FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ionuț Lupescu critică decizia comunicată înaintea ultimei etape: „Nu e normal să faci așa ceva! Nu știu dacă a fost intenționat, dar e o glumă organizarea din Liga 2”

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 20:34 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 00:47

Fostul mare fotbalist dinamovist Ionuț Lupescu (54) a vorbit despre informația dată azi de FRF, că Unirea Dej nu a primit licența pentru Liga 1, chiar înaintea duelurilor din ultima etapă de play-off, în care Dinamo și Oțelul se luptă de la distanță pentru promovarea directă.

Dinamo joacă duminică la Iași, Oțelul acasă cu Unirea Dej, iar „câinii” trebuie să termine cu cel puțin un punct peste gălățeni pentru a prinde al doilea loc promovabil direct.

Ionuț Lupescu: „Nu mi se pare normal să spui așa ceva”

„Am auzit că azi s-au dat licențele pentru Liga 1, nu mi se pare normal să spui așa ceva înaintea ultimei etape. Mai ales că Dejul joacă la Galați și, știți foarte bine, chiar nu mai are nicio motivație acum. Nu știu dacă lucrul ăsta a fost făcut intenționat sau nu. 

E o glumă cum e organizat campionatul ligii a doua, în modul acesta, cu echipe care nu-și primeau licența dar joacă în play-off, nu au voie să promoveze dar joacă în play-off... Totul a fost făcut foarte prost de Federație, de la începutul campionatului”, a spus Lupescu la Radio Dinamo 1948.

Mesajul de încurajare al lui Ionuț Lupescu pentru Dinamo: 

Nu contează dacă e ultimul meci la Iași sau vom mai avea barajul, băieții trebuie să aibă mare încredere în ei, au ajuns până aici pe picioarele lor, pe munca lor. Ar fi păcat să dea piciorul unei șanse, pentru mulți de acolo o promovare e ca un campionat. 

Am mare încredere în ei. Am văzut echipa în mai multe meciuri, au jucat foarte bine în 80% din play-off. Sunt motivați și trebuie să facă ce depinde de ei. Am încredere chiar și la baraj. Chindia sau FC Argeș nu sunt mult mai bune decât noi. 

Când muncesc, dau totul și sunt inteligenți, reușesc să câștige. Noi, suporterii, suntem în spatele lor. Cred că ori direct, ori la baraj, ne vom califica în prima ligă. 

Ionuț Lupescu

Veste tare pentru Dinamo înaintea luptei pentru promovarea directă: oficial, a primit răspunsul pentru licența sportivă!
DINAMO
Veste tare pentru Dinamo înaintea luptei pentru promovarea directă: oficial, a primit răspunsul pentru licența sportivă!
Două detalii majore date de ministrul Bode la aniversarea lui Dinamo
Dinamo
Două detalii majore date de ministrul Bode la aniversarea lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
larrycrews
larrycrews  •  20 Mai 2023, 13:53
Postat de Vasi86 pe 20 Mai 2023, 09:19

Eu nu pot sa cred ca exista *** ca tine, sa lasi un comentariu de tot *** si sa iti dai singur like si respect, asta arata cat de prost esti..

eu nu mi-ai dat like niciodata si tu nu ai argumente sa combati ce am spus. simplu.

larrycrews
larrycrews  •  20 Mai 2023, 13:52
Postat de vanbasten_85 pe 19 Mai 2023, 22:53

Comparand cu cine? Cu echipele finantate de Primarii sau Consilii Judetene?In tot play offul Ligii a 2 a Doar Dinamo Bucuresti este echipa privata. In Liga 1 am avut echipe ca Sibiu, Petrolul, CFR,Voluntari, Chindia, Mioveni, Arges care nu au platit cu lunile jucatorii si nu a mai scris nimeni nimic.

privata? pai cine este patron ca sa fie privata? nimeni. voi traiti tot din mila statului. oricum va desfiintati.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Mai 2023, 09:33

Burleanu e o catastrofă pentru fotbalul românesc. Cu el la conducere am ajuns pe fundul prăpastiei. Regulamente idioate, care fac să fim de râsul curcilor și campioni ai proceselor la TAS, agendă neomarxistă( nu m-ar mira să impună cluburilor din prima ligă să-și înființeze și echipe LGBT) națională prăbușită, echipe stricate prin impunerea unor reguli discriminatorii, batjocură în arbitraj, cu VAR cu tot, etc.etc. Toate astea au alungat investitorii serioși, fotbalul fiind susținut tot mai mult de către primării, au alungat suporterii, au alungat jucătorii, antrenorii, sponsorii. La nivel de club suntem praf în Europa, la națională mai jos ca niciodată, iar fanfaronul nu are contracandidat în alegeri, în cel mai pur stil bolșevic. Iar prostimea se ceartă pe nimicul ăsta gonflat de niște bani din televizare mincinoși.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează