FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

„Serios și cu sânge rece” » Andrei Burcă poate prinde transferul carierei: „Clubul poate începe negocierile”. Ar deveni coleg cu un alt „tricolor”

Andrei Burcă, în România - Slovacia, foto: Imago Images +37   FOTO
Andrei Burcă, în România - Slovacia, foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 17:57 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 18:00

Andrei Burcă (31 ani), stopper-ul echipei naționale, ar putea prinde transferul carierei, imediat după Campionatul European din Germania. Conform informațiilor din presa turcă, acesta este pe lista celor de la Trabzonspor, trupă ce a înregimentat zilele trecute un alt internațional român, Denis Drăguș.

Fostul fundaș central al celor de la CFR Cluj este liber de contract după despărțirea de arabii de la Al-Okhdood.

Andrei Burcă ar putea fi coleg cu Denis Drăguș la Trabzonspor

„Trabzonspor, care se dovedește a fi campioana transferurilor în această vară, întărindu-și echipa cu mai multe nume importante, nu ia piciorul de pe pedala de accelerație. Pe lista clubului a apărut și o variantă surpriză pentru poziția de fundaș central: Andrei Burcă.

Stoper-ul român a fost propus clubului. Principala prioritate a celor de la Trabzonspor este Samuel Gigot”, scriu cei de la aslinda.

Samuel Gigot, fotbalistul celor de la Marseille, este dorit de clubul de pe coasta Mării Negre, însă dacă mutarea nu se va concretiza, Burcă poate fi opțiunea ideală pentru septupla campioană a Turciei.

„Dacă feedback-ul lui Abdullah Avci va fi pozitiv, clubul poate începe negocierile cu Andrei Burcă”, mai notează turcii.

+33 FOTO

„Burcă este un fundaș versatil, joacă pentru echipa națională a României la Campionatul European, fiind liber de contract în acest moment. Stopper la bază, poate juca și în fața apărării sau în flancul drept al defensivei. Trabzon se interesează de situația acestuia.

Fundașii centrali români au o valoare certă, la fel ca toți veniți din acea zonă a Europei, fiind serioși și cu sânge rece. Are 31 ani. Știm că Abdullah Avci apreciază experiența jucătorilor. Dacă prioritățile lui Trabzon nu se concretizează, transferul lui Burcă s-ar putea materializa”, notează și cei de la 61saat.

Andrei Burcă a fost titular integralist în toate cele trei partide ale „tricolorilor” din Grupa E. România va juca în optimile de finală ale Campionatului European peste două zile, marți, de la ora 19:00, partida fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV.

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de România - Olanda

Citește și:

Dennis Man și-a dat acceptul din cantonament » A semnat contractul și va avea un salariu uriaș
Nationala
Dennis Man și-a dat acceptul din cantonament » A semnat contractul și va avea un salariu uriaș
Primul 11 gândit de Edi în România - Olanda, live de la ora 19:00 + Mii de oameni sunt deja la porțile Allianz Arena
Nationala
Primul 11 gândit de Edi în România - Olanda, live de la ora 19:00 + Mii de oameni sunt deja la porțile Allianz Arena
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Nationala
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  30 Iunie 2024, 18:24

N U inteleg de ce Trabzonspor, o echipa oarecare din Turcia, ar fi un target pentru oricare din jucatorii nationalei care dupa acest campionat ar trebui sa tinteasca acolo sus, langa Dragusin si Man, indiferent de rezultatul cu Olanda... Tot ce trebuie ei sa inteleaga este faptul ca acum e momentul sa-si salte carierele la un alt nivel; toti, fara exceptie! Man cred ca s-a grabit, deoarece vreeoi doua goluri in fazele superioare ale competitiei, i-ar fi ridicat nivelul cu inca de doua ori... (desigur ca e o loterie sa ne gandim la acele faze, dar nu se stie niciodata) Hai Romania!

parpalache
parpalache  •  30 Iunie 2024, 18:15

Burca a dat 6 goluri pentru arabii aia de la Al Okhdood,plus câteva„assisturi”!Daca echipa lui nu a retrogradat(și se mare ca nu),atunci de ce e...liber de contract?A avut contract numai pe un sezon?Nu cred,pentru ca am ințeles ca arabii au platit și o suma celor de la CFR!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează