FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID 2-0

Cifre șocante în Sepsi - Rapid: Alex Ioniță II a dat mai puține pase decât portarul Moldovan!

Mijlocașul ofensiv Alexandru Ioniță II (28 de ani) nu a reușit niciun dribling în Sepsi - Rapid 2-0
Mijlocașul ofensiv Alexandru Ioniță II (28 de ani) nu a reușit niciun dribling în Sepsi - Rapid 2-0

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 13:20 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 14:31

Mijlocașul ofensiv Alexandru Ioniță II (28 de ani) nu a reușit niciun dribling în Sepsi - Rapid 2-0! Aceasta ar putea fi esența nu doar a înfrângerii, dar mai ales a evoluției giuleștenilor în partida de la Sfântu Gheorghe.

Extrem de afectat la finalul meciului cu Sepsi, Ioniță părea resemnat, mai ales că irosise cea mai mare ocazie, când, singur cu Niczuly, n-a reușit să înscrie: „Trebuie să fim realiști. Eu unul am jucat foarte slab, îmi pare rău pentru suporterii care au venit atâția kilometri. Cred că suntem într-un moment în care nu ne regăsim sub nicio formă. Eu nu reușesc să marchez de foarte multă vreme. 

Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară
PETRECERE
Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară

Am mai dat pase de gol, dar nu am o scuză, trebuia să marchez la acea fază. Îmi doresc să-mi ajut echipa, să marchez, dar nu știu, nu pot să-mi explic ce se întâmplă. Atât pot momentan, ăsta sunt, îmi pare rău. Mister are toate motivele acum să nu mă mai bage să joc, pentru că am evoluat foarte slab".

Alexandru Ioniță, mai puține pase decât portarul Horațiu Moldovan!

Cifrele InStat confirmă că Ioniță nu a fost doar slab, ci și neimplicat în joc. Cel mai surprinzător indice nu este cel general, 185, al 6-lea cel mai mic dintre cei 15 jucători, ci numărul de pase.

Purtătorul tricoului cu numărul 10 a jucat 77 de minute și a dat numai 16 pase (75% reușite)! Cele mai puține dintre toți titularii, următorii fiind Ștefan Pănoiu (29) și Marko Dugandzic (22). În comparație, portarul Horațiu Moldovan a dat 42. Iar restul colegilor de compartiment l-au depăsit net: Al. Albu (53), Kait (50), Emmers (33). Fundașii au fost chiar mult mai sus la acest capitol: Dr. Grigore (89), Săpunaru (82), Morais (80), Onea (58).

Atacanții, cei mai slabi

Cele mai slabe rezultate la indicele general le-au avut cei doi atacanți, Marko Dugandzic și Kevin Luckassen, cu 164. Primul a jucat tot meciul, celălalt numai 13 minute. Niciunul nu a reușit însă să tragă la poartă, astfel că nu au avut nicio ocazie să înscrie. 

Croatul este pe locul doi în clasamentul golgeterilor, cu 16 reușite, dar ultima e din februarie, de la meciul cu Chindia. Luckassen stă și mai rău, cu un singur gol, marcat în Superligă, în septembrie 2022, când Rapid s-a impus, 2-1, cu Mioveni. 

Nu ne-am creat destule ocazii. Am avut o ocazie în afară de penalty. Nu avem un joc ofensiv bun. Am încercat să jucăm ceea ce ne-a cerut dânsul, dar nu suntem inspirați
Alexandru Ioniță II, după înfrângerea cu Sepsi

0%din 4 încercări a fost procentul de reușită al driblingurilor lui Alexandru Ioniță II în meciul cu Sepsi

VIDEO. Horațiu Moldovan, după Sepsi - Rapid 2-0: „Golul la care am greșit și eu a schimbat soarta meciului”

Mai multe articole despre Sepsi - Rapid 2-0:

Bergodi, după ce a răpus-o pe Rapid: „Am fost surprins, mă așteptam la altceva”
SEPSI OSK - RAPID 2-0
Bergodi, după ce a răpus-o pe Rapid: „Am fost surprins, mă așteptam la altceva”
Mutu a identificat problema Rapidului, fără victorie de pe 1 martie: „Mai slab de atât nu cred că putem juca, am atins fundul sacului”
SEPSI - RAPID 2-0
Mutu a identificat problema Rapidului, fără victorie de pe 1 martie: „Mai slab de atât nu cred că putem juca, am atins fundul sacului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mafa
mafa  •  11 Aprilie 2023, 15:10

Ajungeti la Rapid, prinde-ti un contract si va plafonati...mentalitate de fotbalist român.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Aprilie 2023, 14:40

...acum vin montati sa ne bata pe noi ...ca pe unguri n au putut ...

unurtr
unurtr  •  11 Aprilie 2023, 14:39

E vina dinamovistului Mutu care vrea să disctrugă Rapidul! Să plece cu fițele lui și să vină Șumudică, rapidist adevărat care va lupta pentru Rapid!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează