FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID 100

VIDEO Nadia Comăneci, mesaj special la ceas aniversar pentru Rapid + Șumudică și-a călcat pe inimă și a trimis și el un clip

Nadia Comăneci și Marius Șumudică au filmat mesaje speciale pentru Rapid +32   FOTO
Nadia Comăneci și Marius Șumudică au filmat mesaje speciale pentru Rapid

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 19:42 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 20:29

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci (61 de ani) și Marius Șumudică (52), ex-jucător și antrenor la Rapid, au transmis mesaje speciale pentru suflarea alb-vișinie cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existență a clubului.

Rapid sărbătorește astăzi o bornă istorică, specială: centenarul clubului. Cu această ocazie, pe rețelele de socializare ale clubului au fost publicate pe parcursul zilei videoclipuri în care foste nume importante din istoria Rapidului își transmit gândurile în această zi specială.

Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii
RAPID
Rapid 100: Cântând în ploaie » Peste 8.000 de fani au sărbătorit centenarul în Giulești, în ciuda furtunii: spectacol cu legende, vedete, drone și artificii

Nadia Comăneci, în ziua în care Rapid împlinește 100 de ani: „Ați creat emoții foarte puternice”

Al patrulea videoclip din serie este deschis de fosta mare gimnastă Nadia Comăneci. „Zeița de la Montreal” a transmis un mesaj emoționant, încheiat cu o trimitere la celebrul slogan din imnul Rapidului:

„Doresc să urez clubului Rapid un sincer «La mulți ani!». Evoluția Rapidului în cei 100 de ani a fost și este dragostea necondinționată a suporterilor.

Rapid a dat României sportivi de excepție în lunga sa existență și a creat emoții foarte puternice. Vă doresc mulți ani înainte, cu rezultate excepționale, pentru că, nu-i așa?, nu-i echipă mai frumoasă și iubită ca Rapid”.

Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Facebook@ Handbal Rapid
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Andrei Petrescu
Rapid sărbătorește astăzi 100 de ani de la înfiinţarea clubului. / Sursă foto: Facebook@ Baschet Rapid
+28 FOTO

Marius Șumudică a trecut peste supărare: „Vreau să urlu alături de voi”

În urmă cu 9 zile, Marius Șumudică s-a declarat iritat de invitația primită de la ofițerul de presă al Rapidului, care îi ceruse să se filmeze în timp ce vorbește despre ce înseamnă clubul alb-vișiniu pentru el.

În ciuda discuțiilor de atunci, Șumudică și-a călcat pe orgoliu și a împărtășit cu suporterii ce trăiri a avut în această zi specială pentru suflarea rapidistă:

„Salut, frații mei de-o viață vișinie. Sunt Marius Șumudică și vreau să strig astăzi cu voi «La mulți ani Rapid!». Vreau să cânt alături de voi în ritmurile noastre nebune pentru centenarul clubului inimilor noastre.

Vreau să urlu alături de voi pentru suta de ani împlinită de clubul care mi-a marcat tinerețea, fiind agățat de barele troleibuzelor sau tramvaielor care duceau spre Giulești sau stadionul Republicii și cea mai dragă perioadă a carierei de jucător.

Îi doresc iubitului nostru Rapid chiar mai multe decât îmi doresc mie. Ar fi multe de spus, dar mi-e greu să exprim în cuvinte intensitatea celor ce se întâmplă acum în sufletul meu sau ritmul în care îmi bate inima. Ritmul este cel inegalabil al vechiului, al noului și al eternului nostru Giulești. La mulți ani, Rapidule!”.

Mai multe știri despre Rapid la o sută de ani:

Dinamovistul Mircea Rednic e unic în istoria Rapidului! Dezvăluirile „Puriului” în ziua centenarului + deține o performanță nemaivăzută în Giulești

În ziua centenarului, Ilyeș o aplaudă pe Rapid pentru transferul făcut: „Calități extraordinare! E ca «Pele» Buga”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
costeltudor
costeltudor  •  26 Iunie 2023, 13:05

*** , te scremi degeaba , tu in Giulești nu vei mai ajunge niciodată !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Iunie 2023, 09:54

Cine e *** de langa Nadia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicto
nicto  •  25 Iunie 2023, 21:42
Postat de superdaniel72 pe 25 Iunie 2023, 20:26

2, ambii, niste OPORTUNISTI!

tu cand ai auzit de Nadia?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close