Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 20:47 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 22:14

La 24 de ore distanță de la derby-ul Steaua - Rapid din Cupa României, încheiat 0-0, ultrașii din Peluza Sud și-au spus impresiile după derby-ul disputat în Ghencea, care a adus la stadion în jur de 13.500 de suporteri. Mesajul suporterilor radicali ai „militarilor” se vrea a fi și o replică după ironiile lui MM Stoica la adresa CSA

„N-a fost niciodată despre număr și nici nu va fi. Dar să observăm că, măcar pentru o seară, s-a făcut dreptate pentru STEAUA, că aproape 14.000 de oameni s-au strâns în Ghencea și că, în sfârșit, tot mai mulți încep să priceapă care este ACASĂ - n-avem cum să nu salutăm mișcarea celor care au spus PREZENT.

După o muncă titanică, de aproape trei săptămâni, lucrurile au ieșit fix cum am plănuit. Pentru o seară am simțit, din nou, că fiecărui stelist prezent pe stadion îi pasă de blazonul roș-albastru și că înțelege măreția clubului nostru.

+37 FOTO

Apropo, se pare că se poate programa, până la urmă, un meci la o oră decentă, nu-i așa, domnilor?

Poate că unii înțeleg în continuare din STEAUA că este «doar o marcă într-un sertar". Dar noi suntem în continuare aici. Și nu plecăm. NICĂIERI și NICIODATĂ!», au scris cei din Peluza Sud, într-o postare publicată joi seara pe contul oficial de Facebook. 

Situație bizară în Cupa României » GSP explică anomalia din grupe: de ce echipele promovează rivalele sponsorului principal
SITUAȚIE
Situație bizară în Cupa României » GSP explică anomalia din grupe: de ce echipele promovează rivalele sponsorului principal

Mihai Stoica nu s-a putut abține după Steaua - Rapid

Mihai Stoica, oficialul rivalei FCSB, a ironizat numărul de spectatori prezenți în Ghencea.

Derby-ul dintre CSA Steaua și Rapid a strâns pe stadionul din Ghencea doar 13.678 spectatori. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a ironizat prezența redusă, comparând numărul total de spectatori cu cel vândut de echipa sa pentru derby-ul cu Rapid de duminică.

„Avem date până acum doar în Tribuna 2 peste 13.678. Cu toate golurile anulate și penalty-urile refuzate”, a scris Mihai Stoica pe contul personal de Facebook.

VIDEO Florin Talpan, despre problema palmaresului: „Avocații FCSB-ului trag de timp”

Citește și alte știri de actualitate:

Situație bizară în Cupa României » GSP explică anomalia din grupe: de ce echipele promovează rivalele sponsorului principal

Mihai Stoica nu s-a putut abține după Steaua - Rapid » Cum i-a ironizat pe steliști

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”