FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV // VIDEO Alex Mitriță n-a mai prins naționala de un an și jumătate, dar e motivat de calificarea la Euro 2024: „Voi trage tare!”

Alexandru Mitriță
Alexandru Mitriță

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 19:20 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 19:56

Vedeta Universității Craiova, Alexandru Mitriță, 28 de ani, este doar un spectator de la distanță la meciurile naționalei cu Israel și cu Elveția, dar are planuri pentru 2024

România joacă pentru calificare și pentru locul 1 în grupă în ”dubla” cu Israel (sâmbătă, deplasare) și cu Elveția (marți, acasă), ”tricolorii” sperând într-o nouă calificare, după opt ani, la un turneu final de Campionat European.

Nimeni nu concepe un rateu, în ciuda faptului că evoluția și rezultatele nu au fost fantastice, dar microbiștii așteaptă mult doritele bilete pentru competiția din Germania. Este momentul pronosticurilor, care nu sunt exaltate, dar sunt optimiste.

Ionuț Lupescu confirmă dezvăluirea GSP: n-a fost invitat la România - Elveția » „M-au trimis la «corner» în trecut, mai bine stau la TV”
NAȚIONALĂ
Ionuț Lupescu confirmă dezvăluirea GSP: n-a fost invitat la România - Elveția » „M-au trimis la «corner» în trecut, mai bine stau la TV”

A debutat la națională într-un meci cu Israel, când a dat și pasă decisivă în victoria cu 2-1

Unul dintre jucătorii care nu au prins lotul ”tricolorilor” pentru ”dubla” de foc a lunii noiembrie, dar își face planuri în eventualitatea calificării la turneul final, este vedeta Universității Craiova, Alexandru Mitriță. Fotbalistul ofensiv în vârstă de 28 de ani nu a mai prins o convocare la prima reprezentativă din iunie 2022.

A debutat în 2018 la echipa națională, cu Cosmin Contra selecționer, iar ultima prezență oficială a avut-o pe 4 iunie 2022, cu Muntenegru (0-2), în Nations League.

Olteanul nu va putea fi pe teren într-un meci cu Israel, ce-i trezește amintiri plăcute. A debutat într-o partidă cu formația din Țara Sfântă, victorie a românilor, scor 2-1, iar Mitriță a oferit atunci un assist în acel meci oficial.

18selecții și 3 goluri are Mitriță pentru echipa națională

Alex Mitriță, mesaj pentru ”tricolori”: "Cu pumnii strânși"

Craioveanul va fi suporter al primei reprezentative de la distanță. Totodată, speră că se va bucura pentru coechipierii săi, Bancu și Screciu, chemați la echipa națională.

"Cu pumnii strânși. Îmi doresc foarte mult pentru echipa națională, pentru jucătorii noștri, Bancu și Screciu, să se califice la un campionat european.

Vă dați seama că fiecare jucător își dorește să fie la echipa națională, dar n-am fost chemat. Voi trage tare să fiu acolo!

Deocamdată, să nu ne gândim la Euro 2024! Eu le urez multă baftă, să câștige aceste meciuri, să se califice acolo, apoi vom putea discuta despre viitor", a declarat Mitriță pentru GSP.ro.

2goluri și 5 assist-uri a avut Mitriță pentru Craiova în această ediție în 16 meciuri jucate

VIDEO » Alex Mitriță, după CSU Craiova - Dinamo 1-0: „A fost o victorie meritată. Aveam nevoie de aceste trei puncte”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV „Perla” adusă în România de directorul sportiv al lui Dinamo e liberă: le-a dat gol „câinilor” de la 60 de metri

EXCLUSIV De la „Așa sunt zilele mele” la „Noi suntem peluza Șepcile roșii!” » Experiența unui străin încă îndrăgostit de Cluj Napoca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
eunescu09
eunescu09  •  20 Noiembrie 2023, 18:03

Da, Mitrita, asa sa faci, trage tare ca pana acum ai dormit în jampierele alea rupte.

bensson
bensson  •  18 Noiembrie 2023, 16:40
Postat de observator_federal pe 16 Noiembrie 2023, 22:34

Andrei Vochin a fost în spatele campaniei de denigrare a lui Mitriță și excluderea din Națională după plecarea acestuia la New York, zicea atunci că "eu cred că Mitriță greşeşte sau are oameni în jurul lui care nu îi dau sfaturi corecte." Și tot Vochin da "credibilitate" zvonului (neconfirmat!!) "retragerii de la Națională" a olteanului, și îl ironiza "Ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”... Nea Vochin, matale când te retragi "din anturajul Naționalei", că văd că participările la emisiunile Orangesport și Fanatik îți consumă toată energia și bunele intenții?? Poate oferi și un raport de activitate, retroactiv, pentru anii (mulți!!) plini de succesuri la FRF...

Marcele ești confuz! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bensson
bensson  •  18 Noiembrie 2023, 16:40
Postat de parachioara5 pe 17 Noiembrie 2023, 05:58

Mitrita este mai bun decat Yannis si Stanciu luati la un loc ...dar Edy nu face selectia pe competente ...

Ete ce prostalau

Vezi toate comentariile (7)
Comentează