FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul surprinzător al lui Mihai Stoica după promovarea lui Dinamo: „Am avut emoții. A fost o premieră pentru mine” + „E surpriza anului”

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 10:13 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 10:59

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, dezvăluie că s-a bucurat pentru promovarea lui Dinamo în Liga 1. 

După Gigi Becali, care și-a făcut calcule legate de banii din bilete pe care îi ia la meciul cu Dinamo, și Mihai Stoica a salutat revenirea „câinilor” în prima divizie, dezvăluind că a avut emoții la returul cu FC Argeș. 

Mai în glumă, mai în serios, Mihai Stoica și Ovidiu Burcă au pus pe hârtie o variantă inedită pentru derby: „Poate domnii de la Ligă au vreo idee”
FCSB
Mai în glumă, mai în serios, Mihai Stoica și Ovidiu Burcă au pus pe hârtie o variantă inedită pentru derby: „Poate domnii de la Ligă au vreo idee”

Mihai Stoica, după promovarea lui Dinamo: „Am avut emoții. E o premieră pentru mine” 

„Chiar nu am fost fals (n.r- când a spus că ar vrea Dinamo în Liga). Eu am plecat din țară și nu am putut vedea returul cu FC Argeș. Dar mă uitam pe telefon și chiar am avut emoții pentru Dinamo. Asta e o premieră pentru mine. 

Și dacă juca în cupele europene nu puteam... Un stelist 100% e anti-Dinamo. Cum e și un dinamovist, anti-Steaua. Dar nu în situația asta. 

E surpriza anului pentru mine. Am văzut echipa la început și am văzut că erau aceiași jucători care au retrogradat. Și au retrogradat nejucând nimic. Era clar că diferența dintre Dinamo și FC Argeș nu era aia. Și nu este aia. Individual, cred că FC Argeș e superioară. 

Când o echipă de calibrul lui Dinamo retrogradează trebuie infuzie de capital și adus jucători de Liga 1. Nu a adus nimic! Mă rog, câțiva străini... Luați echipa din barajul cu U Cluj și comparați-o cu cea din barajul cu FC Argeș. Nu e o diferență mare. Dar de acum e o problemă foarte mare. Se poate supăra oricine. Din ce am văzut eu, Dinamo nu are lot de Liga 1. Nici Oțelul și nici Poli Iași nu au. Dinamo joacă fotbal, da. Dar una e să joci în Liga 2 și alta e în Liga 1. E diferență”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Dar de acum e o problemă foarte mare. Se poate supăra oricine. Din ce am văzut eu, Dinamo nu are lot de Liga 1. Nici Oțelul și nici Poli Iași nu au. Dinamo joacă fotbal, da. Dar una e să joci în Liga 2 și alta e în Liga 1. E diferență”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

În plus, au început să vină fanii la meciuri. Fanii dădeau bani la club, dar înainte nu veneau la meciuri. E o emulație acum. Și trebuie profitat. 

- Mihai Stoica

După mesajul lui Mihai Stoica, Ovidiu Burcă, prezent în studio, a reacționat imediat: „Sunt în asentimentul lui. Pentru Dinamo, rivalitatea cu Steaua o ajută să crească. Această rivalitate va face mult bine fotbalului românesc. Dacă eram în situația lui MM, și eu țineam cu Steaua”.

VIDEO Dinamo a sărbătorit în „Ștefan cel Mare” alături de suporteri

Citește și: 

Mihai Stoica despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”

Marea vânzoleală în Superligă » Care e situația antrenorilor, înainte de startul sezonului: o singură necunoscută

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
Vasi86
Vasi86  •  11 Iunie 2023, 08:53

Ovidiu Burcă, monolog de 15 minute în direct la TV: „Eu sunt problema? Dacă e așa, mâine spun pas!” + „Atmosfera e bună, am readus bucătarii” "Ma, am ajuns la concluzia ca are dreptate. La Dinamo nu mai exista rabdare, cu Rednic nu s-a avut rabdare, cu Niculescu nu, cu Boneti nu, cu toti care au fost antrenori in ultimii ani la Dinamo, nu s-a avut rabdare. Ce ar fi ca macar acum, cand nu prea mai avem ce pierde, sa-i dam credit antrenorului, conducerii si sa avem rabdare?Inteleg, e rusinos sa vedem cum Dinamo e batuta de toate echipele comunale dar trebuie sa intelegem ca pe teren nu joaca numele Dinamo, palmaresul etc ci niste jucatori, daca antrenorul crede ca poate face fotbalisti din astia care sunt acum la Dinamo, eu zic sa-l lasam sa incerce." Acesta e comentariul meu din data de 29 August 2022, o perioada in care Dinamo pierdea meci de meci si nu se mai vedea luminita de la capatul tunelului. Ma bucur ca am avut dreptate si ca s-a avut rabdare cu Burca si jucatorii.

gicab
gicab  •  07 Iunie 2023, 14:40

“Un stelist 100% e anti-Dinamo. Cum e și un dinamovist, anti-Steaua. ”… corect doar ca aici e vorba de fecefecesebe vs Dinamo

temujin
temujin  •  07 Iunie 2023, 12:07

Alooooo! Altceva nu aveți ce să scrieți decât despre gigi și mm? Pe cine credeți că interesează angoasele lui mm?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează