FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Jucătorul din Superliga, propus la națională chiar în pauza amicalului din Antalya: „Ați filmat? Să-i arătați lui Edi”

Daniel Pancu, antrenorul naționalei U21, Florin Constantinovic și Alexandru Radu, poreclit „Cartof” (secunzii lui Edi iordănescu), prezenți la amicalul dintre Voluntari și MTK Budapesta +16   FOTO
Daniel Pancu, antrenorul naționalei U21, Florin Constantinovic și Alexandru Radu, poreclit „Cartof” (secunzii lui Edi iordănescu), prezenți la amicalul dintre Voluntari și MTK Budapesta

Articol de , - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 16:30 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 22:59

Un moment amuzant a avut loc la pauza meciului amical dintre FC Voluntari și MTK Budapesta, desfășurat în Antalya și terminat la egalitate, scor 1-1.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Voluntari a fost echipa din prima ligă care a dat tonul meciurilor amicale în cantonamentul din Turcia. Ilfovenii au jucat contra maghiarilor de la MTK Budapesta, într-o partidă în care, pe durata primei reprize, ilfovenii i-au subordonat total pe adversarii din țara vecină. 

Voluntari, egal în prima partidă amicală » Concluziile GSP de la meciul cu MTK Budapesta: 45 de minute de play-off!
VOLUNTARI
Voluntari, egal în prima partidă amicală » Concluziile GSP de la meciul cu MTK Budapesta: 45 de minute de play-off!

Mihai Răduț, „propus” la națională

La pauză, Voluntari conducea cu 1-0 grație unui gol marcat de Mihai Răduț, care a punctat din centrul careului după o pasă a lui Carnat. Prestația bună a mijlocașului ilfovean l-a făcut pe colegul său, Lukas Droppa, să-l propună la echipa națională.

La meci au fost prezenți Daniel Pancu, antrenorul naționalei U21, dar și Florin Constantinovici și Alexandru Radu, poreclit „Cartof”, secunzii lui Edi Iordănescu. 

Droppa i-a sugerat lui „Cartof” să-l convoace pe Răduț, moment în care mijlocașul ilfovean s-a întors către cei prezenți, spunându-le pe un ton amuzat: „Ați filmat? Să-i arătați lui Edi”.

VIDEO Mihai Răduț, după Voluntari - MTK Budapesta

„A fost o partidă reușită pentru noi, având în vedere că e primul meci după vacanță. Ne-am strâns de două zile, cred că a fost un meci cu un ritm bun. Cred că am fost echipa mai bună astăzi. 

Din punct de vedere al investițiilor, ei sunt mult peste noi ca țară, dar fotbalistic nu știu exact. Important e să ne facem treaba, suntem într-o perioadă de acumulare. 

Trebuie să creștem ca joc pentru campionatul care urmează, pentru că nu suntem într-o situație favorabilă. Avem nevoie de puncte. 

Este un nou an, un nou început, sperăm să reglăm lucrurile și să practicăm un joc mai bun și să obținem rezultatele dorite de toată lumea”, a declarat Răduț pentru GSP la finalul meciului. 

A fost o glumă. Ne cunoaștem cu cei din staff. Trebuie să ne și simțim bine, fotbalul se face cu zâmbetul pe buze

-Mihai Răduț, despre gestul lui Droppa

Citește și: 

Rapid - Sakaryaspor 3-3 » Ăsta e Rapidul din Giulești, niciodată nu te plictisești! Remiză spectaculoasă în Antalya
RAPID
Rapid - Sakaryaspor 3-3 » Ăsta e Rapidul din Giulești, niciodată nu te plictisești! Remiză spectaculoasă în Antalya
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Bosniacul Elvir Koljic ar putea juca împotriva României în primul meci de la Euro, dar surprinde: „Prioritatea este titlul la Craiova”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Bosniacul Elvir Koljic ar putea juca împotriva României în primul meci de la Euro, dar surprinde: „Prioritatea este titlul la Craiova”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează