FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ziua Z la Dinamo » Andrei Nicolescu obține funcția mult dorită! Cum contraatacă Vlad Iacob

Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo va începe joi, la ora 14:00, Andrei Nicolescu urmând a fi prezentat ca administrator special.
Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo va începe joi, la ora 14:00, Andrei Nicolescu urmând a fi prezentat ca administrator special.

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 18:27 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 22:33

Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo va începe joi, la ora 14:00, Andrei Nicolescu urmând a fi prezentat ca administrator special. Vlad Iacob va susține și el o conferință de presă imediat după, pentru a-și spune punctele de vedere.

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Dinamo 1948 convocată pentru joi, ora 14:00, va avea ca subiecte, pe ordine de zi, revocarea lui Vlad Iacob din funcția de administrator special și desemnarea lui Andrei Nicolescu în locul său. 

Emil Grădinescu lansează acuzații la adresa lui Dinamo: „Rămâne echipa Ministerului de Interne. Pentru că are intrare la MAI, nu se întâmplă nimic”
DINAMO
Emil Grădinescu lansează acuzații la adresa lui Dinamo: „Rămâne echipa Ministerului de Interne. Pentru că are intrare la MAI, nu se întâmplă nimic”

Andrei Nicolescu obține funcția mult dorită la Dinamo

Ca fapt divers, un ceas mai târziu, de la ora 15:00, la sala de conferințe de la stadionul "Arcul de Triumf", Vlad Iacob va susține o conferință de presă.

Anunțul a fost făcut la Tribunalul București, secția a VII-a Civilă, încă de la începutul lunii august. Iar administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a informat judecătorul sindic că a convocat AGA la "solicitarea expresă" formulată de acționarii Dinamo 1948 SA, Red&White 2022 Management și APCH, acționari ce dețin împreună 92,8369% din capitalul social al Dinamo 1948 SA.

E un lucru bun ca la Dinamo să avem tot mai mulți investitori. Din câte știu și cât am văzut, Andrei Cionca își dorește să investească la Dinamo. Este evident că vor trebui să aibă loc discuții între acționari, cred că este un pas înainte. E dreptul acționarilor să facă demersul legat de funcția de administrator special, noi, la cererea lor, am acceptat schimbarea în funcție
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, la DigiSport

Ce a făcut Andrei Nicolescu pentru a obține funcția de administrator special la Dinamo

Pentru a intra în posesia funcției de administrator special la club, Andrei Nicolescu a renunțat la postura de creditor al grupării, a anunțat deunăzi ProSport. 

Mai exact, avocatul deținea o creanță curentă în urma unui împrumut pe care l-a oferit încă din august 2022 clubului din Ștefan cel Mare. Iar banii au provenit de la One Holding Investments SRL, care a dorit în vara anului trecut să se implice financiar la gruparea roș-albă.

Eu îl văd pe Andrei Nicolescu numărul 1 în club. A fost o problemă de a lucra în echipă, poate că Vlad Iacob nu se potrivește. Apreciem tot ce a făcut, a muncit mult pentru club, dar trebuia să înțeleagă și să facă echipă
Eugen Voicu

Vlad Iacob și-a angajat avocat, azi va spune și mai multe în conferința lui de presă

Vlad Iacob, administratorul special în exercițiu, a anunțat de mai bine de două săptămâni că și-a angajat un avocat pentru a se asigura că procedura decurge în conformitate cu legea.

100.000 de euroeste suma aproximativă a creanței pe care Nicolescu o avea la Dinamo și care a fost preluată de partenerul său de la Red&White, Eugen Voicu

"Nu vreau să dezbat în acest moment subiectul AGA (n.r. - Adunarea Generală a Acționarilor, care urmează să analizeze debarcarea lui Iacob). Ce pot să spun e că am angajat un avocat care să mă reprezinte, pentru a mă asigura că procedura decurge în conformitate cu legea.

Cred în continuare în planul meu și, după un sezon în care am reușit lucruri foarte bune la Dinamo, în ciuda tututor neajunsurilor, vreau să pot să reproiectez clubul după cele mai bune practici existente în fotbalul european", a declarat Vlad Iacob.

Ancheta internă, „cireașa” de pe motivul disensiunilor dintre Andrei Nicolescu și Vlad Iacob

Disensiunile dintre Vlad Iacob și Andrei Nicolescu au degenerat după ce administratorul special și cel judiciar au anunțat că Dinamo a deschis o anchetă internă, în urma mesajului online către fani, semnat de Nicolescu, în care era prezentat proiectul de crowdfunding.

Cornel Dinu a dat cu barda în campania de finanțare a Red&White: „Sună a bere finlandeză! El vrea să fie ham-ham distrugător la Dinamo că n-a reușit în «Sania albastră»!”
DINAMO
Cornel Dinu a dat cu barda în campania de finanțare a Red&White: „Sună a bere finlandeză! El vrea să fie ham-ham distrugător la Dinamo că n-a reușit în «Sania albastră»!”

„Am demarat deja o anchetă internă pentru a clarifica dacă și în ce context au fost folosite de către terți, în mod nelegal, date cu caracter personal din baza de date aparținând S.C. DINAMO 1948 S.A. 

În condițiile în care după finalizarea anchetei interne se va dovedi că terți ar fi folosit în mod nelegal baza de date aparținând S.C. DINAMO 1948 S.A., ne rezervăm dreptul de a uzita de toate pârghiile legale pentru tragerea la răspundere a persoanelor responsabile", este comunicatul semnat de administratorul special, Vlad Iacob, și de administratorul judiciar RTZ, la 16 iunie 2023.

VIDEO. Ce s-a întâmplat după prima victorie a lui Dinamo în Superliga » Mesaj clar al fanilor + apariție-surpriză pe gazon

Citește și alte știri:

Veste importantă pentru Dinamo: cât va sta pe tușă unul dintre titulari

EXCLUSIV De ce nu dă randament Hakim Abdallah la Dinamo: „Atunci va fi foarte bun” » Remarca acidă a lui Cornel Dinu

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  17 August 2023, 09:19

Schimbarea asta nu suna prea bine. Cu Vlad Iacob Dinamo a mers foarte bine, iar ceea ce merge bine nu trebuie schimbat. Nu contest bunele intentii ale lui Nicolescu, insa nu stiu daca are si pricepere. Daca e sa ma iau dupa unele declaratii de-ale lui, nu pare pregatit.

sughibughi
sughibughi  •  17 August 2023, 07:01

asta e dinamo2001 srl, fara palmares

vichart
vichart  •  16 August 2023, 23:17

sa vedem cine da aproape 2 milioane de euro pana in 23 august 2023 si inca 2 pana in 4 noiembrie 2023. desfiintare placuta bah pro99stilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează