FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cine transmite la TV România - Olanda

Cine transmite la TV România - Olanda. Foto:  Cristi Preda (GSP)
Cine transmite la TV România - Olanda. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 11:57 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 15:29

România – Olanda, duel contând pentru optimile EURO 2024, va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00, și va fi transmis în format liveTEXT & FOTO de către GSP.ro.

Cele două naționale se vor întâlni la München, pe Allianz Arena, stadionul lui FC Bayern. România – Olanda va fi transmis de PRO TV, cu informații în timp real de la fața locului de la corespondenții Gazetei Sporturilor în Germania.

Dacă România va câștiga în fața Olandei, elevii lui Edi Iordănescu vor înfrunta învingătoarea din partida Austria – Turcia.

Cine transmite la TV și cine comentează România - Olanda

Meciul va fi transmis la TV de canalul Pro TV, dar duelul va putea fi vizionat și în format livestream pe platforma VOYO. Precedentele trei meciuri ale României din faza grupelor de la EURO 2024, victoria cu 3-0 în fața Ucrainei, eșecul cu Belgia, 0-2 și egalul cu Slovacia, 1-1, au fost transmise tot pe PRO TV. Canalul, care a cumpărat drepturile pentru EURO 2024 și EURO 2028, va asigura comentariul direct de pe stadion.

La fel ca și la meciurile precedente ale echipei naționale, comentatorii partidei vor fi Ion Alexandru și Cristi Petre. Ion Alexandru, comentator sportiv de peste 20 de ani, e la al treilea EURO pe care îl comentează. Acesta este redactor-șef la Eurosport. Aflat la prima experiență de acest gen, Cristi Petre comentează meciuri de 16 ani și lucrează la Prima Sport de 5 ani.

România - Olanda va fi condus de arbitrul Felix Zwayer

Meciul dintre România și Olanda, din „optimile” EURO 2024, va fi arbitrat de Felix Zwayer (43 de ani). Neamțul a arbitrat o singură dată România, în 2018, într-un meci din Liga Națiunilor, când „tricolorii” se impuneau în Muntenegru cu scorul de 1-0, grație golului înscris de George Țucudean.

Cine transmite la TV România - Olanda
Meciul dintre România și Olanda va fi arbitrat de neamțui Felix Zwayer (43 de ani).

Felix Zwayer a fost implicat într-un scandal monstru în 2005! La acel moment, Robert Hoyzer, asistentul lui, a fost acuzat că a primit bani pentru a-l ajuta pe „central” să trucheze meciuri din liga secundă germană. Zwayer a primit o mită în valoare de 300 de euro pentru a o ajuta pe Wuppertaler, dar a fost suspendat doar 6 luni, pe motiv că a anunțat federația germană de practicile lui Hoyzer. Suspendarea acestuia a fost recunoscută de nemți abia în 2014.

România continuă în galben și la meciul cu Olanda, din „optimile” Euro 2024

Statutul teoretic de echipă gazdă, conferit de faptul că au câștigat grupa E, face ca „tricolorii” să aibă întâietate la alegerea echipamentului de joc. Ei vor purta tot echipamentul galben, precum în toate partidele din grupe.

Cine transmite la TV România - Olanda
România continuă în galben și la meciul cu Olanda / Sursă foto: Imago Images

Alegerea „tricolorilor” îi forțează pe olandezi să renunțe la tradiționalul echipament portocaliu și să meargă pe al doilea rând de îmbrăcăminte, cel albastru, utilizat în meciul de deschidere, 2-1 cu Polonia.

Cine transmite la TV România - Olanda
Polonia - Olanda, foto: Imago Images

Câte bilete vor avea românii la meciul cu Olanda

Meciul dintre România și Olanda va avea loc pe Allianz Arena, stadion cu o capacitate de 64.000 de spectatori. Fanii celor două naționale au primit câte 7.000 de tichete, care s-au dat în timp record. De la punerea lor în vânzare, acestea au epuizate în doar 3 minute.

În condițiile în care cererea este una imensă, FRF le-a cerut celor de la UEFA să suplimenteze numărul de bilete pentru fanii români. Forul european a transmis că acest lucru nu este posibil, din moment ce biletele pentru această partidă au fost puse în vânzare în decembrie și au fost epuizate înainte de a se cunoaște echipele care vor juca în acest meci.

Citește și:

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Euro 2024
„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Nationala
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Nationala
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (3)
Husar.Vasile.Alexandru
Husar.Vasile.Alexandru  •  01 Iulie 2024, 18:13

România Olanda

lucian_iasi85
lucian_iasi85  •  01 Iulie 2024, 11:01

Cine a transmis și pana acum....trebuia un articol nou pentru asta? Doamne ferește

este2iulienu2iunie
este2iulienu2iunie  •  30 Iunie 2024, 15:14

Bună, este 2 iulie nu 2 iunie ????????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează