FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Bătaie pe bilete pentru meciul Poli Iași - Rapid » Prețul tichetelor a explodat

Așa arată terenul din Iași înainte de startul partidei cu U Cluj
Așa arată terenul din Iași înainte de startul partidei cu U Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 15:01 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 15:16

Politehnica Iași a mărit consistent prețul biletelor de intrare pentru meciul cu Rapid București, din etapa a 27-a a Superligii, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00. Astfel, un tichet la tribunele A și B costă 50 de lei, iar unul la peluze – 40 de lei. În mod normal, la partidele lui Poli de pe teren propriu un bilet costă 20 de lei.

În acest sezon, ieșenii au abordat politica de prețuri de la duelul cu Rapid și la confruntarea cu FCSB, care s-a jucat cu casa închisă. Atunci, Politehnica a obținut circa 60.000 de euro din vânzarea de bilete.

Ultimatum pentru Horațiu Moldovan: „Nu poți să-mi furi banii, nu te las! Are timp până luni, altfel mergem în judecată! E ridicol, jenant”
GSP Live
Ultimatum pentru Horațiu Moldovan: „Nu poți să-mi furi banii, nu te las! Are timp până luni, altfel mergem în judecată! E ridicol, jenant”

Clubul moldovean speră ca scenariul de la meciul cu trupa lui Gigi Becali să se repete și la disputa cu Rapid și să vândă toate cele 7.700 tichete scoase la vânzare, 500 dintre acestea fiind rezervate fanilor giuleștenilor. Optimismul organizatorilor este alimentat și de faptul că în primele 24 de ore de la punerea în vânzare a biletelor 1.500 s-au vândut deja. Iar până la partidă mai sunt patru zile.

Capacitatea arenei din Copou este de 11.481 de locuri. Poli are 2.537 de abonați, iar restul locurilor vor fi libere, din motive de siguranță.

Nedorit de Cristiano Bergodi, Enrichi Finica și-a reziliat contractul cu Rapid

Enrichi Finica (21 de ani), internațional de tineret al României U20, a primit acordul pentru a-și rezilia contractul cu Rapid București, ocupanta locului 2 din Superliga României.

Fundașul stânga a strâns 17 meciuri pentru Rapid, dintre care doar într-o singură partidă a jucat pentru giuleșteni în primul eșalon al fotbalului românesc, restul fiind disputate în Liga a 2-a.

În ultimele sezoane, Enrichi Finica a fost împrumutat de Rapid la Unirea Constanța, Poli Iași și CSM Alexandria.

Formația alb-vișinie l-a adus pe Finica în 2020 de la echipa U17 a prim-divizionarei din Serie A, Torino.

„Dosar nr. 198/CL/2024: FOTBAL CLUB RAPID 1923 SA VS. FINICA ENRICHI. Admite cererea reclamantului.

Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților, începând cu data de 20.02.2024. Definitivă. Pronunțată astăzi, 20.02.2024.” este decizia luată de Secretariatul Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, parte a FRF.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Gigi Becali, patronul FCSB, nu se teme de FC Botoșani: „Dacă mă bate, mă las de fotbal!” + Ce spune despre Rapid, CFR Cluj și CSU Craiova

Citește și:

Gigi Becali susține că mai are un „giuvaier” în curte: „E super bun” » De ce ar putea fi titular înaintea unor „grei” din lot
FCSB
Gigi Becali susține că mai are un „giuvaier” în curte: „E super bun” » De ce ar putea fi titular înaintea unor „grei” din lot
Simona Halep, bucuroasă! Mesaj pentru fani: „După un an și jumătate, coșmarul s-a terminat!”
ANUNȚ
Simona Halep, bucuroasă! Mesaj pentru fani: „După un an și jumătate, coșmarul s-a terminat!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Gogoolica
Gogoolica  •  22 Februarie 2024, 08:05

Ce răi mai sunteți cu Iașul băieții își fac treaba ei sunt o echipă de clovni (măscărici) iar în teren își fac treaba adică fac circ

Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  21 Februarie 2024, 17:52

La cat e de jacmanita, de catre fluierasi, echipa din Iasi ;))) Nici o sansa sa le puna vreo problema "corporatistilor" de la Rapid !! :)))

aldan
aldan  •  21 Februarie 2024, 16:54

Se imbulzeste lumea la meci dupa ce s-a zvonit ca umbra lui Luis Felipe va motiva suplimentar fostii coechipieri! Glumesc, iti dai seama!...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează