FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

„Pupat toți Piața Endependenți!” » Petrolul i-a stabilit soarta lui Florin Pîrvu!

Florin Pîrvu // foto: Imago Images
Florin Pîrvu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 10:15 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 17:35

În orașul lui Caragiale, se face liniște înaintea Anul Nou, mai rămâne de prezentat comunicatul oficial la Petrolul Ploiești. Finanțatorul Marian Copilu a făcut un pas înapoi, Florin Pîrvu continuă ca antrenor principal, GSP.ro vă prezintă detaliile.

Este liniște la Petrolul Ploiești. Una vremelnică. După Sărbători agitate, în care Florin Pîrvu a fost aproape de a fi "suprimat" în Ajunul Crăciunului. La Ploiești s-a ajuns la situația de a "pupa toți Piața Endependenți!", ca-n opera inegalabilului Ion Luca Caragiale.

Marian Copilu, finanțatorul formației, a făcut un pas înapoi și a decis să-l (re)confirme pe Florin Pîrvu ca antrenor principal, așa cum a anunțat și Prosport.

Schimbare la nivel înalt la Dinamo! Decizie de ultima oră luată de șefii „câinilor”
DINAMO
Schimbare la nivel înalt la Dinamo! Decizie de ultima oră luată de șefii „câinilor”

Antrenorul de 48 de ani continuă la "găzari" ca urmare a intervenției energice a suporterilor, care l-au susținut necondiționat pe tehnicianul ploieștean.

Doar Adrian Mutu l-ar fi putut schimba pe Florin Pîrvu la Petrolul Ploiești!

Cele două întâlniri aprige dintre finanțator și fani, GSP.ro informându-vă despre ele, s-au încheiat cu votul de "încredere" pe care Marian Copilu i-l acordă antrenorului, mai ales că urmează miercuri reunirea clubului.

„A ajuns și Copilu la concluzia că nu are ce-i reproșa lui Pîrvu în mod real. În plus, niciuna dintre soluțiile de schimb, Laszlo Balint, Vasile Miriuță și Florin Bratu, nu ar fi fost acceptată niciodată la Petrolul Ploiești!

Iar Adrian Mutu are alte gânduri acum, nu să vină antrenor al «lupilor». Altfel, dacă accepta «Briliantul», poate atunci ar fi putut fi schimbat Pîrvu", au susținut apropiații clubului prahovean pentru GSP.

Suporterii au susținut ideea continuității lui Florin Pîrvu la echipă, considerând că este cel mai potrivit pentru a duce mai departe lupta de calificare în play-off.

Rămâne de văzut cum se va derula mercato la ploieșteni, mai ales că unii jucători au ajutat foarte puțin echipa.

Cu Florin Pîrvu înainte! Ce va urma pentru Petrolul

Pîrvu a participat și el la ultima întrunire dintre finanțator și suporteri, și-a expus punctul de vedere, practic, nimeni nu a avut ce să-i reproșeze concret. El a preluat formația în primăvară, după ce Petrolul a renunțat la serviciile lui Nae Constantin, a salvat echipa de la retrogradare, iar acum se luptă pentru ca echipa să încheie sezonul regulat pe loc de play-off.

În prima etapă de la reluarea campionatului, Petrolul va juca pe teren propriu contra lui Dinamo. Cândva, cele două galerii erau înfrățite, dar, la jumătatea anilor 2000, "relațiile" s-au stricat. Cele două formații vor fi vecine în cantonamentul din Antalya, ocupând două resort-uri alăturate în Lara, începând de miercuri.

Petroliștii vor pleca joi în Turcia cu un charter, alături de alte trei formații din Liga 1. Astăzi, conducerea clubului va emite un comunicat oficial în care va informa suporterii despre situația actuală de la echipă.

Mai multe știri din Superligă:

Zeljko Kopic nu crede în miracole: „Eu mă bazez pe muncă grea. Trei detalii apreciez la un fotbalist” + Ce spune antrenorul lui Dinamo despre transferuri și despre rivalitatea cu FCSB
DINAMO
Zeljko Kopic nu crede în miracole: „Eu mă bazez pe muncă grea. Trei detalii apreciez la un fotbalist” + Ce spune antrenorul lui Dinamo despre transferuri și despre rivalitatea cu FCSB
„Bora” anunță câte goluri vrea să dea la Rapid în acest sezon: „Pentru adversari, sunt «urât»! Am un șut foarte puternic”
RAPID
„Bora” anunță câte goluri vrea să dea la Rapid în acest sezon: „Pentru adversari, sunt «urât»! Am un șut foarte puternic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nucusor
nucusor  •  02 Ianuarie 2024, 15:31

*** petrolul nu joacă nimic de doi ani și tot așa se va chinui până la finalul sezonului iar dacă echipa scapă de retrogradare cu acest *** este o mare minune și mai avem noroc ca la finalul acestui campionat i se termină contractul acestui mare antrenor *** și nu vom mai auzi de el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează