FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova, înfrângere drastică în fața campioanei Bulgariei. Alexandru Mitriță a revenit după accidentare

Universitatea Craiova - Ludogorets, 1-4 / Foto: Facebook
Universitatea Craiova - Ludogorets, 1-4 / Foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 11:41 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 11:54

Universitatea Craiova a pierdut a treia partidă de pregătire din Austria în fața campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad, scor 4-1.

Universitatea Craiova a înregistrat în cantonamentul din Austria 2 înfrângeri și o victorie, cu Legia Varșovia. Craiova mai are o singură partidă de disputat în stagiul de pregătire din Austria împotriva elvețienilor de la St. Gallen.

Universitatea Craiova, înfrângere drastică în fața campioanei Bulgariei. Alexandru Mitriță a revenit după accidentare
Universitatea Craiova - Ludogorets, 1-4 / Foto: Facebook

Alexandru Mitriță a intrat de pe bancă

Campioana Bulgariei a deschis scorul în minutul 30 al partidei și și-a dublat avantajul 7 minute mai târziu. La pauză scorul a fost de 2-0 pentru Ludogorets. În a doua repriză, fosta echipă a lui Cosmin Moți a marcat de două ori, în minutul 53 și în minutul 62. Craiovenii au înscris golul de 4-1 în minutul 67 al partidei prin Carlos Mora.

Echipa de start aliniată de Constantin Gâlcă: Lung - Căpățână, Maldonado, Zajkov, Ndong - Crețu, Danciu - Mora, Houri, Barbu - Ivan.

Rezerve: Lazar, Goga, Bușe, Gașpăr, Badelj, Benga, Bană, Oshima, Mitriță, Pardela, Koljic, Ninaci, Lăpădătescu, Petculsecu

La pauză, Constantin Gâlcă a efectuat trei schimbări. Oshima l-a înlocuit pe Danciu, Paradela pe Barbu și Mitriță pe Houri.

Mitriță a ieșit accidentat în primul amical din stagiunea de pregătire din Austria. Fotbalistul nu a evoluat împotriva Legiei, dar a revenit pe teren din postura de rezervă în înfrângerea cu Ludogorets.

Universitatea Craiova a învins Legia Varșovia

Formația lui Constantin Gâlcă a învins locul 3 din Polonia, Legia Varșovia, cu 1-0. Mihai Căpățână a marcat golul victoriei pentru craioveni.

Universitatea Craiova a debutat cu stângul în stagiul de pregătire din Austria. Gruparea condusă de Constantin Gâlcă a pierdut cu Pafos, scor 2-1.

Pentru Craiova a înscris Elvir Koljic în minutul 6, dar au fost egalați repede de ciprioți, iar Pafos a marcat golul victoriei în minutul 81 al meciului. Alexandru Crețu a oferit assist-ul.

VIDEO. Constantin Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, declarații la plecarea oltenilor în cantonamentul din Austria: „Vor mai veni zilele astea 2-3 jucători, vor mai și pleca” + Ce spune de meciul cu Ucraina

Citește și:

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Euro 2024
„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Nationala
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (5)
doubleti
doubleti  •  30 Iunie 2024, 17:10

Revenind, noua ne-au lipsit cativa jucatori de baza ieri: Popescu, Screciu, Anzor, Bancu si Baiaram, toti titulari de drept. Eu cred ca echipa in viitor sezon va avea urmatoarea structura: Popescu (Goga) - Gaspar (Capatana), Maldonado, Badelij (Buse), Bancu (Ndong) - Screciu, Cretu (Anzor), Oshima - Mitrita (Houri) - Baiaram (Bana), Kolijc (Ivan), Paradella (Mora). Cu mari sanse de a prinde lotul Lazar, Benga (care a jucat foarte bine ca fundas stanga), Barbu (in partea stanga in atac). Si ceilalti juniori a jucat bine, dar nu cred ca anul acesta vor face pasul la echipa mare, poate doar ocazional. Nu au ce cauta la echipa: Lung (chiar daca tocmai s-a transferat), Vladoiu (total plafonat si neinspirat), Danciu (de trimis urgent la echipa a 2-a sau vandut), markovic care este oricum de umplutura. Mai avem nevoie urgenta de un varf penetrant cu experienta si poate de inca un fundas central (desi aici la nevoie poti sa-l cobori si pe Screciu). Si daca cumva se intampla sa vina Cicaldau, atunci sigur vom avea un lot competitiv pentru a ataca grupele Conference League si de ce nu sa castigam Campionatul.

doubleti
doubleti  •  30 Iunie 2024, 16:56

Nu va mai lamentati atata. Nu va luati dupa ce scriu ziarele de sport. Apropo, gsp-ului ia trebuit 20 ore ca sa scrie despre meci, iar articolul l-a plasat in josul paginii. Ce sa-i facem, nu nu am batut cu 8-0 niste desculti, asa cum au facut favoritii ziaristilor. Acum lasand aceste aspecte negative ce privesc deontologia presei romanesti, sa comentem un pic meciul. Galca este baiat destept, foloseste aceste amicaluri ca sa se lamureasca pe cine se va baza si cu siguranta va lua masuri. Este clar ca in meciurile oficiale, nu vor juca: S. Lung jr., Zajkov, Danciu si am indolieli la Ivan, Capatana si Cretu. Primii 5 au fost foarte slabi in prima repriza. Danciu este departe de a fi un jucator pe care sa te bazezi. In comparatie cu el, absolut toti ceilalti juniori au fost 5 clase peste el. DPMDV nu stiu de ce insista cu Capatana si Vladoiu fundas dreapta cand Gaspar le da clasa. Imi place foarte mult baiatul. Ca fundasi centrali cred ca se va miza pe Maldonado cu Badelij, plus Buse care a intrat foarte bine in meci. Pe stanga stam foarte bine. Dintre cei 3 noi veniti, doar Carlos Mora pare se aiba nevoie de mai mult timp, in schimb Oshima si Paradella au intrat foarte bine in joc. AM observat ca prin intrarea lui Paradella in stanga, lui Mitrita i s-a dat libertatea de a fi un adevarat playmaker. Oshima este foarte combativ si joaca foarte rapid. Cu el si cu Screciu la mijloc o sa fim beton. Forza Stiinta.

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Iunie 2024, 13:31

Nu ca ar conta foarte mult,dar adevarul trebuie spus:golul nostru a fost marcat de Koljic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează