FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

RĂZBOI LA VÂRF! Președintele CSU Craiova, vorbe umilitoare despre Nicolae Dică: "E secund la FCSB, maltratează zilnic jucătorii, îi trimite la psiholog" :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 17:31

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, îl ironizează pe Nicolae Dică, despre care spune că e secundul lui Gigi Becali la FCSB.

"Nu ştiu dacă jucătorii Craiovei sunt doriţi şi de secundul Dică. Cred că doar principalul are cuvântul acolo. Secundul doar antrenează, dar asta este o altă poveste.

Jucătorii de la FCSB vorbesc despre această maltratare zilnică de care au parte.

I-a transformat din jucători cu un potenţial enorm, care au calificat Astra în cupele europene, contra lui West Ham, de două ori, în clienţi ai medicilor psihologi şi poate şi mai departe", a declarat Marcel Popescu la TV Digi 24 Craiova.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (83)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  07 Ianuarie 2018, 15:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  07 Ianuarie 2018, 13:35
Postat de Ion Tatu pe 06 Ianuarie 2018, 20:07

Oare este normal ca cei de la Craiova sa vorbeasca?Nu cumva si ei sunt o clona de nivelul FCSB-ului?(sa lase vrajeala ca sunt continuatorii Universitatii.Fara Ponta, Craiova nu aveau echipa in prima liga)Per total hotii striga hotii.

La fel de normal cum vorbesc si cei de la fcsb / steaua. ”66 de ani şi o zi de la înfiinţarea Stelei! Echipa era invitată de federaţie să joace direct în Divizia A pentru a da o deplină satisfacţie armatei", in ziarul Adevarul, iunie 2013. Sau, din wikipedia : ”Puternic susținută din spate de regimul comunist, ASA a fost împinsă direct spre prima divizie, prin excluderea unei echipe de tradiție, Carmen București”. ATAT .

firaldo
firaldo  •  07 Ianuarie 2018, 13:10
Postat de jack_the_stripper pe 07 Ianuarie 2018, 10:13

Firaldo, vad ca retii doar ce-ti place de la nea Marcelica... Si ma gandesc ce-ati fi sarit toti daca Becali ar fi zis ca jucătorii de la CSU vorbesc despre maltratarea zilnica de care au parte si daca ar fi afirmat ca jucatori cu un potenţial enorm, pentru care el ar fi gata sa plateasca peste 2 milioane, au încasat un 3-0 de forfait de la secundul Reghe și un (doar) 5-2 de la secundul Dica... Si sa adauge ca sunt pe punctul sa ajunga clienti ai medicilor psihologi si poate si mai departe. Pai, numai pentru acest ”poate si mai departe”, guralivul Marcelica ar merita nitica atentie de la cei care taxeaza, suspenda si amendeaza pentru chestii mult mai banale... Si tu vrei sa ne apucam sa-i ”demostram” (pastrez termenul tau...) ca a luat-o razna? Ai incercat vreodata sa-i ”demostrezi” ceva unuia dus cu capul? Ia incearca... Si sa vezi cu ce te alegi de la de-astia care ”sar calul”...

Tu ai citit tot ce am scris eu?Am zis eu ca sunt de acord cu tot ce spune,am zis doar ca in privinta lui Dica are dreptate,nu?Are Dica vreun cuvant de spus in privinta achizitiilor?

Vezi toate comentariile (83)
Comentează