FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-2

Mutu și-a pus mâinile în cap: pierdere grea pentru Rapid + Accidentare la Craiova cu efecte la națională: convocare de urgență!

Alexandru Albu, înlocuit în Rapid - CSU Craiova // foto: captură DigiSport +40   FOTO
Alexandru Albu, înlocuit în Rapid - CSU Craiova // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 23:12 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 23:34

Pierdere importantă pentru Rapid: mijlocașul central Alexandru Albu, marcatorul golului de 1-2, a acuzat probleme musculare și a fost schimbat în repriza secundă a meciului cu Universitatea Craiova

Și Nicușor Bancu, de la CSU Craiova, s-a accidentat, motiv pentru care Edi Iordănescu l-a convocat de urgență pe Bogdan Vătăjelu la națională în locul acestuia. 

„Accidentarea e destul de gravă, nu e o situație prea bună pentru el”, a spus antrenorul Mirel Rădoi.

Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, a dat și el detalii despre fundaș: „Bancu se întoarce cu noi la Craiova, sperăm să nu fie nimic grav. Poate pune piciorul jos. Dacă mă întrebați pe mine, trebuia să ceară schimbare de prima dată. Dar el e un luptător, a vrut să stea în teren, de aceea este și căpitanul Universității Craiova”. 

Albu, înlocuit în repriza secundă

Alexandru Albu, marcator în meciul contra oltenilor și om de bază în angrenajul gândit de Adrian Mutu, a acuzat dureri musculare în minutul 58 al partidei.

Albu s-a întins pe gazon, iar echipa medicală a Rapidului a intrat pe teren pentru a-i acorda primele îngrijiri. S-a constatat că mijlocașul nu poate continua partida, astfel că acesta a ieșit pe teren în minutul 59, ținându-se cu mâna de coapsa dreaptă.

Rădoi, interviu incendiar! A luat la rând cei 4 jucători scoși din lot: „I-am zis să nu mai simuleze” + „Nu pot să-i cântăresc zilnic”
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Rădoi, interviu incendiar! A luat la rând cei 4 jucători scoși din lot: „I-am zis să nu mai simuleze” + „Nu pot să-i cântăresc zilnic”

Pierdere grea pentru Rapid: Alexandru Albu s-a accidentat în meciul cu CSU Craiova

Rapid a jucat în inferioritate aproape două minute, înainte ca Andrei Ciobanu să intre pe teren în locul lui Albu.

În timp ce Albu părăsea terenul, Adrian Mutu părea extrem de îngrijorat.

Accidentat, Nicușor Bancu a fost înlocuit în lotul naționalei

Și Nicușor Bancu, căpitanul de la CSU, acuzase dureri anterior. Fundașul stânga al Craiovei a primit îngrijiri și a putut continua partida pe moment, dar în minutul 78 a fost înlocuit cu Ivan Martic, după ce s-a lovit într-un duel cu Răzvan Onea.

Ca urmare a accidentări, Bancu, care era convocat la națională pentru amicalele din această lună, i-a lăsat locul la lotul național coechipierului de la CSU Craiova, Bogdan Vătăjelu. 

Mutu și-a pus mâinile în cap: pierdere grea pentru Rapid + Accidentare la Craiova cu efecte la națională: convocare de urgență!
Nicușor Bancu a avut probleme, dar a putut continua meciul cu Rapid

Mai multe știri despre Rapid - Universitatea Craiova: 

Fază controversată în Giulești » Rapidiștii s-au repezit la arbitru: „Stai calm!”

Săpunaru și Dragoș Grigore, lăsați în urmă la golurile Craiovei » Cum au fost ridiculizați veteranii Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
freddy
freddy  •  13 Noiembrie 2022, 09:23
Postat de Catalynn____ pe 12 Noiembrie 2022, 22:29

Bancu părea OK, se deplasa singur măcar, deci sa speram ca nu e nimic extrem de grav. Dacă avea rupte ligamentele genunchiului, Doamne Ferește!, nu avea cum sa pașească cu piciorul respectiv. Un rezultat echitabil cred, un meci care nu a plictisit. Sa speram ca mâine miteii vor face România fericita! :-)))

*** Si daca e un articol despre magiunul de Topoloveni tu tot despre FCSB o sa scrii. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Marian23
Marian23  •  13 Noiembrie 2022, 00:15
Postat de TIborSzoltan pe 12 Noiembrie 2022, 22:58

Nu are de ce sa se supere! Arbitrul a foat al 12 le-a jucator rapidist! A fragmentat permanent jocul in favoarea giuleatenir! Pacat! Asta e… la noi ca la nimeni . Arbitrul a furat 2 puncte Stiintei!

A fost numai trageri de timp venite din partea Universității Craiovei, a fost oprit meciu din cauza lu Bancu de 5 6 ori din finalul primei reprize nu ați mai jucat nimic..

observator_federal
observator_federal  •  13 Noiembrie 2022, 00:00

La primul gol al Craiovei NIMENI (nici tușierul și nici cei de la VAR) nu a văzut ceva în neregulă. Doar Grădinescu a suspectat două (!!) ofsaiduri... Bravo Grădinescule, ai reușit să strici cu comentariul tău un gol minunat (tot nu s-a lăsat: măcar a descoperit la reluările cu pricinacă Grigore a căzut ușor și "mari găuri în apărarea Rapidului").

Vezi toate comentariile (7)
Comentează