FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a spus ce-l nemulțumește în privința strategiei lui Gigi Becali: „Nu îmi convine”

Mihai Stoica, Președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a declarat că liderul din SuperLiga are datorii mari către Gigi Becali, patronul clubului.
Mihai Stoica, Președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a declarat că liderul din SuperLiga are datorii mari către Gigi Becali, patronul clubului.

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 16:17 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 17:19

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a declarat că liderul din Superliga are datorii mari către Gigi Becali, patronul clubului.

Mihai Stoica s-a declarat nemulțumit de datoriile acumulate de FCSB în ultima perioadă, dar a spus că acest lucru este normal, ținând cont că Gigi Becali cumpără jucători cu sume mari pentru fotbalul românesc.

Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas
ANGLIA
Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas"

Totuși, oficialul roș-albaștrilor a spus că datoriile de peste 16 milioane de euro nu reprezintă o mare problemă pentru Gigi Becali.

Mihai Stoica: „FCSB are datorii de 16 milioane către Gigi Becali”

„FCSB are datorii. Chiar vreo 16 milioane de euro, cred. Cu 1,5 milioane Compagno, 1,7 Miculescu, 850.000 de euro Radaslavescu. Se strâng, în momentul în care cumperi jucători. 600.000 de euro Baba Alhassan. La un moment dat ajunseserăm cu salariile foarte bine, dar lotul era destul de subţire. 

Nu e sănătos financiar clubul, dar eşti pe primul loc la opt puncte diferenţă. Acum sunt bani, la Gigi chiar nu se pune problema de 15-20 de milioane de euro, ştim foarte bine ce putere de cumpărare are. Mie nu-mi convine” a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali: „Nu merge formula bine, atunci poate iau un atacant”

„Prima dată o să joc ce am. Am zis că iau trei, am luat doi. Voi juca în ianuarie primele meciuri cu ăștia așa și o să fac rotații.

Vor fi Băluță sau Luis Phelipe atacanți. Vedem. Sau poate Tavi Popescu va fi atacant. O să vedem care e formula cea mai bună. Nu merge formula bine, atunci poate iau un atacant. Dar poate ține formula așa”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

VIDEO. El e fotbalistul care nici nu vrea să audă de Gigi Becali! „Pot să îmi dea câți bani vor! 99% n-aș accepta, pentru că nu pot!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Fiasco la CFR Cluj » Scandaluri în echipă, decizii falimentare și recorduri negative
CFR CLUJ
Fiasco la CFR Cluj » Scandaluri în echipă, decizii falimentare și recorduri negative
Despărțire în ultima zi din an » Petrolul l-a dat afară după 6 luni la echipă
PETROLUL
Despărțire în ultima zi din an » Petrolul l-a dat afară după 6 luni la echipă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  01 Ianuarie 2024, 14:58

Interesează pe cineva absurditățile economice debitate de acest subinginer ?

fabulos
fabulos  •  01 Ianuarie 2024, 12:54
Postat de whiteman pe 31 Decembrie 2023, 17:04

deci Steaua din liga 1 a incasat doar din transferul lui tanase si grupele conference league,sezonul trecut peste 15 milioane de euro,dar are datorii catre becali de 15 milioane de euro? unde,ca daca aduni toate sumele date pe jucatori,jumaatte le acoperi doar din banii de la televiziuni si sponsori plus bilete. numai din vanzarea de bilete pe Ghencea,am luat peste un milion de euro din cele 3 meciuri. acum serios.astia vor sa il victimizeze pe becali. ca vai saracu,baga multi bani. dar incaseaza cel putin dublu,asta nu spun.

Tu nu știi ce echipe evoluează în Superliga și ai vrea sa înțelegi ingineriile financiare ale lui Becali de la Fcsb (ti-e rușine să-i tastezi numele dar ăsta este)! Nici măcar nu sunt patentate de acesta.

johny2003
johny2003  •  01 Ianuarie 2024, 10:37

Il are pe Compagno, cel mai bun atacant din Romania pe care a dat si o gramada de bani,si Ferguson de Pipera vrea sa joace cu baluta care e mai slab chiar si decit NiMiculescu, sau Regele Filip, sau Tavita Popescu, atacant! Asa ceva... Bag sama, idolul gesepistilor e *** de legat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează