FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Fanii Rapidului vor avea parte de momente emoționante în următoarea etapă: ultimul meci pe stadionul Giulești și ultimul meci ca jucător pentru Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 13:12

Rapid joacă sâmbăta viitoare ultimul meci pe stadionul "Valentin Stănescu", arena urmând să intre în procesul de modernizare în vederea organizării Campionatului European de fotbal din 2020. Daniel Pancu, acum antrenor al alb-vișiniilor, va evolua pentru ultima dată în tricoul echipei.

  • Rapid joacă sâmbătă, 24 noiembrie, de la 17:30, cu ocupanta locului 10, ACS Înainte Modelu.

"Voi încerca să joc la ultimul meci oficial pe stadionul Giulești. Va fi ca un meci de retragere pentru mine cel cu Modelul. Sper să vină cât mai multă lume și să ne organizăm bine", a spus Pancu.

cpr8195 daniel pancu

CLASAMENT

liga 3 clasament 1024x768 1

ÎNCEP LUCRĂRILE LA STADIONUL DIN GIULEȘTI

La 1 noiembrie 2018, Compania Națională de Investiții a semnat contractul privind execuția lucrărilor la Stadionul Giulești "Valentin Stănescu".

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor) și se dorește îndeplinirea criteriilor impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4, astfel încât arena să poată găzdui competiții cu public la nivel național și internațional.

Arena va cuprinde și zona de sărituri în lungime și zona pistei de alergare 60m outdoor. Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum și săli de forță sau recuperare și pistă de popice. Totodată, va beneficia şi de spații de cazare pentru sportivi, precum și de spații de alimentație publică sau spații administrative.

 Victorie uriașă pentru Rapid în drumul spre Liga a 2-a! Giuleștenii s-au impus la limită cu principala contracandidată

VIDEO FABULOS Daniel Pancu, discurs de Any Given Sunday: "Aici e Rapid și nimeni nu e de neînlocuit!" » Toți jucătorii s-au ridicat și au început să cânte

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
ahoe1923
ahoe1923  •  19 Noiembrie 2018, 08:46

Numai Rapid aduce cinste...restul sunt resturi.

10215474029993827
Razvan Nick Niculescu  •  19 Noiembrie 2018, 01:38
Postat de Costel Preoteasa pe 18 Noiembrie 2018, 18:57

Cinste tie Pancone ai purtat cu mandrie tricoul visiniu ! It-i doresc succes si in functia de antrenor ! Batranul Giulesti pe care au jucat mii de jucatorii se schimba este bine dar va fi prea mic pt catii suporterii are Rapidu ! Hai Rapidu !

Macar sa l umplem meci de meci

badeadorian
badeadorian  •  18 Noiembrie 2018, 19:00

Hai Rapid !!! Respect Pancone !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează