FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Italienii anunță că o echipă din Serie B oferă un milion de euro pentru fotbalistul de la FCSB: „Așteaptă un răspuns de la Steaua”

Bari oferă un milion de euro pentru Malcom Edjouma. 
Foto: Imago
Bari oferă un milion de euro pentru Malcom Edjouma. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 08:11 / Actualizat marti, 01 august 2023 09:08

Presa italiană anunță că Bari, formație care a ratat la limită promovarea în Serie A la finalul sezonului trecut, fiind învinsă în finala barajului de Cagliari cu 1-2 la general, s-a arătat interesată de Malcom Edjouma (26 de ani), mijlocașul francez al celor de la FCSB

Italienii scriu că Bari a făcut o ofertă de un milion de euro pentru a-l transfera pe Malcom Edjouma, exact suma pe care Gigi Becali a anunțat, luni, că o vrea în schimbul mijlocașului din Hexagon. 

Vasile Dîncu a dezvăluit cu ce echipă simpatizează: „Este clubul copilăriei mele”
DEZVĂLUIRE
Vasile Dîncu a dezvăluit cu ce echipă simpatizează: „Este clubul copilăriei mele”

Ofertă de la Bari pentru Malcom Edjouma, de la FCSB: „Patronul Stelei, Becali, cere un milion de euro”

Bari așteaptă un răspuns de la Steaua după ce a făcut o ultimă ofertă pentru Edjouma. Cererea patronului de la Steaua a fost de un milion de euro.

Bari a prezentat azi (n.r. - luni) o nouă ofertă, exact cât a cerut Becali, iar tranzacția ar putea fi încheiată în câteva ore.

Bari a stabilit un termen-limită pentru un răspuns, întrucât vrea să rezolve rapid problema mijlocașului.

Edjouma este văzut drept varianta ideală întrucât poate îndeplini mai multe roluri la mijlocul terenului și este redutabil în jocul aerian”, a scris publicația italiană Antenna Sud. 

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB de la FC Botoșani în februarie 2022, în schimbul a 350.000 de euro. Francezul a bifat 58 de apariții în tricoul vicecampioanei. 

A înscris de 14 ori și a pasat decisiv în 4 rânduri. În actuala stagiune are 4 meciuri jucate pentru FCSB, în Superliga și Conference League. A punctat o dată, pe terenul lui FCU Craiova, meci câștigat de bucureșteni cu 3-1. 

VIDEO. Match Preview FCSB - CSKA 1948

Citește și: 

„Total nedrept, injust!” » Ovidiu Burcă a analizat ce îi lipsește lui Dinamo în startul de sezon: „Nu vreau să mă plâng, dar...”

A antrenat-o pe Dinamo și trage un semnal de alarmă: „E o mare problemă acolo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
muzzi1
muzzi1  •  01 August 2023, 15:01
Postat de bogdaniulian pe 01 August 2023, 11:00

nu v-ati plictisit de placa asta?

voi nu v-ati plictisit sa spuneti , in ciuda evidentei, aceeasi prostie cu Steaua e unde sunt suporterii? suporterii nu valoareaza nici o ceapa degerata ba, Steaua este unde este societatea inscrisa legal in acte! nu cai verzi pe pereti care viseaza niste amarati admiratori ai ciobanului fariseu! fcsb nu e Steaua! mai incetati dracu` cu tampeniile, ca nemernicul ala prefacut a distrus fotbalul romanesc pentru propriul buzunar si sunt prosti ca voi care il aplauda!

istet10
istet10  •  01 August 2023, 14:40
Postat de luciann pe 01 August 2023, 12:55

Eu v-am zis demult ca italienii folosesc titulatura Steaua! Inclusiv Gazzetta dello Sport! Si cand au jucat cu Lazio, la fel, nu folosesc deloc FCSB, doar Steaua, unica Steaua...

Vezi ca te amendeaza talpan.

sorine
sorine  •  01 August 2023, 14:13

Asta,,Razboinicul luminii",vrea sa câstige Campionatul si pe urma in grupele Ligii Campionilor! Pai daca il vinzi pe Edjouma,cu cine il inlocuiesti? Ma refer,daca Olaru,Sut sau Djokovic se accidenteaza,pe cine bagi? Cu Ovidiu Popescu? Pai Ala nu este pentru facut performanta,ci pentru carat mobila prin vestiare! Jijica tot timpul bate câmpii,cum sa iesit Campion când vrei sa-i vinzi pe Edjouma,pe Compagno,pe Cordea? Tine-i baa geniule,ca sunt cei Mai buni pe postul lor. L-ai dat dat pe Tamm,si il tii pe ,,smecherul"de Cretu care este banana. Tine-l Bai Si pe Vali Gheorghe,daca se accidenteaza Cordea pe cine bagi? Miculescu si Baluta inca nu sunt ceea ce asteptam. Trebuie sa ai dubluri de valoare,la fiecare interviu Jijica OT Pipera vinde. Ala 1 milion,alalalt 1,6 si tot asa! Lasa-i baa Guardiola românesc in pace,sa joace in liniste,iti tii proprii jucatori numai in Stress. Si te mai intrebi ca de ce Au uitat sa joace. De aia ca dacii din gura toata ziua Si Nu ii lasi in pace sa joace. Taci din gura pâna la Craciun si o sa vezi!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează