FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Proiectul stadionului Dinamo a trecut de Consiliul Tehnico-Economic al CNI » Ce înseamnă asta și ce pași urmează

Compania Națională de Investiții a aprobat investiția pentru construcția „Arenei Multifuncționale Dinamo”. Trecut de Consiliul Tehnico-Economic al CNI, proiectul ajunge acum pe masa Ministerului Dezvoltării. +9   FOTO
Compania Națională de Investiții a aprobat investiția pentru construcția „Arenei Multifuncționale Dinamo”. Trecut de Consiliul Tehnico-Economic al CNI, proiectul ajunge acum pe masa Ministerului Dezvoltării.

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 21:05 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 21:45

Compania Națională de Investiții a aprobat investiția pentru construcția „Arenei Multifuncționale Dinamo”. Trecut de Consiliul Tehnico-Economic al CNI, proiectul ajunge acum pe masa Ministerului Dezvoltării.

În urmă cu exact o lună, fanii dinamoviști erau informați că mai sunt de îndeplinit 3 pași până la demolarea vechiului stadion din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Noutăți de ultimă oră despre situația lui Dănuț Lupu » În ce regim își ispășește fostul internațional pedeapsa
ÎNCHISOARE
Noutăți de ultimă oră despre situația lui Dănuț Lupu » În ce regim își ispășește fostul internațional pedeapsa

Ce se întâmplă cu noul stadion al lui Dinamo

Primul obstacol a fost depășit. Consiliul Tehnico-Economic al Companiei Naționale de Investiții a avizat proiectul, potrivit Prosport

Este așteptată acum aprobarea Comitetelor Interministeriale, din partea Ministerului Dezvoltării, cu aviz final de la Ministerul de Finanțe.

Ultimul pas înaintea demolării propriu-zise va fi reprezentat de o ședință a Guvernului României privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și asumarea finanțării noii arene.

Conform estimărilor, până în primăvara anului 2024 ar trebui ca întreg ciclul birocratic să fie finalizat. Noua arenă ar urma să fie gata în 2026.

Dinamo așteaptă noul stadion

Întreaga suflare dinamovistă așteaptă noul stadion. „Câinii” au găsit cu greu un stadion pentru meciurile de pe teren propriu din acest sezon. Inclusiv antrenorul Ovidiu Burcă e de părere că noua arenă ar propulsa clubul.

Facem pariu că în 3 ani Dinamo câștigă campionatul? Nu neapărat cu mine antrenor, deși ar fi fantastic să-mi realizez visul ăsta, ci vorbind de Dinamo, cu mine, fără mine. Aș vrea să prind noul stadion, pentru că atunci clubul va trece la un cu totul alt nivel. Dacă viața îmi surâde, da, mi-aș dori să câștig și campionatul
- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO. Moura nu exclude un titlu cu Dinamo: „E foarte greu, dar de ce nu? Nimic nu e imposibil”

Citește și alte știri din Superligă: 

Dinamovistul care cântă la chitară: „Sunt fan Slash. Trupa mea de suflet e Scorpions, dar îmi plac mult și GunsNRoses, și Metallica”

Convins de „inamic” » Mihai Stoica și-a schimbat radical discursul: „Mi-a plăcut cum a pus problema!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
jeffhills
jeffhills  •  03 Noiembrie 2023, 14:35
Postat de befree pe 15 Octombrie 2023, 11:48

Nu mai dati stiri din astea, ca fac apoplexie gigistii.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

befree
befree  •  15 Octombrie 2023, 11:48
Postat de jeffhills pe 14 Octombrie 2023, 22:08

niciodata nu o sa se faca acolo un stadion nou. iti dau asta scris.

Nu mai dati stiri din astea, ca fac apoplexie gigistii.

istet10
istet10  •  15 Octombrie 2023, 00:01
Postat de creeperno534 pe 14 Octombrie 2023, 22:34

Cu criza financiara ne descurcam, problema ar fi sa inceapa un nou razboi mondial si sa fie aruncate focoase nucleare peste tot

Razboiul a inceput. Europenii refuza sa inteleaga. Putin spune de ceva vreme ca a sosit timpul ca civilizatia occidentala sa fie inlaturata sau cel putin sa ramana dincolo de Berlin. Ca pt asta au murit sovieticii in 1945, zice el.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează