FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Se naște o forță în Liga 3 » Au convins să semneze un fundaș cu peste 200 de prezențe în Superliga

Răzvan Tincu (ultimul din dreapta) a semnat cu Minaur Baia Mare. Foto: Imago Images
Răzvan Tincu (ultimul din dreapta) a semnat cu Minaur Baia Mare. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 10:50 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 15:43

Retras de pe gazon la doar 32 de ani, pentru a se dedica unei noi cariere, de manager sportiv, Florin Achim a trecut la treabă la Minaur Baia Mare. 

Avându-l ca model pe Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, Achim are o misiune dificilă pentru conturarea unui lot competitiv capabil să îndeplinească obiectivul din acest campionat, menținerea echipei în Liga 3. 

Ultimele vești de la Dinamo: noul transfer a ajuns la București + Cine e fotbalistul plătit degeaba de „câini”
DINAMO - OȚELUL
Ultimele vești de la Dinamo: noul transfer a ajuns la București + Cine e fotbalistul plătit degeaba de „câini”

Răzvan Tincu, convins de Florin Achim să semneze cu Minaur Baia Mare

După sosirile lui Paul Batin (36 de ani) sau Raphael Stănescu (30 de ani), printre alții, Achim l-a convins și pe experimentatul apărător central Răzvan Tincu (36 de ani) să accepte provocarea maramureșeană

Dorit, în această iarnă, de multe alte formații, Ceahlăul printre ele, Tincu anunța, la un moment dat, că rămâne la Politehnica Iași până la vară, când îi expiră angajamentul cu trupa antrenată de Leo Grozavu.

CS Minaur Baia Mare a jucat sâmbătă, 17 februarie, un meci amical împotriva echipei Oașul Negrești-Oaș, pe terenul sintetic de la Colegiul „Aurel Vlaicu” din Baia Mare. Echipa antrenată de Ciprian Danciu a câștigat cu scorul de 7-1 (3-1), marcând prin jucătorii Pop, Ștefănescu, Vitan, Urvantev, Matei, Șter și Batin. De remarcat că abia adus la Baia Mare, fundașul sătmărean Răzvan Tincu a fost titular.

Se naște o forță în Liga 3 » Au convins să semneze un fundaș cu peste 200 de prezențe în Superliga
Răzvan Tincu a debutat la CS Minaur Baia Mare. Foto: Facebook @CS Minaur Baia Mare Fotbal

Minaur a început meciul în următoarea formulă: Dombradi – Mureșan, Tincu, Simion (C), Csiszer, Serdeiuc, Macrițchii, Vitan, Stănescu, Ștefănescu, Pop

Răzvan Tincu, pus pe liber de Politehnica Iași

În urmă cu 3 săptămâni, Politehnica Iași a reușit să încheie conturile cu Răzvan Tincu, jucător pe care antrenorul Leo Grozavu nu dorea să se mai bazeze în acest an. Acesta are un CV extrem de bogat. Tincu (36 ani) are 248 de meciuri în Superliga, 77 în Liga a II-a și 29 în prima ligă cipriotă

Fundașul central în vârstă de 36 de ani a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Rapid, FC Botoșani, Concordia Chiajna, Doxa Katokopia și Sepsi.

Fotbalistul transferat în 2022 de Gigi Becali s-a făcut conducător, îl are ca model pe MM Stoica și anunță: „Vrem să ajungem în Superliga”
PROIECT
Fotbalistul transferat în 2022 de Gigi Becali s-a făcut conducător, îl are ca model pe MM Stoica și anunță: „Vrem să ajungem în Superliga”

Florin Achim: „La Baia Mare, team manager înseamnă președinte”

Florin Achim a povestit care va fi rolul lui la Baia Mare:

„O să mă ocup de secția de fotbal. Avem 3 secții la Baia Mare, două de handbal, una de masculin, cealaltă de feminin, și una de fotbal. Fiecare secție are un team manager, un președinte de fapt. În organigrama clubului nostru, team manager înseamnă președinte, e cel care conduce.

Îmi doresc foarte mult să fac lucruri bune la Baia Mare, să implementez lucrurile bune pe care le-am văzut pe unde am fost și să elimin aspectele greșite”.

Citește și:

Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat

Panduru, impresionat după FCU Craiova - CFR Cluj: „E bun rău de tot. Poate pleca pe 3-4 milioane”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  19 Februarie 2024, 09:04

Dle. Lutan nu te bufneste rasul de titlul pe care l-ai zamislit :"Se naste o forta in Liga 3". La fel esti bombastic si la radio,oricare antrenor pentru matale e Mister, la fel jucatorii din ligile doi si trei despre care turui au "valoare incontestabila".Esti satira si umor.Mai incet freneticule ca intreg fotbalul nostru nu are pic de forta.

kordell
kordell  •  18 Februarie 2024, 17:05
Postat de steaua.libera pe 18 Februarie 2024, 13:55

Cel mai neaoș nume: Oașul Negrești-Oaș

Cam rasist , sa vedem cand il schimba :)))

steaua.libera
steaua.libera  •  18 Februarie 2024, 13:55

Cel mai neaoș nume: Oașul Negrești-Oaș

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close