FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În formație completă » Cel mai așteptat „câine roșu” ar putea debuta în derby-ul cu Rapid

Dinamo a intrat în posesia actelor fundașului Lucas Alves (dreapta), 31 de ani. Brazilianul ar putea fi la dispoziția antrenorului Ovidiu Burcă (43) încă de la meciul cu Rapid. 
Foto: Facebook @ Dinamo București
Dinamo a intrat în posesia actelor fundașului Lucas Alves (dreapta), 31 de ani. Brazilianul ar putea fi la dispoziția antrenorului Ovidiu Burcă (43) încă de la meciul cu Rapid. Foto: Facebook @ Dinamo București

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 14:45 / Actualizat marti, 29 august 2023 14:50

Dinamo a intrat în posesia actelor fundașului Lucas Alves, 31 de ani. Brazilianul ar putea fi la dispoziția antrenorului Ovidiu Burcă (43) încă de la meciul cu Rapid. 

  • Rapid - Dinamo se joacă vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo are meci în această seară, de la ora 19:00, la Târgoviște, contra celor de la Metaloglobus, în play-off-ul Cupei României. Și mai important este duelul din campionat de vineri, din Giulești, contra Rapidului.

Rednic a râs de Becali și Coman: „Aș fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiștii”
UTA - FCSB 2-1
Rednic a râs de Becali și Coman: „Aș fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiștii”

Au venit actele, Lucas poate fi înregistrat de Dinamo

„Câinii” și Ovidiu Burcă au primit semnale pozitive vizavi de situația fundașului brazilian Lucas Alves, 31 de ani, jucător cu experiența sezoanelor petrecute în prima ligă helvetă sau din Portugalia, printre altele. Suflarea dinamovistă așteaptă cu nerăbdare să-l vadă la lucru, pe teren, pe acest fotbalist.

24de meciuri, 1 gol și 1 assist are Lucas în ediția precedent pentru Al Nasr Dubai și Portimonense

Lucas a intrat în posesia actelor pentru a fi înregistrat, au scris cei de la Radio Dinamo, informația fiind confirmată pentru GSP.ro de către oficialii grupării din Ștefan cel Mare, care se vor ocupa de toată documentația necesară legitimării sud-americanului pentru partidele oficiale ale roș-albilor.

După pauza competițională, Lucas va fi concurent real pentru Patriche și Homawoo

Pentru confruntarea din Cupa României, Lucas va fi în continuare spectator. Fostul căpitan al lui Luzern a semnat de o lună cu „câinii”, a avut de urmat un program separat de pregătire, fiind în urmă cu condiția fizică, acum este la capacitate maximă și ar putea fi o soluție pentru Ovidiu Burcă începând de la derby-ul cu Rapid.

Totuși, chiar dacă au intrat în posesia documentelor brazilianului pentru înregistrare, dinamoviștii nu au de gând să forțeze integrarea lui Lucas în formația bucureștenilor. 

În perspectiva partidei cu giuleștenii, dacă nu vor apărea detalii neprevăzute, Ovidiu Burcă are de gând să continue în linia defensivă cu Răzvan Patriche și Josue Homawoo, în condițiile în care studiază ideea a aborda meciul cu Metaloglobus cu perechea de stoperi Deniz Giafer - Ricardo Grigore.

Cu siguranță, după pauza competițională, mai ales după ce va juca și în amicalul programat pentru începutul lunii septembrie, Lucas va fi un concurent real și va pune presiune pentru un loc în primul 11.

VIDEO. Dinamo - Petrolul 1-1. Loja legendelor cu Lupescu și Lucescu + unde au stat acționarii dinamoviști Voicu și Nicolescu

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Planul lui Ovidiu Burcă pentru „sărbătoarea” lui Metaloglobus » Cum sunt așteptați „câinii”: „Ne vede toată România”

Încă un atestat pentru căpitanul lui Dinamo: după cel de poștaș a venit și cel de preparator fizic

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 August 2023, 18:31
Postat de redbuldog pe 29 August 2023, 16:54

Problemele lui Dinamo NU sunt in aparare,acolo stam chiar binisor,fata de sezoanele trecute...!De la mijloc in sus(cu 2-3) exceptii,echipa arata ca de ligile interioare,astfel ca departamentul de scouting,va avea serios de munca,in iarna asta...!

Hai ca esti prea aspru. E adevarat ca Abdalah mai ales, dar si Bani cu Iglesias, au fost dezamagitori pana acum. Dar mijlocul e ok cu Rosu, Gorka, Bena, Costin, Politic. Poate o sa confirme si Ilic, poate isi mai revin din baietii care au inceput mai slab. In atac nu avem un nr 9 bun, asa e, dar Gregorio si Ghezali sunt f ok. City si Barca (pastrand proportiile!) nu au jucat cu nr 9 clasic cu anii.

brentford
brentford  •  29 August 2023, 18:28
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 29 August 2023, 16:50

Sa joace toti 3 Patriche , Homawoo si Alves ...pe benzi Moura si Amzar ...sa dispara Bani din echipa .. Costin , Gorca si Politic ..in fata Gregorio si Ghezali !! Burca noteaza aici exhipa !! L-am contestat pe Burca pt unele decizii ..dar se pare ca se prinde pana la urma ...Hai Dinamo !!

Ar fi o treaba cu 3 fundasi centrali si fara Bani. Ar fi bun un cuplu de 2 inchizatori in fata apararii,Gorca si Bena,apoi Amzar si Moura in benzi,Costin si Politic extreme si l-as vedea pe Ghezali incercat varf central,sa iasa la primit si distribuit mingi catre benzi. Si Costin si Politic pot ataca central,au viteza si stiu cu mingea. Sper ca m-am facut inteles,am scris pe viteza :))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 August 2023, 18:13

Nu cred ca va fi introdus/debutat Alves intr-un meci asa de dificil, probabil o sa joace Burca in mijlocul apararii cu Patriche, Josue si eventual Bena . Ca e o formula care merge acceptabil si toti au deja meciuri in picioare si un ritm bun de joc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează