FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică se simte „înjughiat pe la spate” de Rapid » Pilda de neînțeles cu care le bate obrazul giuleștenilor: „Scroafa era cu cuțitul în gât”

Marius Șumudică // foto: Imago Images
Marius Șumudică // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 10:44 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 13:21

Marius Șumudică (51 de ani), liber de contract din februarie, se simte trădat de Rapid, care nu a apelat la serviciile sale după demiterea antrenorului Mihai Iosif.

Fără echipă în momentul în care Rapid s-a despărțit de Mihai Iosif, Marius Șumudică se aștepta să fie printre candidații la postul de antrenor al echipei din Giulești. Totuși, nu a fost pe lista conducerii lui Rapid, care l-a angajat pe Adrian Mutu ca „principal”.

De atunci, Marius Șumudică și-a exprimat dezamăgirea în repetate rânduri. Acum, tehnicianul a folosit o pildă inedită cu o scroafă pentru a-și exprima dezamăgirea.

Soția unui internațional român a ieșit la atac, după primele convocări ale lui Edi Iordănescu: „Rușine. Făcute cu ochii închiși! Aș putea spune mai multe...”
CONVOCĂRI
Soția unui internațional român a ieșit la atac, după primele convocări ale lui Edi Iordănescu: „Rușine. Făcute cu ochii închiși! Aș putea spune mai multe...”

Marius Șumudică se simte trădat de Rapid: „Am cuțitul în spate”

„Nu sunt rănit, sunt trădat. Sunt înjunghiat pe la spate, am cuțitul în spate. La bunica mea la țară, așa ca să facem o caterincă, s-a dus cineva să taie porcul. A chemat trei vecini. Scroafa, când se luptau cu ea, i-au băgat cuțitul în beregată, s-a smucit și a fugit direct în pădure. Scroafa era cu cuțitul în gât.

Al doilea an, ce să facă oamenii? «Bă, am mai îmbătrânit, a murit vecinul, nu ne mai ajută... Atunci mă duc eu să cumpăr niște carne de la măcelărie și facem». Dar, ce să vezi?! Pe 23-24, în Ajun de Crăciun, dinspre pădure venea scroafa cu 12 purceluși în spatele ei și fiecare avea câte un cuțitaș în gât. Născuse scroafa. Am cuțitul în spate, deci pentru mine s-a încheiat subiectul legat de Rapid”, a spus Șumudică, potrivit Prosport.

Marius Șumudică, fost jucător la Rapid între 1997 și 1999, apoi între 2001 și 2002, a antrenat echipa alb-vișinie în perioada iunie 2010 - aprilie 2011, perioadă în care giuleștenii au câștigat 14 dintre cele 32 de meciuri jucate.

Marius Șumudică a rezistat 4 luni la ultima echipă pe care a pregătit-o, Yeni Malatyaspor, formație pe care a lăsat-o pe ultimul loc în campionatul Turciei. Cu doar 3 victorii în 16 meciuri, antrenorul în vârstă de 51 de ani a fost dat afară.

VIDEO » Șumudică, concurentul ideal la Survivor România: „I-ar ține în viață pe concurenți”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Hagi a răbufnit la conferință: „Etica profesională? Vă faceți că nu știți? Probabil nu sunt important...” » Ce l-a enervat pe „Rege”

CFR Cluj, schimbare radicală de strategie » Anunțul făcut după egalul cu Farul: „Nu mai repetăm greșelile din trecut”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
costeltudor
costeltudor  •  20 Martie 2022, 16:59

Bai Sumudica , tradafirasule , NU uita , RAPID NU dorește CIRC !!! Zambilico , îți vând un pont , Circul de pe bdl. Ștefan cel Mare angajeaza BUFON ! Nu scapa ocazia !

flosud97
flosud97  •  20 Martie 2022, 16:41
Postat de brentford pe 20 Martie 2022, 13:42

Respect Rapid! Fara Sumudica,fara circ. Daca era asa mare Rapidist prelua echipa din Liga 3 sau 2. Acum,ca nu are contract si a fost demis de la ultimele 3 echipe il arde dorul de Rapid.

Corect punctat, daca Era mare rapidist se duce à in Liga à 3ea si ai lua de acolo dar nu à vrut sa-si pateze numele si onoarea

flosud97
flosud97  •  20 Martie 2022, 16:39
Postat de freddy pe 20 Martie 2022, 14:10

Lasa batrane, pleaca Petrea de la FCSB si te duci la ciobanul fariseu. E si MM acolo... Faceti brigada! Locul 2 e asigurat!

Sincer nu suport nici fcsb nici pe *** nici pe *** nici pe sumibet, dar daca se duce la fcsb fac pariu ça ai face campioni,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează