FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

EXCLUSIV Scene șocante la un club din România » Dat afară și amenințat de președinte: „Vrei să te bat aici, să te c**i pe tine?!”

Marin Ionuț (foto), ofițerul de presă al Chindiei, a fost dat afară și amenințat cu bătaia de președintele clubului Andrei Cordoș.
Marin Ionuț (foto), ofițerul de presă al Chindiei, a fost dat afară și amenințat cu bătaia de președintele clubului Andrei Cordoș.

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 19:50 / Actualizat vineri, 18 august 2023 23:22

Ionuț Marin, ofițerul de presă al Chindiei, a fost dat afară și amenințat cu bătaia de președintele clubului, Andrei Cordoș.

Contestă revocarea lui Vlad Iacob și numirea lui Andrei Nicolescu drept administrator special la Dinamo: „Da, avocații au descoperit!”
DINAMO
Contestă revocarea lui Vlad Iacob și numirea lui Andrei Nicolescu drept administrator special la Dinamo: „Da, avocații au descoperit!”

UPDATE, ora 23:00. Ionuț Marin reacționează după dreptul la replică al lui Cordoș: 

Cordoș minte. În momentul în care Andrei Cordoș a venit la club, în jur de 20 iunie, a spus că nu are nevoie de ofițer de presă, mi-a transmis textual că nu are nevoie de ofițer de presă și că are nevoie de mine doar la stația de amplificare, unde sunt de 20 de ani, din 2003 adică. 

Ulterior, după câteva săptămâni, mi s-a interzis accesul la meciurile de pregătire și la antrenamentele echipei. Deși eram angajatul clubului! 

Organizarea de la meciul cu CSA Steaua din prima etapă a fost un fiasco. Eu, ca ofițer de presă, n-am fost lăsat să-mi fac treaba, mă refer la foi de joc, interviuri, procesul de acreditare. N-am putut să-mi fac treaba, pentru că ei au delegat o persoană, Silviu Posteucă, unul impus politic, care nu are nicio legătură cu procesul de comunicare cu mass-media, iar toate au ieșit strâmb. 

Joi, înainte de meciul cu Slatina, m-a sunat Andrei Cordoș și mi-a zis să vin să-i ajut așa cum o făceam înainte, cu organizarea meciului la nivel de media, crainic, conferințe, echipe de start, masa presei, flash-interviuri etc. Să spună el că nu mi-am făcut treaba... 

Mie mi-a fost luat accesul de administrator al paginii de Facebook AFC Chindia Oficial. Mi-a fost tăiat dreptul de a administra site-ul, mi-a fost tăiat accesul la pagina de mail dedicată media. Nu poate spune că eu nu mi-am făcut treabă, când el mi-a demonstrat că nu are nevoie de ofițer de presă și de ceea ce am făcut 4 ani la Liga 1, fără nicio greșeală. 

Omul minte. El mi-a spus că îmi va merge contractul până în iunie 2024 și că nu are nevoie de mine decât la microfon. Când au văzut că sunt incapabili toți, l-au sunat pe Ionuț Marin să vină să-i ajute, pentru că au greșit tot, imprimeurile de pe echipament, organizarea meciului cu CSA... 

Mie mi s-a interzis să apar la antrenamente pentru că așa ar fi spus Dragoș Militaru. Iar Dragoș Militaru a infirmat asta, după rezilierea contractului

UPDATE, ora 22:05. Andrei Cordoș, drept la replică:

Nu e nimic adevărat. Am luat decizia ca atunci când oamenii nu-și fac treaba să fie îndepărtați. Acest club merită să fie curat, să rămână cu oameni profesioniști. Avem un oraș întreg în spate, un obiectiv clar, promovarea, și nu înțeleg aceste discuții neadevărate. Dacă cineva ar avea dovezi în acest sens, ar trebui să le arate. 

Nu mai e nevoie de ei la acest club pentru că nu și-au făcut treaba. În momentul de față, ei sunt angajații clubului, nu li s-a înaintat vreun act. Ei au făcut aceste lucruri din postura de angajați ai clubului, iar asta îmi oferă oportunitatea ca mâine să le cer rezilierea contractului

Știrea inițială: Andrei Cordoș a dat afară încă 3 angajați. Ofițerul de presă, amenințat cu bătaia

Cordoș a preluat în vară frâiele Chindiei, înlocuindu-l pe Marcel Ghergu. La începutul săptămânii, Cordoș a șocat când l-a demis pe antrenorul principal Dragoș Militaru, abia adus la echipă, și pe cei 4 colaboratori ai acestuia. După numai 3 meciuri scurse din noul sezon! În locul lui Militaru, Chindia l-a numit A1 pe Vasile Miriuță.

Iar Cordoș continuă să facă curățenie la Chindia. Conform surselor GSP, azi, la 10:00, președintele Chindiei i-a convocat pe ofițerul de presă Ionuț Marin, pe îngrijitorul de gazon Ion Nichita și pe team-managerul Irinel Voicu și i-a informat că îi dă afară! „Aici, la Chindia, cei 3 au format o gașcă, toate informațiile către presă împotriva conducerii pornesc de la ei”, le-a transmis Cordoș apropiaților.

Au fost scene șocante. În timpul discuției, spiritele s-au încins, iar Cordoș l-a amenințat pe Ionuț Marin: „Vrei să te bat aici, să te c**i pe tine?!”.

Ionuț Marin mai avea contract cu Chindia până la 30 iunie 2024 și era de 4 ani responsabilul cu presa. Ion Nichita, 44 de ani, activa de 13 ani în club.

La câteva ore de la incident, Marin a postat pe Facebook: „Pare că se încheie astăzi un capitol, colaborarea dintre mine și Chindia, după ani și ani de muncă, de drumuri, bucurii și trăiri de tot felul. În orașul nostru, pe stadionul nostru, am ajuns să fim amenințați de un smardoi de la Cluj, dintr-o familie de infractori, asumat de autoritățile locale și județene. andrei cordoș! un nimeni cu tupeu! Corneliu Stefan, Daniel Cristian Stan, finanțați în continuare bătaia de joc! Nu plec singur, ci la pachet cu omul bun la toate, Ion Nichita și cu Irinel Voicu, adică aproape singurii localnici care mai erau în club. Se va alege praful de echipa asta, dar poate că unii chiar asta și-au dorit”.

Scene șocante la un club din România » Dat afară și amenințat de președinte: „Vrei să te bat aici, să te c**i pe tine?!”

Ion Nichita, acuzat că a intrat cu un cuțit în stadion, dă declarații la Poliție!

În această seară, Ion Nichita a mers să vorbească cu președintele echipei, să ceară clarificări. Cordoș n-a acceptat însă dialogul, ba chiar a sunat la 112, polițiștii au venit și l-au luat la secție pe Nichita, acuzat că ar fi intrat în stadion cu un cuțit asupra lui.

Ion Nichita, care avea contract cu Chindia pe o perioadă nedeterminată, neagă aceste acuzații.

În același timp, printre angajații Chindiei se regăsește în continuare, ca manager de marketing, Silviu Posteucă, finul vicepreședintei Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cârstea.

Mai multe articole de actualitate din Liga 2:

Vasile Miriuță, prezentat oficial la noua echipă. Contestat vehement: „Parcă trebuia să își rupă carnetul de antrenor după ce a băgat Baia Mare în Liga 3”
NUMIRE
Vasile Miriuță, prezentat oficial la noua echipă. Contestat vehement: „Parcă trebuia să își rupă carnetul de antrenor după ce a băgat Baia Mare în Liga 3”
Culisele plecării surprinzătoare a lui Dragoș Militaru de la Chindia: „Se bat cap în cap!” + Ce l-a deranjat: „Aberant, cea mai mare prostie, n-am auzit o minciună mai mare!”
chindia
Culisele plecării surprinzătoare a lui Dragoș Militaru de la Chindia: „Se bat cap în cap!” + Ce l-a deranjat: „Aberant, cea mai mare prostie, n-am auzit o minciună mai mare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Sorin56
Sorin56  •  20 August 2023, 07:26

Aici merg banii noștri? Cluburile sportive de seniori ar trebui să fie afaceri private (susținute financiar de patroni sau de suporteri). De ce sunt eu obligat să susțin financiar o echipă cu care n-am nicio afinitate? De ce sunt obligat să-i plătesc pe Burleanu, Stoichiță, Iorgulescu și alți derbedei care trăiesc pe picior mare pe banii noștri? Și da, sunt banii noștri, pentru că pe lângă cei câțiva privați care bagă bani în fotbal, grosul vine de la stat (adică noi) prin intermediul primăriilor, regiilor de stat sau ministerelor.

Draconian
Draconian  •  19 August 2023, 00:20

Dar ce face dom' Primar, domnu Cristian Stan, bossu orasului, el si cu Stefan sefu PSDului ar trebui sa iasa cu vreo declaratie-ceva, ca nu se mai poate, degeaba bati 5-0 în Cupa Romaniei daca n-ai victorie în cursa pentru Divizia A.. sa spuna Stan ce proiect are PSDul cu echipa, ca asta-i Romania, ce credeati...

opinez
opinez  •  19 August 2023, 00:03

Tara asta e facuta praf de politic. Studiu de caz Chindia si avem explicatia pentru tot ce merge prost si in alte domenii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează