FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Un fost fotbalist al Stelei a scos în evidență punctele slabe ale FCSB: „N-are un lider, n-are un antrenor pe bancă”

Florinel Coman // FOTO: Raed Krishan
Florinel Coman // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 16:06 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 16:51

Marin Barbu, 65 de ani, a declarat că nu există o favorită certă la câștigarea Ligii 1, mărturisind că ar vrea, totuși, ca echipa lui Gigi Becali să învingă la final. A detaliat câteva puncte nevralgice sesizate la formația roș-albaștrilor

Marin Barbu, 65 de ani, trăiește de o bună perioadă de timp la Sfântu Gheorghe, soția lui fiind de acolo. Fost fotbalist al Stelei, crescut la juniorii grupării din Ghencea, cel poreclit ”Magiun” a fost foarte tehnic în viața lui de fotbalist.

Opinie aspră de la Sf. Gheorghe: „Dinamo nu are echipă de Liga 1! Cine altcineva să retrogradeze”
SEPSI - DINAMO
Opinie aspră de la Sf. Gheorghe: „Dinamo nu are echipă de Liga 1! Cine altcineva să retrogradeze”

În prezent observator LPF, după ce a fost ani buni șeful scouting-ului de la Sepsi OSK, Marin Barbu nu are o părere strălucită despre fotbalul intern din prezent.

Marin Barbu despre Gigi Becali: „Nu sunt eu suporterul lui, dar a ținut multe echipe prin transferul unor jucători din acest campionat”

”Favorită la câștigarea Ligii 1? La ce jocuri am văzut și la ceea ce au arătat cele din față, orice e posibil. Dacă Oțelul Galați bate FCSB pe Arena Națională înseamnă că e un campionat imprevizibil. Eu aș vrea să câștige FCSB, n-a mai câștigat de multă vreme.

2015este anul în care FCSB a cucerit ultimul trofeu de campioană în L1

N-am nicio treabă cu Gigi Becali, nu sunt eu suporterul lui, le are și el pe ale lui, dar a băgat bani. El a cam ținut multe echipe prin campionatul ăsta prin transferul unor jucători”, a declarat Marin Barbu pentru GSP.ro.

Marin Barbu despre ideea de lider: „Iordănescu, Liță Dumitru, cam ăia erau lideri”

Fostul mijlocaș nu este impresionat nici de ”perlele” lui Gigi Becali, Florinel Coman sau Darius Olaru.

”M-a dezamăgit jocul lui FCSB, faptul că n-are un lider, faptul că n-are un antrenor pe bancă, să dirijeze o asemenea echipă. S-a văzut că Oțelul Galați are un lider, de exemplu. Florinel Coman, Olaru (n.red dacă ei pot fi lideri sau sunt liderii echipei)? Domne, lider era Iordănescu, era Liță Dumitru, cam ei erau lideri. Din 100 de meciuri să joci 90 bine și 10 prost!”, a mai comentat fostul antrenor, celebru pentru istoricul meci Dinamo - Foresta (4-5), după ce ”câinii” au condus cu 4-0, Barbu fiind la acea vreme tehnicianul moldovenilor.

Mâncam ciorbă, dimineața, la prânz și seara! Aveam trei feluri de mâncare. Nu am avut, eu, nutriția lui Messi, dar îi luam la mână pe băieți, nu îmi era teamă, mă distram cu ei.

Marin Barbu

VIDEO EXCLUSIV Marin Barbu, bătut de Florin Halagian în vestiar: „Bă, eu d-aia te-am adus aici? Să înjuri arbitrii sau să joci fotbal?”

Citește și alte știri:

Ovidiu Burcă, precizare pentru GSP.ro după ce Voicu anunțase că l-a cooptat în Red&White: „Capitolul Dinamo e închis!”

foto Ea e soția româncă a celui mai celebru jurnalist spaniol: transformarea incredibilă pentru care îi este recunoscător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fabulos
fabulos  •  07 Decembrie 2023, 19:18
Postat de ionescugeorge77 pe 07 Decembrie 2023, 17:41

Elias este antrenor ...si ce echipe a tinut jiji cu transferuri ?...de ce nu le numeste ?...asta crede ca noi aven un campionat corect ...nimeni nu joaca la pariuri ...

Una este FC V Farul Constanța și poate Botoșani. Poate mai sunt.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Decembrie 2023, 17:41

Elias este antrenor ...si ce echipe a tinut jiji cu transferuri ?...de ce nu le numeste ?...asta crede ca noi aven un campionat corect ...nimeni nu joaca la pariuri ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează