FOTBAL  »  LIGA 2  »  ȘELIMBĂR - CORVINUL 0-0

Gol anulat la ultima fază în Șelimbăr - Corvinul Hunedoara » Cum arată clasamentul ACUM în play-off-ul Ligii 2

CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara au remizat, scor 0-0, într-o partidă care a contat pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 2, foto: captură de ecran Prima Sport
CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara au remizat, scor 0-0, într-o partidă care a contat pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 2, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 09:18 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 13:37

CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara au remizat, scor 0-0, într-o partidă care a contat pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 2.

  • Programul complet al play-off-ului din Liga 2
  • CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare în Superligă
  • Primele două formații promovează direct în Superligă. Alte două merg la barajul pentru promovare/retrogradare, împotriva ocupantelor locurilor 13 și 14 din primul eșalon.
Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”
FCSB
Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”

Corvinul, care o eliminase surprinzător pe CFR Cluj din Cupa României în urmă cu 4 zile, a început în forță meciul și a nimerit bara transversală din interiorul careului mic, prin Pîrvulescu, în minutul 14.

Oaspeții puteau da din nou lovitura în minutul 32, dar șutul lui Coman a fost respins de Roșca. Neacșa, jucătorul Corvinului, l-a luat și el la țintă pe portarul lui Șelimbăr.

Șelimbăr a ieșit la joc în repriza secundă, iar trupa lui Niculescu a forțat deschiderea scorului. Ayine a șutat puțin pe lângă poartă în minutul 63. 10 minute mai târziu, Visic a reluat cu capul, însă portarul Corvinului a respins.

Corvinul s-a trezit pe final. Coman a lovit bara transversală în minutul 74, a doua oară în această partidă pentru oaspeți.

Șelimbăr a dat lovitura la ultima fază! Lovitura de cap a lui Moussinga a intrat în poartă, însă reușita a fost anulată din cauza unui ofsaid la limită. S-a terminat 0-0, rezultat în urma căruia Șelimbăr rămâne pe locul 2, cu 43 de puncte, la egalitate cu liderul Unirea Slobozia, care are un meci mai puțin disputat.

De cealaltă parte, Corvinul este pe 3, cu 39 de puncte. Pentru Șelimbăr urmează duelul din deplasare cu Gloria Buzău. Corvinul va primi vizita liderului Slobozia în etapa următoare.

FINAL » Șelimbăr - Corvinul 0-0

  • min. 93 - Șelimbăr a înscris la ultima fază, însă golul nu a fost validat. Paul-Henri Moussinga a înscris cu capul, însă arbitrul a anulat reușita din cauza unui posibil ofsaid.
  • min. 75 - A doua bară pentru Corvinul Hunedoara. Marius Coman trimite cu capul în bară după centrarea lui Neacșa.
  • min. 74 - Ratare uriașă pentru Șelimbăr. Gîț a centrat, iar Visic a trimis periculos cu capul.
  • min. 42 - Corvinul ratează o nouă ocazie importantă, după un corner executat de Neacșa.
  • min. 14 - Prima mare ocazie a partidei o are Corvinul. Nicolae PÎrvulescu a nimerit transversala după un șut din interiorul careului.
  • Click AICI pentru statistici.

Corvinul a remizat în prima etapă din play-off, 1-1 pe teren propriu cu Gloria Buzău. Dacă trupa lui Niculescu este pe 2, cu 42 de puncte, cea a lui Maxim este un loc mai jos, cu 38. Ambele formații nu au drept de promovare în Superliga în acest sezon din cauza formei de organizare. În sezonul regulat, cele două echipe au remizat pe terenul celor de la Corvinul, scor 0-0.

Șelimbăr - Corvinul Hunedoara, echipe de start:

Șelimbăr (4-2-3-1): Roșca – Gîț, Florinel Mitrea, Natea, Raul Palmeș - Tudor Călin, Gabriel Deac - Rodrigo Hernando, Mickael Panos, Casian Soare - Alexandru Pop

Rezerve: Aldescu, Visic, Gherman, Moussinga, Schieb, Monea, Rotund, Alexe

Antrenor: Claudiu Niculescu (47 de ani)

Corvinul Hunedoara (4-2-3-1): Lefter – Iacob, Lica, Manolache, Velisar – Chindriș, Bradu – Neacșa, Mitran, Pîrvulescu – Coman.

Rezerve: Blaga, Pop, A. Nicolae, Câmpan, S. Ion, Hrezdac, Herghelegiu, Lupu, Predică

Antrenor: Florin Maxim

Cum arată lupta din play-off-ul ligii secunde

Primele șase clasate la finalul sezonului regular își vor disputa locurile de promovare în play-off. Partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie. La finalul play-off-ului, două echipe vor promova direct în Liga 1, în timp ce alte două vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Ținând cont de faptul că Șelimbăr și Corvinul nu au drept de promovare, Unirea Slobozia, Gloria Buzău, Csikszereda și Mioveni vor promova direct/vor juca baraj de promovare.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Louis Munteanu, „distrus” la flash-interviu: „Cam așa a fost sezonul meu, ratări peste ratări”
SEPSI - FARUL 1-1
Louis Munteanu, „distrus” la flash-interviu: „Cam așa a fost sezonul meu, ratări peste ratări”
Dioszegi nu a mai rezistat și a „erupt”: „Să fie suspendat 10 luni! Aproape că l-a mângâiat pe domnul Hagi”
SEPSI - FARUL
Dioszegi nu a mai rezistat și a „erupt”: „Să fie suspendat 10 luni! Aproape că l-a mângâiat pe domnul Hagi”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează