FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

FOTO Decor macabru pus în scenă de Peluza Sud » Ce s-a întâmplat în fața arenei din Ghencea

FOTO: Facebook @SudSteaua.ro +4   FOTO
FOTO: Facebook @SudSteaua.ro

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 22:29 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 23:21

Ultrașii din Peluza Sud, susținătorii celor de la CSA Steaua, au pus la cale un decor macabru în fața arenei din Ghencea. Ținta a fost rivala FCSB. 

Gigi Becali nu a renunțat la ideea ca derby-ul FCSB - Dinamo, programat pe 22 iulie, în runda secundă a sezonului 2023/2024, să se joace pe arena din Ghencea. 

FOTO. Ultrașii din Peluza Sud, protest macabru în Ghencea

Ultrașii din Peluza Sud continuă seria protestelor. Aproximativ 100 de fani s-au strâns astăzi în fața arenei din Ghencea și au construit un decor macabru. 

Au adus un coșciug pe care au aplicat sigla FCSB și o cruce de lemn pe care au scris „FCSB, născută în 2003. Decedată în 2023”. 

N-am văzut ce protest au făcut. Atunci, eu spun așa. Hai să fie conduse țările și guvernele după mesaje. Nu vreți așa? Ținem cont de ce zice fiecare? Aici e lege, e stat, bani publici. Luam aprobare și jucăm! Cine nu își vede de treabă, arestat și gata! Eu așa văd lucrurile
- Gigi Becali, astăzi, la „Liga Digisport”

Peluza Sud Steaua a împânzit Bucureștiul cu zeci de mesaje dure anti-Becali și Ciolacu

Vineri, ultrașii din Peluza Sud Steaua au împânzit Bucureștiul cu mesaje de amenințare împotriva lui Gigi Becali. Alese au fost zonele foarte circulate ale Bucureștiului, toate pasajele importante, Lujerului, Sudului, Grozăvești, Obor sau Crângași, dar și la mai multe proprietăți imobiliare deținute de Gigi Becali, inclusiv la baza din Berceni, sau sediul Partidului Social Democrat.

+12 FOTO

Câteva dintre mesajele afișate de Peluza Sud azi-noapte:

  • „Jos labele de pe Ghencea”
  • „Doar Steaua în Ghencea”
  • „marcel + gigel = trafic de influență”
  • „Gigi, pe veci blestemat pentru furtul repetat”
  • „În Ghencea doar Steaua”
  • „Prim-ministrul în slujba unui condamnat / Mai nou, legile se dau la palat”.

VIDEO. Alexandru Buziuc a debutat în tricoul celor de la CSA Steaua: „N-am o problemă dacă joacă FCSB în Ghencea”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Peluza Sud continuă protestele! Ultrașii au mers în fața Palatului Parlamentului cu un banner dur + mobilizare și în provincie
STEAUA
Peluza Sud continuă protestele! Ultrașii au mers în fața Palatului Parlamentului cu un banner dur + mobilizare și în provincie
Fanii CSKA Sofia, protest în Bulgaria împotriva lui Gigi Becali și FCSB: „Doar Steaua în Ghencea”
CSKA SOFIA
Fanii CSKA Sofia, protest în Bulgaria împotriva lui Gigi Becali și FCSB: „Doar Steaua în Ghencea”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (50)
DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  11 Iulie 2023, 11:56
Postat de steaua.libera pe 10 Iulie 2023, 11:36

Ai idee macar ce e ala trafic de influenta? Pare ca nu. Hai ca-ti spun eu: "Traficul de influență reprezintă practica ilegală de a folosi influența unui oficial guvernamental sau a unei persoane cu autoritate pentru a obține favoruri sau tratament preferențial, de obicei în schimbul unei mite."

ilegal este sa nu inchiriezi un stadion pe motive personale si sa accepti pierderi platite de la bugetul de stat pentru asta. daca vreti sa nu joace FCSB acolo este simplu. strangeti bani si platiti chiria pentru fiecare si in care stadionul sta de pomana. ala a fost construit cu banii tuturor. la fel cum AC Milan si Inter Milan pot juca pe acelasi stadion, la fel puteti si voi insa voi doar doriti sa plateasca statul roman smecheria voastra. calitatea voastra ca oameni este data de modul in care va comprtati, cum injurati pe stadion, cum vandalizati spatiile publice comune prin banere de prost gust si lista poate continua. sunteti ceea ce sunteti si nimeni nu va poate schimba pentru ca atat va duce intelectul si buna crestere. NU ... ce am spus mai devreme nu este insulta. este o observatie rezultata din modul in care va comportati!

dr.jivago
dr.jivago  •  10 Iulie 2023, 20:36

Gsp ul le face reclama la clovnii astia care au iesit cu sicrie, cruci si alte recuzite comune unei Armate moderne demne de NATO dar pe noi ne cenzureaza ptr uzitarea unor cuvinte care nu sunt injurioase si ce sa vezi le gasesti 8n DEX.....Eu nu inteleg cum un ministru al Apararii intr.un stat democratic afiliat la NATO si UE LE permite unui talpan, bichir ( cu ce onomatopee se mai lauda Armata )sa se asocieze cu specimenele astea care colinda Capitala! Ciolacule ,Talvane a ajuns Armata Romana un sat fara caini???

dr.jivago
dr.jivago  •  10 Iulie 2023, 20:25

Domnilor ,nu are nimeni de la Steaua ceva cu echipa izmenarilor!!! Doar ,talpanica si popotarii lui sa plateasca naibii chiria si serviciile administrative ptr arena din Ghencea ! Daaaaa! Dar nu din banii nostri!!! Noooo! Sa aduca talpan bani de la el de-acasa de la Botosăni si nimeni nu va mai comenta nimic! Suntem in comunism ,ptr numele lui Dumnezeu si totul sa plateste.. Aoleu! A sarit din baie si inepuizabilul @catalynnn... Vezi, Doamne ,il preocupa soarta Planetei ,ca pe Greta... Sa nu fie probleme la Steaua-Dinamo.. Vai, vai, cata grija! Nu va e ma rusine? Iesiti ca saltimbancii si speriati copiii la metrou ... Va mai si laudati cu castravetii aia blurati de la CSKA:))) Rau ati mai ajuns ,sa cereti ,,suport,, si coregrafie de intrajutorare de manutanta (sâc!) de la priyateli.....

Vezi toate comentariile (50)
Comentează