FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Motivul pentru care fostul jucător al FCSB-ului a revenit în Superliga: ,,Mi-a dat multă încredere”

Rachid Bouhenna. Sursă Foto: Facebook Politehnica Iași
Rachid Bouhenna. Sursă Foto: Facebook Politehnica Iași

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 16:29 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 16:51

Rachid Bouhenna (32 de ani) a semnat cu Poli Iași și a revenit în Superliga. El a evoluat în România pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, CFR Cluj și FCSB.

Fundașul algerian a explicat motivul pentru care a ales să revină în România. El era liber de contract după ce a evoluat în Grecia, la Ionikos, în sezonul trecut.

Fotbalistul angolez care a murit la 20 de ani urma să ajungă în România: „Avea bilet de avion, semnase pe 3 sezoane”
TRAGEDIE
Fotbalistul angolez care a murit la 20 de ani urma să ajungă în România: „Avea bilet de avion, semnase pe 3 sezoane”

Leo Grozavu, motivul revenirii lui Bouhenna în România

Fundașul de 32 de ani a lucrat cu Leo Grozavu în perioada petrecută la Sepsi și a avut numai cuvinte de laudă pentru tehnicianul moldovenilor:

,,Ce m-a convins să semnez este că voi lucra din nou cu Leo Grozavu, ca și atunci când eram la Sepsi. Este antrenorul care mi-a dat multă încredere și am fost la cel mai bun nivel al meu cu el.

Am vrut să revin în România pentru că îmi place stilul de viață și mă simt foarte bine aici. Am vorbit și cu alte cluburi din România, dar nu au fost mai interesate decât Iași”, a spus Bouhenna, pentru Digisport.ro.

Algerianul a retrogradat în vară cu o formație din Grecia

Trecut pe la numeroase echipe, precum Sedan și Compiegne (Franța), Doncaster (Anglia), Bertix (Belgia), Constantine și Algeirs (Algeria), Dundee United (Scoția), Bouhenna revine în Superligă. El a ajuns în România în vara lui 2019, la Sepsi.

Fotbalistul a mai evoluat în Superliga și la CFR Cluj, în sezonul 2021-2022, iar apoi la FCSB până la începutul lui 2023, când a trecut în Grecia, la Ionikos Nikeas. Din vară, după ce Ionikos a retrogradat din prima ligă, Bouhenna a fost liber de contract.

Cantonament la un hotel din Iași

După ce a făcut nu mai puțin de patru cantonamente în afara Iașiului după promovarea din vara trecută, Poli schimbă registrul în această iarnă.

Începând de sâmbătă, pentru o săptămână, formația clasată pe locul 14 în Superliga va sta la un hotel din Iași din zona Copou și va face câte două antrenamente pe zi la baza proprie.

Poli Iași va juca primul meci oficial al anului pe 19 ianuarie, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, de la ora 18:00.

Citește și:

Imagini EXCLUSIVE din Turcia » „Recovery in Mediterana”. Recuperare specială pentru jucătorii lui Dinamo

S-a întors la „locul faptei”! La un an după momentul ce l-a ținut departe de gazon 10 luni: „Am căzut, m-am ridicat, mai puternic!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează