FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA

Pariul lui Bergodi a fost câștigător » Gol la 13 minute de la debutul în Superligă

Rapid - UTA / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +18   FOTO
Rapid - UTA / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 21:43 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 23:10

Fundașul stânga Robert Bădescu (18 ani) a marcat la debutul în tricoul Rapidului, în minutul 13 al disputei cu UTA, din runda cu numărul 28 a Superligii.

Fără Andrei Borza, exclus din lot din cauza escapadei de la Iași, Cristiano Bergodi a fost nevoit să improvizeze. Pentru a respecta regula U21 l-a trimis în teren pe Robert Bădescu, fundaș stânga fără vreun minut în Superligă.

Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”
CCA
Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”

Robert Bădescu, gol la debutul pentru Rapid

Bădescu n-a acuzat tracul debutului. În minutul 13 a urcat la un corner executat de Petrila din flancul drept al atacului.

Centrarea a fost bună, Djokovic a deviat, iar un ricoșeu a adus mingea la 8 metri de poartă, poziție centrală. Fundașul în vârstă de 18 ani a șutat cu sete, imparabil pentru Florin Iacob.

Reacția coechipierilor a fost superbă. L-au îmbrățișat, iar zâmbetele lui Krasniqi, Săpunaru, Iacob sau Rrahmani au fost grăitoare despre importanța momentului.

+14 FOTO

Cu 30 de minute înaintea meciului, antrenorul Cristiano Bergodi explica de ce a apelat la Bădescu: „M-am gândit că în față avem jucători foarte importanți pentru a scoate un jucător senior. Mă bazez pe Bădescu. S-a comportat bine în cantonament, poate face față. E o zi importantă și pentru el”.

Robert Bădescu, favoritul lui Dan Șucu

Pe mine cel mai mult m-a bucurat apariția acestui copil, Bădescu. Mi-a plăcut că a jucat cu curaj, cu dezinvoltură. Are 18 ani și e rezerva lui Borza, care are și el tot aceeași vârstă. Avem asigurat postul de fundaș pe banda stângă pentru mult timp. 

Nu dau eu sfaturi staff-ului tehnic, dar Bădescu este unul dintre liderii generației de la tineret și chiar sper să-l văd jucând și în campionat”, a declarat Șucu pentru GSP în ianuarie, în timpul cantonamentului Rapidului din Antalya.

Apariția acestor tineri jucători mă încântă. Academia, în care investim cam un milion de euro pe an, trebuie să înceapă să producă. Avem la acest moment și cei mai buni tineri portari de perspectivă din fotbalul românesc, pe George Ungureanu și pe Codruț Sandu, dar mai sunt și alții. 


Acum doi-trei ani, eram cu tineretul prin liga a treia și ne uitam la Farul și la FCSB ca la stele. Acum suntem și noi în campionatul de elită și ne batem cu ei de la egal la egal
- Dan Șucu, finanțator Rapid

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri din Superligă:

Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” +  „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
DINAMO
Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” + „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”
FCSB
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează