FOTBAL  »  Superliga  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

FOTO Loganul s-a făcut Lăstun » MM Stoica „i-a plătit-o” lui Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Champions League

Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, nu s-a putut abține după Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1, +6   FOTO
Mihai Stoica, managerul sportiv al celor de la FCSB, nu s-a putut abține după Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1,

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 10:19 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 11:01

Mihai Stoica (56 de ani), managerul sportiv al celor de la FCSB, nu s-a putut abține după Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1, meciul care a consemnat eliminarea campioanei en-titre din preliminariile Champions League. 

La scurt timp după finalul meciului din Elveția, MM a publicat pe contul său de Facebook două imagini ironice la adresa echipei lui Marius Șumudică, continuând astfel duelul de la distanță cu principala contracandidată la titlu. 

Loganul s-a făcut Lăstun » MM Stoica i-a „plătit-o” lui Șumudică

Prima oară, MM a publicat o imagine cu o Dacia 500 Lăstun, trimitere directă la câteva afirmații recente ale lui Marius Șumudică: „Îi dau dreptate lui Andrei Vochin, care a spus că «Şumudică e cu Loganul prin Europa». O să încerc să transform acest Logan într-o maşină mai performantă la Berna. Voi vedea dacă voi putea. Dar, deocamdată, Loganul rezistă! Faţă de alţii, care în primul tur au fost cu Tico”, afirma tehnicianul în urmă cu o săptămână.

„Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico bleu, foarte frumos. Și printre multe alte abțibilduri, era unul cu FCSB”, mai spunea Șumudică săptămâna trecută. 

Loganul s-a făcut Lăstun » MM Stoica „i-a plătit-o” lui Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Champions League
Imaginea postată de MM Stoica

Mihai Stoica, ironie după ironie la adresa lui CFR Cluj

Ulterior, MM a postat o fotografie cu un urzici, trimiterea ironică fiind la tușierul Vladimir Urzică, cel care nu a semnalizat ofsadiul imens din care CFR a câștigat cu Mioveni, provocând un imens scandal de arbitraj

„Noi suntem o echipă mică și sperăm să rămânem în Liga 1, dar cu astfel de arbitraje nu ai cum. Ne-a cam urzicat domnul Urzică”, spunea Dumitru Olteanu, președintele lui CS Mioveni, imediat după acea partidă.

Loganul s-a făcut Lăstun » MM Stoica „i-a plătit-o” lui Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Champions League

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile Ligii Campionilor, după eșecul din turul 3 preliminar, în fața celor de la Young Boys Berna.

CFR Cluj a pierdut manșa retur a duelului cu Young Boys Berna din runda 3 preliminară a Ligii Campionilor, scor 1-3. Surclasată de campioana Elveției, echipa lui Șumudică a ratat astfel marele vis, prezența în grupele Ligii Campionilor.

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
+2 FOTO

Eșecul l-a adus pe Marius Șumudică în vârful unui clasament în care antrenorul nu și-ar dori să fie. Șumi a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile celei mai importante competiții inter-cluburi. 

Șumudică a mai fost eliminat în turul 3 preliminar atunci când le-a condus pe FC Vaslui, în sezonul 2012/2013, 1-1 și 1-4 cu Fenerbahce, și Astra, în sezonul 2016/2017, 1-1 și 0-3 cu FC Copenhaga. Până la meciul de aseară, Șumudică era la egalitate cu Mihai Stoichiță, Cornel Dinu, Dan Petrescu și Mircea Rednic în topul eliminărilor, fiecare având câte două.

VIDEO Helmuth Duckadam: „FCSB o bate lejer pe Rapid”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj o va înfrunta pe Steaua Roșie Belgrad pentru un loc în grupele Europa League

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor » Antrenorul lui CFR, unic în fotbalul românesc

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (59)
mal.
mal.  •  12 August 2021, 08:55

Nu înțeleg această mentalitate... să te bucuri că și altul e la fel de prost ca tine, deși se credea mai deștept!

cornelcc
cornelcc  •  11 August 2021, 21:46
Postat de cr_fabiani pe 11 August 2021, 13:31

1. Sa te lauzi cu 50 de mii intr un oras cu 2.5 mil..:))))se vede ca buc e orasul lui dinamo si rapid..voi nu existati acolo..voi aveti suporteri in vaslui,barlad,campulung..2. Vrei performante,calificari,meciuri cu miza?? Ce greieri ti au intrat la hipotalamus??? CFR batut celtic,la ei acasa..s a calificat..e miza enough??!!cu basel in play off ucl 2012..ne am calificat in grupe..e miza enough?? I am batut in grupe pe Lazio,de care by the way, voi ati luat 5...e miza enough?? Pe rennes,inca odata pe celtic,pe braga,pe fc coppenhagen,toate in grupe..e cu miza,baiete?? Cu man utd,in champions league,pe old trafford, meci amical???tu te auzi ce enormitati spui..??!urla mentalitatea de gigel din tine..gigel,o echipa gen man utd nu joaca amicale in ucl,astea cu omenii,voi ati brevetat,in meciul cu viitorul..Dzeu a si facut dreptate a doua zi,cu gigi la poarta alba..voi sa bateti man utd.,pe old trafford,nici la play station nu visati, ce sa vb de UCL cand voi incasati batai antologice in excursiile exotice in armenia,facalitate de punctele stranse de CFR, ca voi nu contribuiti la coeficientul de tara,pierzand in primul tur,cu minerul lupeni..lasa tu CFR, e alta liga..

Insisti de pomana .... . Voi, fanii cfr nu aveti raspuns la o intrebare simpla: numeste o performanta reala a echipei voastre in Europa. Pana si Rapidul lui Copos a mers mai sus deact voi, jucand un “sfert” de cupa UEFA! Steaua lui jiji a jucat si o semifinala. Voi? Tot pomeniti niste rezultate pozitive obtinute cu echipe dezinteresate la momentul jocului ca si cum ar fi cine stie ce “performante”. Singurele performante reale in fotbalul care conteaza sunt cele realizate de Steaua in anii 80-90. In rest, devenim penibil laudandu-ne cu niste rezultate intamplatoare. Toti, nu numai voi clujenii. Mai trist este ca traim din amintiri, si acelea selective. Pomenim de Roma , Ajax, Hamburg, Valencia si Man U, dar “uitam” de alde Dudelange, Karagandy, Knatspyrnufelag ... . Fotbalul din Romania este foarte jos. Din pacate, sa stiti ca se poate si mai rau!

1ianuarie
1ianuarie  •  11 August 2021, 16:35

Vrei nu vrei,CFR a ajuns cu Lăstunul la Berna,MM mai departe de Chiajna are rău de ambreiaj…

Vezi toate comentariile (59)
Comentează