FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Veste proastă pentru CSA Steaua: discuții blocate! „Militarii” riscă să mai stea un an în Liga 2

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 16:39 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 17:18

MApN și-a dat acordul pentru ca secția de fotbal a CSA Steaua București să se asocieze cu un investitor privat și să aibă drept de promovare în Superligă, dar lucrurile pare că nu merg în direcția dorită de fani.

Deși termenul limită este 1 august, discuțiile despre statutul viitorului ONG s-au blocat, dezvăluie surse GSP din Minister. 

Veste proastă pentru CSA Steaua 

Așa cum a dezvăluit GSP.ro, se analiza posibilitatea înființării unui ONG. Doar că varianta la care se lucra este în acest moment în stand-by, discuțiile fiind blocate.  Este vorba despre forma de proiect propusă de fani, prin AS47, care ar urma să facă parte din noua asociere, alături de CSA Steaua și de alți asociați privați. 

Se apropie termenul limită

 Cei de la CSA Steaua trebuie să se miște repede. Pentru ca „militarii” să poată promova la finalul sezonului viitor, asocierea cu un privat trebuie să se facă rapid. 1 august este data până la care trebuie depuse actele la FRF pentru modificarea statutului. Dacă se depășește acest termen, CSA va mai sta un an în Liga 2. 

Buget de minim două milioane de euro pentru Liga 2 

Clubul Sportiv va face parte din asociere, dar nu ar da bani, ci ar aduce în asociere brandul, culorile și palmaresul, adică 3,7 milioane de euro anual.  Asta pentru că în procesul de recuperare a prejudiciului pe care clubul îl are cu Gigi Becali, s-a cerut un prejudiciu de 37 de milioane de euro pe 10 ani. Iar suma care ar urma să fie adunată de asociați a fost stabilită la minim două milioane de euro pentru Liga 2. În cazul promovării, aceasta ar crește la cel puțin 5 milioane euro.

Citește și: 

Surprize la reunirea celor de la CSA Steaua » Pariul lui Becali din 2020, sub comanda lui Oprița! + moment amuzant: „Unde e terenul? Sunt în probe și nu știu”

Daniel Oprița prevede un sezon anevoios în Liga a 2-a: „Este an electoral și se va investi mai bine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  23 Iunie 2023, 08:55

Cum e sa spui ca dai 3,7 mil. pe an fara sa dai nimic in fapt, ci doar visul lui Talpan.

steaua024
steaua024  •  23 Iunie 2023, 08:09

Complicata situatie: Echipa MApN, CSA, infiintata in 2017, fara palmares, cu o incercare de a se asocia cu o entitate privata pentru promovare, in stilul "tu dai banii' eu ii cheltuiesc(!?!?)", si pe deasupra , asociere "ne-aprobata de...Talpan :)" reprezinta o adevarata mare problema. Nu mai vorbesc de faptul ca cineva va putea reclama la Curtea de Conturi situatia, si MApN va trebui sa raspunda pentru a vedea cum s-au cheltuit pana acum banii din bugetul MApN pe echipa de fotbal CSA care nici macar nu are drept de promovare !? Clar este ca Steaua a fost priatizata o data si daca s-ar accepta o noua asociere cu un privat, s-ar crea o noua privatizare a CSA de tip...Becali 2 !:) Intrebarea e insa, cine se baga la aceasta ..."afacere"?

alexh
alexh  •  22 Iunie 2023, 23:37
Postat de abavati pe 22 Iunie 2023, 23:05

deci ... probleme: AS47 nu e DDB, iar basmelile cu zecile de milioane pe care visează Talpan îndepărtează din start orice privat. La mintea apevistilor ei vin cu numele, cu 200 de suporteri si privații cu întreg bugetul ... voi v-ați la baga la o asemenea combinație minunata???????

Vin și cu culorile. Palmares n-au. Au activat doar în ligile inferioare. Suporteri, o mână. Cine să se bage la o astfel de combinație?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează