FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tudorel Stoica, dezlănțuit: „Este o aberație! E imoral! FCSB nu înseamnă nimic”

Tudorel Stoica
Tudorel Stoica

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 12:02 / Actualizat joi, 03 august 2023 12:31

Tudorel Stoica (68 de ani), legenda Stelei, a vorbit în termeni duri despre faptul că FCSB va juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj, pe 6 august.

Fostul mare mijlocaș, câștigător al Cupei Campionilor Europeni, consideră „o aberație” că FCSB va juca în Ghencea, atât timp cât este în proces cu CSA Steaua pentru palmaresul echipei roș-albastre.

PATRU oferte pe numele lui Alibec! Șanse mari să plece în această vară
FARUL
PATRU oferte pe numele lui Alibec! Șanse mari să plece în această vară

Tudorel Stoica: „FCSB nu înseamnă nimic. Mi se pare imoral să joace în Ghencea”

„Eu cred că echipa aceasta care va juca în Ghencea, FCSB, nu înseamnă nimic. Doar patru litere. Dacă îmi spuneți că echipa asta se numește Fotbal Club Steaua București, dați-mi voie să vă contrazic. Nu este așa! N-ar fi trebuit să se întâmple, atâta timp cât este un proces pe rol, să-ți ia culorile, palmaresul, emblema. Este o aberație! Mi se pare imoral să joace la tine acasă. 

Acolo se numește stadionul Steaua, cea mai galonată echipă din estul Europei, care a făcut o performanță extraordinară. Trebuia să se termine procesul. Așa se întâmplă când intervine politicul. Este imoral și, dacă așa s-a hotărât, Corpul de Control a rezolvat toate problemele”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Prosport.

Tudorel Stoica: „Sunt siderat de faptul că această echipă va veni să joace în «Templul fotbalului românesc»”

Tudorel Stoica a avut o reacție la fel de dură și în iulie, când FCSB negocia cu CSA Steaua pentru închirierea arenei din Ghencea la meciul cu Dinamo, scor 2-1. Atunci, cele două părți nu au bătut palma și partida s-a disputat pe „Arcul de Triumf”.

„Ceea ce se întâmplă mi se pare o aberaţie. Nu înţeleg cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură pentru ca o echipă precum FCSB, care reprezintă un nimic, să vină să joace în Ghencea. De ce spun că reprezintă un nimic? Reprezintă patru litere, un nimic. 

Sunt siderat de faptul că această echipă va veni să joace în «Templul fotbalului românesc», nu în «Templul Stelei», în condiţiile în care clubul respectiv a dat în judecată Steaua, pentru a obţine tot ce are Steaua mai bun.

Sunt uimit cum anumite persoane se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua, că ei reprezintă Steaua şi se vor întoarce în templul fotbalului românesc. Reprezintă nimic, să se înţeleagă că reprezintă nimic”, declara luna trecută Tudorel Stoica. pentru Orange Sport.

Palmaresul lui Tudorel Stoica în tricoul Stelei

  • 15 sezoane petrecute în Ghencea
  • 406 meciuri pentru Steaua, 46 de goluri marcate
  • 7 titluri de campion, 5 Cupe ale României cu trupa din Ghencea
  • câștigător al Cupei Campionilor Europeni, în 1986
  • câștigător al Supercupei Europei, în 1987

VIDEO. Marele regret al lui Tudorel Stoica: „N-am avut parte de un meci de retragere! Nu știu dacă am fost un mare fotbalist”

Citește și:

„Fără Șut o să avem probleme!” » Becali, prima reacție despre ofensiva turcilor: „Îl vor și pe Edjouma”
FCSB
„Fără Șut o să avem probleme!” » Becali, prima reacție despre ofensiva turcilor: „Îl vor și pe Edjouma”
Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj când a auzit că FCSB vrea să joace în Ghencea
FCSB - CFR CLUJ
Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj când a auzit că FCSB vrea să joace în Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
foreverstrong
foreverstrong  •  04 August 2023, 18:45
Postat de Karaganda_forever pe 03 August 2023, 16:29

Ma, de 1000 de ori ti-am explicat rar, ca sa pricepi pana si tu: DACA FALIMENTUL FIRMEI/ONG-ULUI INSEAMNA DESFIINTAREA CLUBULUI INSEAMNA CA STEAUA S-A DESFIINTAT IN 2003 :)) Din dilema asta nu poti iesi, i*** punandu-te sa prestezi pe template-ul asta :))

Steaua este tot in liga 1 din 1947 si pana la sfarsitul lumii. clona fc r nu este rapid si tu stii asta. qed.

foreverstrong
foreverstrong  •  04 August 2023, 18:45
Postat de Stefan09 pe 03 August 2023, 16:45

Asa e brebenelule, voi , toti sarmarii astia veniti de prin toate coclaurile in ultimii 20 de ani, l-ati prins pe Tudorel jucand....ati fost si la meciuri.....niciun stelist adevarat nu ar spune nimic de T Stoica. Hai du-te si fa gargara aia!

niciun stelist adevarat nu ar spune nimic rau de duckadam ,dar clonati de la csa il injura non stop. *** a prostie bah

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  03 August 2023, 20:46
Postat de Quartz pe 03 August 2023, 18:51

Eu care sunt neutru in chestia asta înțeleg că Gigi nu a mai plătit solde foștilor jucători ai Stelei , nu a mai făcut petreceri de 7mai si gata cu Steaua!.Ducadam care a câștigat cam singur cupa aia și care fost înlăturat de la FCSB, cam aiurea totuși ,nu a scuipat unde a mancat.

E normal sa nu faci asta, ca asa au fost vremurile de atunci.Nu-ti poți face viitor, daca-ti renegi istoria.Asa au făcut și comuniștii, asa se întâmplă și acum.Îti trebuie ceva creier sa poți face trecerea de la o orânduire la alta,nu în interes personal sau de grup restrans și sa faci parte si din doua "blocuri", UE și NATO.Iar în România s-a întâmplat exact invers, plecând de la Tovarășul Iliescu și pana la Domnul Iohanis.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează