FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Criticat de un fost coechipier de la Rapid: „Șumudică nu spune nici bună dimineața fără să își planifice pașii. Nu era momentul!”

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 11:59 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 12:51

Robert Niță, fost atacant la Rapid, a comentat declarațiile dure ale lui Marius Șumudică despre situația echipei din Giulești.

Fără victorie în play-off, lui Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, i s-a cerut demisia de către ultrași. Ulterior, tehnicianul a fost confirmat de Dan Șucu și Victor Angelescu. 

Lupta la titlu în Superliga, prin ochii unui fost jucător din Premier League: „O vedeam favorită pe CFR, dar m-am cam răzgândit”
TITLU
Lupta la titlu în Superliga, prin ochii unui fost jucător din Premier League: „O vedeam favorită pe CFR, dar m-am cam răzgândit”

După galerie, și Marius Șumudică a avut cuvinte dure despre situația de la Rapid, el spunând că „dacă aș vorbi din postura de suporter, ar fi prăpăd!”.

Robert Niță: „Șumudică nu spune nici bună dimineața fără să își planifice pașii”

Robert Niță, fost coechipier cu Șumudică la Rapid (2001-2002), a criticat ieșirea antrenorului de la Al Raed.

„Am văzut și reacțiile din ultimul timp. Cred că este o relație destul de tensionată ca să mai apară și alți rapidiști să mai pună paie pe foc. L-am văzut pe Șumi. El e și suporter, nu numai un antrenor bun. El vorbește și ca suporter rapidist. 

Nu cred că e momentul să lași totul în coadă de pește, că dacă te apuci tu să vorbești iese prăpăd! Este un om al declarațiilor. Șumudică fără să-și planifice pașii nu spune nici bună dimineață. Eu îl cunosc. Am fost coleg cu el”, a declarat Robert Niță, potrivit Fanatik.

Marius Șumudică, dezlănțuit: „Dacă aș vorbi din postura de suporter, ar fi prăpăd!”

„Aș prefera să nu vorbesc despre Rapid, mai ales că este o săptămână grea, mai ales că sunt destul de multe frămâtnări la nivelul clubului, cu patroni sau președinți care ies și dau fel și fel de declarații, cu conducători de galerie care dau declarații în contradictoriu, așa că nu vreau să vorbesc și eu despre asta. 

Vorbesc din postura de antrenor. Dacă aș vorbi din postura de suporter, ar fi prăpăd! Acolo e un coleg de-ai mei (n.r. - Mutu), care încearcă să-și facă treaba cât mai bine. Nu are rost să vorbesc. Spun mulți că eu bag bățul prin gard... dar nu am nicio putere”, a spus Șumudică, la emisiunea „Liga DigiSport”.

E foarte greu ca Șumudică să vină antrenor acum la Rapid sau în următorul an. Dacă va fi să fiu liber de contract peste ceva timp, voi veni la echipa pe care o iubesc. Dar acum nu se pune problema. 

- Marius Șumudică

VIDEO. Toate informațiile înainte de Rapid - FCSB

Citește și: 

FCU Craiova a primit licența UEFA! Poate juca în Conference League + Cu ce echipe se luptă
FCU Craiova
FCU Craiova a primit licența UEFA! Poate juca în Conference League + Cu ce echipe se luptă
Mesaj tranșant despre situația de la UTA: „Suntem în rahat, trebuie să câștigăm!”
UTA
Mesaj tranșant despre situația de la UTA: „Suntem în rahat, trebuie să câștigăm!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
markksson
markksson  •  21 Aprilie 2023, 21:33

Șumudică este un FITILIST. Abia se stinsese petarda aia cu "nu mai antrenez". Are impresia ca poate prosti pe oricine.

NeaGica
NeaGica  •  21 Aprilie 2023, 15:22

Sumudicao

Eliyahu
Eliyahu  •  21 Aprilie 2023, 14:07

Sumudica e un oportunist si un profitor de cea mai joasa speta. Rapidist azi, antrenor profesionist maine. Asemenea personaje nu fac decat sa distruga munca altora.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează