FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

EXCLUSIV Situație explozivă în Superligă » Fotbaliștii au boicotat antrenamentul de astăzi! Au venit la stadion, dar au refuzat să se antreneze

FOTO: Facebook @official.fcpetrolul
FOTO: Facebook @official.fcpetrolul

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 18:39 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 18:54

Deși echipa este pe locul 6, ultimul de play-off, la Petrolul situația este explozivă. Azi după-amiază, jucătorii au avut programat primul antrenament după câteva zile de libere, în această perioadă în care e pauză în SuperLigă, pentru meciurile naționalei în preliminariile Euro 2024.

Jucătorii s-au prezentat la stadion, dar nu au vrut să se echipeze de antrenament, în semn de protest pentru restanțele financiare. Surse din apropierea clubului susțin că „li se promisese, a doua oară, că se vor mai achita din salariile și primele de joc restante, până luni. 

FRF rupe în bucăți Generația de Aur: a trimis invitații, la meciul cu Elveția, doar preferențial jucătorilor de la World Cup '94! Pe cine a tăiat de pe listă
ECHIPA NAȚIONALĂ
FRF rupe în bucăți Generația de Aur: a trimis invitații, la meciul cu Elveția, doar preferențial jucătorilor de la World Cup '94! Pe cine a tăiat de pe listă

Dar nici azi, miercuri, nu le-a intrat niciun ban. Așa că au transmis că nu se antrenează până când nu vine să discute cu ei președintele Marian Copilu. Acesta nu a venit, așa că băieții, după ce l-au așteptat o oră, au plecat acasă și nu au mai făcut antrenament”.

Au primit un salariu chiar azi

Jucătorii Petrolului susțin că nu au mai primit salariile în ultinele 3 luni, în ciuda rezultatelor care i-au propulsat în zona play-off. În plus, nici primele pentru victorii nu ar fi fost achitate, „găzarii” având 300 de euro de punct câștigat.

Alte surse afirmă însă că „nu e adevărat, erau întârzieri de numai 30 de zile. Chiar azi au primit un salariu și ar mai fi de achitat numai un altul. Dacă nu s-au antrenat, o să plătească. O să li se facă un raport și vor suporta consecințele. Cum să nu te antrenezi chiar în ziua în care primești un salariu?!”.

Refuzul jucătorilor de a face antrenament ar fi un avertisment la adresa conducerii. Și că de mâine se vor pregăti normal. În următoarea etapă de campionat, Petrolul va juca acasă cu FC Botoșani, pe 24 noiembrie.

Au aflat de instalația de leduri

Aceleași surse au dezvăluit că jucătorii ar fi aflat că, de curând, clubul a achiziționat o nouă instalație de leduri de publicitate, în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Acesta a fost un motiv în plus de nemulțumire în condițiile în care ei au de încasat sume restante. 

4victorii, 10 remize și două înfrângeri are Petrolul în acest sezon, aflându-se pe locul 6, cu 22 de puncte

Tot azi, Petrolul a mai achitat niște datorii mai vechi către foștii jucători Mathaus (24.000 euro) și Vâlceanu (12.000 euro), stingând litigiile cu aceștia.

VIDEO. Situația de la Petrolul Ploiești, în ochii lui Valentin Țicu: „Suntem în obiectiv”

Citește și alte știri din Superligă: 

EXCLUSIV Jefte, propus la FCSB » Gigi Becali a dat răspunsul pentru GSP

„Atenție, Dinamo are o mare problemă!” » Fostul șef din „Ștefan cel Mare”, previziune sumbră pentru meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
parachioara5
parachioara5  •  15 Noiembrie 2023, 23:29

...de ce vor bani ?...sa joce cu sufletelu ...

Cristid1
Cristid1  •  15 Noiembrie 2023, 22:06
Postat de opinez pe 15 Noiembrie 2023, 20:34

Te-a luat un fior?

Nu, dar devine plictisitor, doar azi e a doua oara, se vede cat de impartiali sunt slujitorii oierului

Vezi toate comentariile (8)
Comentează