FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Anamaria Prodan a glumit pe seama noului antrenor de la Viitorul: „Al meu a arătat mai mult până acum decât Ruben de Constanța”

Anamaria Prodan și Ruben Albes
Anamaria Prodan și Ruben Albes

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 11:58 / Actualizat luni, 24 august 2020 18:21

Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani) l-a lăudat pe Ruben Albes (35), antrenorul lui Hermannstadt, pe care l-a comparat cu Ruben de la Barrera (35), noul tehnician al celor de la Viitorul.

„Al meu a arătat mai mult până acum decât Ruben de Constanța. Fiind primul, el rămâne unicul. Unicul Ruben. În rest, vedeți cum e. Dacă pleacă jucători de la Hermannstadt, ajung la Viitorul. Dacă Hermannstadt își ia spanioli, și Viitorul o face. E o chestie așa, de frăție, în ultima perioadă. Pe prietenie (râde)”, a spus aceasta la Pro X.

Debut cu egal pentru Ruben de la Barrera

Ruben de la Barrera a debutat pe banca Viitorului sâmbătă, la meciul cu UTA, însă a făcut-o cu stângul. Spaniolul a fost ținut în șah de Laszlo Balint, omologul său de pe banca ardelenilor, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru constănțeni urmează un meci în deplasare, cu FCSB, pe 30 august.

Dinamo - Hermannstadt, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din Liga 1:

„Bălănescu e omul lui «sărut-mâna», dar are și ceva la care e bun” » Lupu, dezlănțuit: „Mulțescu să ia salarii ca Prunea. Unii sunt dinamoviști cu numele, alții cu banii?!”

Gică Popescu, atac furibund: „Ce, stau la mâna DSP-ului?!” + „Cei de la UEFA vor să își bată joc de noi!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
risc_mix
risc_mix  •  24 August 2020, 13:54

Exista totusi o diferenta. Hagi l-a luat pe spaniol ca sa-i antreneze echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează