GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ÎNCHISOARE

Noutăți de ultimă oră despre situația lui Dănuț Lupu » În ce regim își ispășește fostul internațional pedeapsa

Dănuț Lupu (56 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, își ispășește pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare la Penitenciarul Rahova. +10   FOTO
Dănuț Lupu (56 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, își ispășește pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare la Penitenciarul Rahova.

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 17:35 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 17:46

Dănuț Lupu (56 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, își ispășește pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare la Penitenciarul Rahova. 

Pe data de 2 octombrie, Tribunalul București l-a condamnat pe fostul internațional la 7 luni și 10 zile cu executare pentru că a fost prins conducând fără carnet. Duminică, 8 octombrie, el a revenit în țară și a fost încătușat pe aeroportul internațional din Otopeni. Dănuț Lupu se află în aceste momente în carantină, acolo unde va sta 21 de zile.

Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro de la Pitești » Tribunele au fost demolate, urmează să fie pusă la pământ „oficiala”
PROIECT
Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro de la Pitești » Tribunele au fost demolate, urmează să fie pusă la pământ „oficiala”

Patronul FCSB, Gigi Becali, anunța imediat după decizia justiției că îl va angaja pe Dănuț Lupu la vicecampioana României. El ar fi putut face acest lucru dacă fostul fotbalist și-ar fi ispășit pedeapsa în regim deschis. 

Dănuț Lupu își ispășește pedeapsa în regim închis 

Doar că afaceristului nu mai poate fi pus în aplicare. Din cauza faptului că Lupu nu s-a predat la timp și a fost dat în urmărire internațională, el nu va avea dreptul să muncească în afara penitenciarului, scriu cei de la Gândul. 

Sursa citată mai arată că o comisie din cadrul ANP (n.r. - Administrația Națională a Penitenciarelor) va stabili după cele 3 săptămâni pe care Lupu le va fi petrecut în carantină în ce fel de regim va executa acesta pedeapsa. Cel mai probabil, acesta va fi unul semideschis. 

Cu toate acestea, în cazul în care Dănuț Lupu își va dori să lucreze în detenție, aceeași comisie se va întruni din nou și va decide dacă fostul fotbalist are dreptul de a face acest lucru. În caz afirmativ, ei vor alege ce fel de ocupație i s-ar potrivi lui Dănuț Lupu. 

Citește și: 

Tensiuni la națională: Valentin Mihăilă și Olimpiu Moruțan au luat foc la adresa lui Edi Iordănescu

Șoc pe piața media! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dați afară de la „Chefi la Cuțite” » Motivul incredibil invocat pentru ruptură

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bogat
bogat  •  13 Octombrie 2023, 23:37

Tare asta cu comisia care alege ocupatia detinutilor, e ca o scoala de recalificare in regim de internat. O vrea Lupu sa lucreze la sapa insa in urma unui examen scris/oral si test practic de aptitudini comisia decide ca e mai talentat la frizerie. :)

temujin
temujin  •  13 Octombrie 2023, 19:21

O știre sportivă mirobolantă!

stelu
stelu  •  13 Octombrie 2023, 18:03

posibil ca în regim semideschis să-i ia locul lui șef scărlătescu la populara emisiune șefi la cuțâte. hai liberare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează