FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA

Mihai Stoica a explicat de ce FCSB - UTA se joacă fără spectatori: „Am discutat, nu se poate!” » Ce împiedică schimbarea orei

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a explicat de ce meciul dintre FCSB și UTA, programat duminică, de la ora 21:30, se va disputa fără spectatori.
Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a explicat de ce meciul dintre FCSB și UTA, programat duminică, de la ora 21:30, se va disputa fără spectatori.

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 23:19 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 23:41

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a explicat de ce meciul dintre FCSB și UTA, programat duminică, de la ora 21:30, se va disputa fără spectatori. 

Mihai Stoica spune că Jandameria a interzis accesul fanilor, din cauza orei târzii de începere a partidei. Dacă meciul ar fi început înaintea orei limită (21:00), spectatorii ar fi fost primiți pe Arena Națională. 

Peluza Nord, comunicat acid la adresa lui Gigi Becali și MM Stoica: „De ce nu puneți presiune? Cei de la Craiova și Rapid sunt idioți?!”
FCSB - UTA
Peluza Nord, comunicat acid la adresa lui Gigi Becali și MM Stoica: „De ce nu puneți presiune? Cei de la Craiova și Rapid sunt idioți?!”

FCSB a discutat cu televiziunile și a încercat să modifice ora de start, însă ideea a fost respinsă. De ce nu sunt de acord deținătorii drepturilor să schimbe ora, așa cum s-a întâmplat la Craiova - FCSB? 

Duminică, de la ora 19:00, este programată confruntarea dintre România și Kazahstan, de la Campionatul Mondial de handbal feminin, transmisă de Telekom Sport 1 și Digi Sport 1. Imediat după meci, de la 20:30, televiziunile au programate emisiuni în care vor fi reacții de la fața locului.

Situația este aproape identică și sâmbătă, când Farul - Rapid va începe la ora 21:30. Telekom Sport 1 și Digi Sport 1 vor transmite, de la 19:30, derby-ul Borussia Dortmund - Bayern, abia apoi vor da legătura la Ovidiu.

Mihai Stoica: „N-am avut niciun argument în fața Jandarmeriei”

„Eram convinși că vom juca cu spectatori. Ieri și astăzi ne-au anunțat cei de la Jandermerie, ne-au arătat legea. Noi nu avem niciun argument. Am încălca legea dacă am jucat cu spectatori, nu vrem să avem dosare penale. 

S-a discutat cu televiziunile, nu se putea modifica programul. Cei de la Jandarmerie ne-au spus foarte clar că nu se poate. Vom trimite banii înapoi oamenilor care achiziționaseră tichete”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Și Farul - Rapid e fără spectatori 

Partida dintre Farul și Rapid, programată sâmbătă, de la ora 21:30, este în aceeași situație. Nici în acest caz nu este posibilă modificarea orei de start. Începând cu 19:30, posturile principale ale televiziunilor de sport transmit Borussia Dortmund - Bayern, derby-ul din Bundesliga.

De ce FCSB - UTA se joacă fără spectatori

Contactate pentru explicații de GSP.ro, autoritățile au menționat că este vorba despre un paragraf din lege. Orice eveniment sportiv care începe DUPĂ ORA 21:00, inclusiv, se joacă fără spectatori. Asta înseamnă că inclusiv meciul Farul - Rapid, programat sâmbătă, tot de la 21:30, nu va avea fani în tribune.

Practic, LPF poate evita această situație dacă reprogramează partidele cel mai târziu la ora 20:59! Liga a reacționat prompt săptămâna trecută, când a mutat ora de start a derby-ului Universitatea Craiova - FCSB de la 20:30 la 20:15, pentru ca fanii să urmărească prima repriză pe stadion. Ulterior, Raed Arafat a anunțat că suporterii pot rămâne pe arenă până la finalul partidei.

FCSB - UTA, fără spectatori! Comunicatul oficial

„FCSB anunță că, în urma reinterpretării Hotărârii de Guvern pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021, partida cu UTA Arad, de duminică seară (21:30), de pe Arena Națională, se va disputa, din păcate, fără spectatori.

Astfel, sumele cheltuite de suporterii noștri pentru achiziționarea de bilete online vor fi rambursate”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Ce așteaptă Dan Petrescu? Motivul pentru care ar amâna preluarea naționalei: „Vă spun eu de ce trage de timp!”

EXCLUSIV Sergiu Buș e liber de contract! Două cluburi importante din Liga 1 îl cheamă la negocieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
observator_federal
observator_federal  •  03 Decembrie 2021, 15:46

GSP rupe tăcerea, sau dă lucrurile pe făță, sau face lumină: "Liga a reacționat prompt săptămâna trecută, când a mutat ora de start a derby-ului Universitatea Craiova - FCSB de la 20:30 la 20:15, pentru ca fanii să urmărească prima repriză pe stadion."... Iextraordinar, cât eroism, cu câtă modestie Liga se retrage timid, în spate, nedorind să-și aroge marele merit al schimbării regulilor ilogice care opreau suporterii să particile la meciuri!!! (Dar tot GSP scria săptămâna trecută că Universitatea" a schimbat din pix" ora de începere a meciului...). Poate schimbă LPF și ora la meciul Clinceniului cu Dinamo?

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  03 Decembrie 2021, 09:02

Ne oripilam de comportamentul arbitrilor cu CCA in frunte dar de *** televiziunilor, joc de glezne, nu le luam la injuraturi ca isi bat joc de telespectatori cu programari aiuristice dupa criterii doar de ei stiute si in general *** ce sfideaza fara jena bunul simt onest.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario78a
mario78a  •  03 Decembrie 2021, 08:53

Meciul se joaca cu spectatori , vezi stirea exclusiv pe FCSB TV.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează