Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 19:57 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 20:20

Înaintea startului meciului Sepsi - Dinamo, Marin Barbu, fost jucător al Stelei și antrenor al lui Sepsi, care trăiește de ani buni la Sfântu Gheorghe, și-a expus previziunile sale despre partidă.

Marin Barbu crede că Dinamo nu are șanse să se salveze de la retrogradare la finalul sezonului. El e antrenorul care a provocat cel mai mare șoc pe plan intern din istoria „câinilor”. O conducea pe Foresta Suceava la 5-4 cu Dinamo în Cupa României, când bucureștenii aveau 4-0, în 2000.

VIDEO. Marin Barbu: „Dinamo nu are acum echipă de Liga 1, e un talmeș-balmeș acolo”

„Pronostic, 1 solist! Sepsi e mai închegată și mai unită ca Dinamo. E un pronostic fotbalistic, îi văd favoriți pe cei de la Sepsi, joacă de mult timp împreună.

Chiar dacă au fost probleme în trecut, de vestiar, cred că cu venirea noului antrenor lucrurile vor fi de bun augur. Timpul le va așeza pe toate (după sosirea lui Bernd Storck). Dacă se salvează Dinamo de la retrogradare? Păi și atunci cine să mai retrogradeze?! Dacă vor face transferuri de marcă, dacă vor investi bani, poate se vor salva.

Domne, acum Dinamo nu are echipă de Liga 1! Plus că e un talmeș-balmeș cu investitorii... În fine, nu e problema mea. N-am văzut un fotbalist de mare valoare, îmi plăcea Politic, dar a dispărut”, a declarat Marin Barbu înaintea confruntării de la Sfântu Gheorghe pentru GSP.ro.

Citește și:

Toți își revin cu Dinamo! „Dubla” lui Ștefănescu o apropie pe Sepsi de play-off » Clasamentul ACUM
Sepsi - Dinamo
Toți își revin cu Dinamo! „Dubla” lui Ștefănescu o apropie pe Sepsi de play-off » Clasamentul ACUM
Transfer neașteptat la Farul » Gică Hagi și-a vândut „perla”! Câți bani ar fi primit campioana
FARUL
Transfer neașteptat la Farul » Gică Hagi și-a vândut „perla”! Câți bani ar fi primit campioana

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”