FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari i-a decis soarta lui Ciobotariu, fără punct câștigat în ultimele 4 etape

Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari, susține că nu se pune problema ca postul lui Liviu Ciobotariu să fie în pericol. +19   FOTO
Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari, susține că nu se pune problema ca postul lui Liviu Ciobotariu să fie în pericol.

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 15:59 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 16:00

Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari, susține că nu se pune problema ca postul lui Liviu Ciobotariu să fie în pericol. 

După 4 eșecuri în ultime 4 etape, 1-2 cu U Cluj, 0-1 cu CFR, 1-4 cu Rapid și 1-2 cu FCSB, Bălănescu încă are încredere în capacitatea lui Ciobotariu de a redresa corabia.

Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”
FC VOLUNTARI - FCSB 1-2
Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

Bogdan Bălănescu, director general FC Voluntari: „Nu se pune problema să ne despărțim de Ciobotariu”

„Liviu mai are puțin si face doi ani de când e la Voluntari, am trecut prin momente mai grele. A demonstrat că poate mobiliza echipa. A fost un program foarte greu, dar, recunosc, nu ne așteptam să nu obținem punct sau puncte în meciurile precedente, chiar dacă erau dificile. 

Nu se pune problema să ne despărțim de Ciobotariu, vestiarul e unit. El are pe masă oferta de prelungire cu FC Voluntari pentru încă un sezon. Ne așteptam la un recul al echipei după performanțele de anul trecut. Pincipalul obiectiv e menținerea în Liga 1, iar dacă vom avea șansa să luptăm pentru play-off, o vom face”, a declarat Bălănescu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

11e locul ocupat de FC Voluntari în clasament, având un singur punct peste pozițiile de baraj

Sezonul trecut, Ciobotariu a dus-o pe FC Voluntari până în finala Cupei României, 1-2 cu Sepsi, și s-a clasat pe 4 în play-off.

Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari - FCSB: „Am contractul acasă”

Aseara, în urma eșecului cu FCSB, 1-2, al 7-lea meci la rând fără victorie în Liga 1, antrenorul de 51 de ani a dezvăluit că i-a fost propusă prelungirea contractului care expiră la finalul sezonului în curs.

Mi s-a propus prelungirea contractului încă din iarnă. Decizia este la mine, am contractul acasă. Dacă vreau, pot să-l semnez în seara asta sau mâine. 

Toți suntem supărați, deranjați că nu avem rezultate. Și conducerea, jucătorii, staff-ul, suporterii încercăm să redresăm corabia.

Depinde de mai multe lucruri dacă voi semna. Deocamdată, menirea mea este să scot echipa din aceste momente grele, să le gestionăm foarte bine, apoi vom vedea. Suntem într-un moment greu, iar eu sunt răspunzător”, a declarat Liviu Ciobotariu la flash-interviul acordat după meci.

Liviu Ciobotariu și-a început cariera de antrenor în 2006, la FC Național. A mai antrenat la CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo 2, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Tg. Mureș, Al Faisaly, Al Tai, FC Botoșani, naționala Libanului și Hermmanstadt. La FC Voluntari e din mai 2021, având cel mai lung mandat pe banca ilfovenilor de la promovarea lor în „A” (2015).

VIDEO. Liviu Ciobotariu, deranjat de arbitrajul din FC Voluntari - FCSB 1-2: „Am văzut o intrare de K1. Igor plângea!”

Citește și: 

Mihai Stoica, mesaj acid după criticile primite de Edjouma: „Ce a fost așa mare chestie? Calmați-vă, oameni buni!”

Val de reacții după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari - FCSB: „Armaș arată ca în Mad Max. Vassaras, nu e posibil!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
conicor2008
conicor2008  •  13 Februarie 2023, 20:35

Cum sa fi demis Ciuboatariu? Dupa un singur meci pierdud? Nigi Jiji nu comite asa ceva! Pai Ciuboatariu a pierdut doar cu Steaua aseara, restul erau rezultate cunoscute si anticipate! Vezi jocurile respective! Cand l-ati vazut voi pe Armas kamikaze aruncandu-se cu capul in gheata vreunui atacant clujean sau rapidist?! Nu ca ai aia ar fi avut motive sa se forteze ... . Si stati linistit, voluntariul lui Pandele *** lui dancu, spuneti-i cum vreti, nu retrogradeaza! Franarii din kolosvar vor avea nevoie de puncte si la anul! Are dancu grija de ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  13 Februarie 2023, 18:03
Postat de parpalache pe 13 Februarie 2023, 16:15

Cum sa fie demis?!Mai ales dupa ce aseara a fost „baiat bun”și a inceput jocul fara Nemec și cu o gramada de rezerve!Iar când in sfârșit l-a bagat și pe Nemec-la scos pe Ricardinho-ca sa nu cumva sa-i puna vreo centrare!

DA, sau mai ales dupa "meciurile" cu RadioErevan-ul ... D-aia nu e nimeni la "Arena", din voluntari, ca lumea prefera teatrul de papusi, cica e mult mai palpitant, decat "meciurile" cu KFC !! ;))))

Stelian66
Stelian66  •  13 Februarie 2023, 17:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează