FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

VIDEO Fanii echipei naționale vor putea viziona în cinematografe povestea calificării la EURO 2024 » Detaliile filmului unei generații

„În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” / Foto: FRF
„În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” / Foto: FRF

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2024 12:38 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 14:24

Calificarea României la Campionatul European din Germania, după o pauză de 8 ani de la prezența la ultimul turneu final (EURO 2016), a dat naștere unui „film-eveniment”. Românii vor putea urmări în cinematografele din toată țara, începând cu 17 mai, povestea calificării elevilor lui Edward Iordănescu la EURO 2024.

Intitulată „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”, pelicula regizată de Remus Achim își propune să le ofere „suporterilor o perspectivă unică și autentică asupra călătoriei echipei naționale spre EURO 2024”, informează FRF.ro.

Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: „Am o convenție cu nea Gigi. Îmi e dor de echipă”
FCSB
Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: „Am o convenție cu nea Gigi. Îmi e dor de echipă”

Obiectivul din „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”

Fanii echipei naționale vor putea să intre în realitatea primei reprezentative, având ocazia să vadă cu ochii lor culisele antrenamentelor și meciurilor. Filmul își propune să evidențieze toate stările emoționale prin care au trecut „tricolorii”: de la dezamăgiri și fericire, până la epuizare și euforie.

„Filmul este o călătorie fascinantă în culisele echipei naționale, oferind o experiență unică și intimă, cu acces direct în vestiarul tricolorilor. Este o oportunitate extraordinară de a cunoaște oamenii care poartă cu mândrie tricoul echipei noastre naționale.

În Inima Naționalei nu este doar o cronică a succesului din preliminariile EURO, ci și o poveste inspirațională dedicată copiilor. Ne-am propus să creăm o producție care să îi motiveze și să îi aducă mai aproape de iubirea pentru fotbal.

Prin acest proiect, Federația Română de Fotbal demonstrează încă o dată că este un model în sportul românesc, dar și printre federațiile din Europa de Est.

Filmul este o călătorie captivantă care te face să simți pulsul echipei naționale în cel mai autentic mod posibil”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

A fost lansat trailerul oficial

În cadrul trailerului oficial, sunt relevate câteva evenimente-cheie, cum ar fi un discurs mobilizator al selecționerului Edward Iordănescu către elevii săi, bucuria „tricolorilor” după calificare sau după marcarea unor goluri emblematice pentru campania ce a dus România la turneul final din Germania.

+44 FOTO

Este doar un scurt rezumat pentru ceea ce se dorește a fi o prezentare a vieții de lot a „tricolorilor”, care va cuprinde interviuri cu actorii principali ai revenirii României în fotbalul european relevant, la nivel de națională: jucătorii, Edward Iordănescu și alți antrenori din echipa tehnică a selecționerului.

„Am dorit să aducem românii mai aproape de echipa lor de suflet și să le oferim această experiență extraordinară alături de jucătorii lor. Filmul va deschide ușile vestiarului echipei naționale și va arăta publicului cum s-a trăit din interior această calificare și cât de mult s-a muncit pentru a ajunge la EURO.

Este un proiect la care lucrăm cu pasiune și dedicare, iar rezultatul va fi un film ce va stârni emoții și cred că va reaprinde sentimentul de mândrie națională. Sunt foarte bucuros că am ocazia să spun această poveste. Și, deși este una cu final cunoscut, publicul va avea parte de multe surprize și va trăi totul la intensitate maximă”

- Remus Achim, regizor.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO EXCLUSIV / Cele mai frumoase amintiri ale lui Florin Răducioiu la echipa națională: „Nu am să uit niciodată primul gol la Mondiale”

Citește și:

Cristi Săpunaru, înainte de Rapid - FCSB: „Nu se joacă titlul la meciul ăsta. Sub nicio formă!”
RAPID
Cristi Săpunaru, înainte de Rapid - FCSB: „Nu se joacă titlul la meciul ăsta. Sub nicio formă!”
De la Barcelona la Dinamo! » Edgar Ie dezvăluie pentru GSP cum e să te antrenezi cu Messi, Suarez și Neymar: „Mi-a dat sfaturi legate de joc” + Promisiunea făcută fanilor alb-roșii
DINAMO
De la Barcelona la Dinamo! » Edgar Ie dezvăluie pentru GSP cum e să te antrenezi cu Messi, Suarez și Neymar: „Mi-a dat sfaturi legate de joc” + Promisiunea făcută fanilor alb-roșii

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
SorinLS
SorinLS  •  08 Martie 2024, 14:27

Daaaa, victoriile cu Andorra sint de film...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează