FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Clubul „în pole-position” pentru transferul omului de bază de la CFR Cluj

Simone Scuffet, în stânga // foto: Imago Images
Simone Scuffet, în stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 07:53 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 07:59

Retrogradată în Serie B, Spezia îl are în vârful listei de transferuri pe Simone Scuffet (27 de ani), portarul titular de la CFR Cluj. Și Empoli, din Serie A, îl dorește pe goalkeeperul italian.

Adus de CFR Cluj în vara lui 2022, Simone Scuffet a afișat un nivel impresionant în Ardeal. Fostul internațional italian de tineret a apărat senzațional, statisticile fiind elocvente: a primit, în medie, mai puțin de un gol pe meci, deși defensiva CFR-ul nu mai este la nivelul de altădată.

Evoluțiile lui Scuffet l-au pus pe acesta pe lista a doua cluburi italiene: unul din elită, Empoli, apoi Spezia, la care Simone a mai jucat în sezonul 2019/2020, împrumutat la acea vreme de la Udinese.

Bulversat complet când a auzit cât vrea Gigi Becali pentru titularul de la FCSB: „Iar veniți mă cu sume d-astea?”
FCSB
Bulversat complet când a auzit cât vrea Gigi Becali pentru titularul de la FCSB: „Iar veniți mă cu sume d-astea?”

Spezia, „în pole-position” pentru transferul lui Simone Scuffet de la CFR Cluj

Chiar dacă Empoli evoluează în eșalonul superior, lui Scuffet nu îi surâde ideea de a semna cu Gli Azzurri, din moment ce i-ar fi greu să aibă rol de titular.

Astfel, publicația italiană TuttoUdinese scrie că „Spezia este în pole-position pentru semnătura lui Scuffet”. Până să îl aducă pe Scuffet, Spezia are nevoie să scape de portarul polonez Bartlomiej Dragowski.

Asta ar deschide calea revenirii lui Scuffet la clubul pentru care a mai jucat, cu mare succes, în sezonul 2019/2020. Atunci, cu Scuffet titular între buturi, Spezia a obținut promovarea în Serie A.

Mai multe știri de actualitate:

Alexandru Mitriță explică de ce s-a întors la Universitatea Craiova: „M-a durut și înrăit”

Gestul extrem pregătit de Cristian Tudor Popescu, dacă se dovedește că Simona Halep s-a dopat intenționat: „Vă spun clar!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează