FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Mihai Răduț dă cărțile pe față » De ce nu a mai ajuns la Dinamo

Mihai Răduț
Mihai Răduț

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 17:33

Mihai Răduț (29 de ani), mijlocaș liber de contract după despărțirea de Lech Poznan, a explicat de ce nu a ajuns la Dinamo în iarnă, unde era dorit de Mircea Rednic.

„Cu Dinamo se tot vorbeşte de câţiva ani de zile, din perioada Pandurii şi nu s-a concretizat nimic. Am avut o discuţie în iarnă cu domnul Rednic. Eu îmi doream să plec atunci pentru că lucrurile în Polonia nu îmi mai conveneau.

Cei de acolo nu m-au lăsat să plec însă. Am zis că în vară o să se termine contractul. Eu aveam încă un an, dar era cu opţiune. Acum ştiţi ce s-a întâmplat”, a mărturisit Mihai Răduț la TV Telekom Sport.

Revine în Liga 1?

Fotbalistul român a recunoscut că se află în negocieri cu echipe din țară, dar și din străinătate. Totodată, acesta nu dorește să semneze cu o echipă care nu își poate respecta obligațiile salariale.

„Deocamdată sunt în vacanţă, vacanţă prelungită, aştept să vină o variantă care să mă satisfacă, mai ales că nu mai am 20 de ani. Mă gândesc la familie, îmi doresc să fie şi un oraş ok, viaţă liniştită, un proiect bun. Nu vreau să stau şi să muncesc pe gratis, aşa cum am mai făcut-o în România.

Sunt un băiat inteligent şi ştiu care este nivelul salarial din România, ştiu ce se poate plăti şi ce nu se poate plăti. Discut şi cu echipe de afară şi din România. Am pretenţii normale pentru ce consider eu că merit la ora actuală şi cam atât. Nu este nimic exagerat”, a spus Mihai Răduț.

„M-a bucurat aventura şi experienţa de acolo, am avut de învăţat. Am fost la un club mare al Poloniei. Au fost multe momente frumoase, victoriile în derby-uri cu Legia. Acolo jucam cu stadionul plin, 30.000-40.000 de oameni, atmosfera super mişto. Am avut şi regrete, am pierdut finala Cupei, campionatul 2 ani la rând în ultima etapă. Au fost şi momente de tristeţe”
Mihai Răduț

9meciuri a jucat Mihai Răduț în ultimul sezon al primei ligi poloneze.

VEZI ȘI:

FC Botoșani a transferat un portar din Austria: „E un progres pentru echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
chris_bu67
chris_bu67  •  03 Iulie 2019, 12:11
Postat de dvd1 pe 03 Iulie 2019, 05:10

B-ul

vitamina de care creierașul tău, duce multă lipsă

dvd1
dvd1  •  03 Iulie 2019, 05:10

B-ul

cornelconasu
cornelconasu  •  02 Iulie 2019, 21:49

Păi la valoarea de acum nu poți să ai pretenții în Romania mai mari de 7-8 000 !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează