FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Ce a vrut Zenga să știe înainte de discuția decisivă cu Mititelu: „M-a întrebat asta. Conta foarte mult pentru el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 10:43 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 11:06

Massimo Pedrazzini (64 de ani), fostul colaborator al lui Walter Zenga (62 de ani) la Steaua, a dezvăluit ce l-a întrebat fostul portar de FCU Craiova.

Zenga se află în discuții cu Adrian Mititelu pentru a deveni antrenorul oltenilor, urmând ca săptămâna viitoare să se întâlnească personal cu patronul Craiovei pentru negocieri.

Fără fotbal şi blocat de procese » Imagini dezolante cu stadionul din Târgu Mureș
TÂRGU MUREȘ
Fără fotbal şi blocat de procese » Imagini dezolante cu stadionul din Târgu Mureș

Pedrazzini, fost antrenor secund la Steaua atunci când Zenga a fost principal (2004-2005), a declarat că Walter s-a interesat dacă FCU Craiova are o bază de pregătire proprie.

Pedrazzini: „Zenga a vrut să știe dacă FCU Craiova are bază proprie”

„El vrea să revină în circuit. Are foame mare să antreneze din nou. M-a întrebat dacă FCU are bază proprie, i-am zis că da. 

Conta foarte mult. A fost o discuție prietenoasă, nu de genul «vreau să știu, mă duc acolo»”, a declarat Massimo Pedrazzini la „Digi Sport Matinal”.

FCU Craiova beneficiază de o bază de pregătire inaugurată în septembrie 2021. Investiția i-ar fi costat pe olteni 12 millioane de euro. Baza ultramodernă este situată în vestul municipiului Craiova.

+7 FOTO

Adrian Mititelu se întâlnește cu Walter Zenga

FCU Craiova este în criză, 6 meciuri consecutive fără victorie. După despărțirea de Marius Croitoru, echipa a rămas pe mâna „secunzilor”, dar Adrian Mititelu anunță ca va grăbi numirea unui nou antrenor. Walter Zenga se numără printre favoriți, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate.

„Nu s-au blocat negocierile. Walter așteaptă semnul nostru. Și el, dar și alții. Săptămâna viitoare cred că mă întâlnesc cu el. Asta nu înseamnă că va fi sigur antrenorul echipei”, a spus Adrian Mititelu la Prima Sport.

Citește și:

Atletico Madrid s-a interesat de un jucător de la FCSB » Adi Ilie: „M-au sunat să îmi ceară părerea despre el”

Patru titulari de la FCSB, la un galben distanță să rateze derby-ul cu Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 Octombrie 2022, 18:53

Nu antreneaza zenga in liga a 2a din Romania o echipa fantoma

Vezi toate comentariile (1)
Comentează