FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Aici s-a ajuns! Ce mesaj ne-a transmis Elveția după ce am scos Israelul din lupta pentru calificare

Elveția a reușit doar o remiză cu Kosovo, 1-1 // foto: Imago Images +49   FOTO
Elveția a reușit doar o remiză cu Kosovo, 1-1 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 01:03 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 10:30

Elveția s-a calificat la EURO 2024 în urma rezultatelor din această seară, dar presa și microbiștii din Țara Cantoanelor nu sunt mulțumiți. Elvețienii n-au reușit să o învingă nici pe Kosovo, dar au profitat de faptul că România a câștigat cu Israel.

Deja-vu pentru elvețieni. Elevii lui Murat Yakin au condus din nou, au avut 1-0 cu Kosovo, dar s-au văzut egalați spre final, așa cum s-a tot întâmplat în această campanie de calificare.

Chiar și așa, Elveția a obținut biletele la EURO grație rezultatului din celălalt meci cu miză al grupei, Israel - România 1-2. Ca atare, presa din Elveția, mai exact publicația Blick, a adresat mulțumiri românilor.

România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă
Israel - România 1-2
România e acum în urna a doua la Euro. Cum arată grupa horror și grupa accesibilă

Elvețienii le-au trimis un mesaj românilor după calificarea la EURO: „Mulțumim, România!”

„European, venim! Dar nu reușim să învingem nici o echipă de mâna a treia, Kosovo, așa că avem o calificare fără euforie. Putem spune un singur lucru: mulțumim, România! Danke!”, au scris jurnaliștii de la Blick în introducerea materialului.

„Chiar și după nașterea cu forcepsul, bebelușii frumoși pot vedea lumina zilei. Această campanie de calificare a fost un fel de naștere cu forcepsul. Până la urmă, am obținut biletele grație victoriei pe care România a reușit-o cu Israel.

Euforie? E departe, tare departe. Prestația cu Kosovo, o echipă extrem de limitată? Evoluțiile acestei naționale? Departe, departe de a fi bune”, au mai scris elvețienii.

În caz că România nu va pierde cu Elveția marți, la București, „tricolorii” vor câștiga grupa I.

VIDEO. Concluziile lui Edi Iordănescu după calificarea la EURO

Tot despre echipa națională:

Gică Hagi, reacție rapidă după calificarea la EURO 2024: „Ei au toate meritele”

Stanciu a anunțat obiectivul final din preliminarii: „Toți am fost de acord”

Citește și:

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. La el chiar aveam ură. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă!”
Superliga
Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. La el chiar aveam ură. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă!”
A semnat în Superligă, imediat după ce echipa lui a pierdut barajul » E a treia achiziție din mercato
Superliga
A semnat în Superligă, imediat după ce echipa lui a pierdut barajul » E a treia achiziție din mercato
Universitatea Craiova a oficializat azi plecarea unui om de bază: „Baftă, Tataie!”
Superliga
Universitatea Craiova a oficializat azi plecarea unui om de bază: „Baftă, Tataie!”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (10)
muzica
muzica  •  23 Noiembrie 2023, 00:21
Postat de parpalache pe 19 Noiembrie 2023, 11:54

Asta la modul disprețuitor...cam cum a titrat„presa”de la noi”mulțumim Kosovo”!Sper sa le pedepsim suficiența in meciul direct!

....asi adauga,ptr.marele gica popescu;nu este suficient sa stergi cu buretele,TOATE JIGNIRILE LA ADRESA LUI IORDANESCU SI JUCATORILOR(care ne-au calificat la Euro intr-un final entuziasmant,cu 2 mari victorii cu ISR SI SUI ...obtinand si locul 1,cu o distanta de 5 P. de Elvetia!),cerandu-ti scuze NUMAI,ptr cuvintele MAI BAIATULE !!Cred ca AROGANTA,a fost modulul acestui comportament...dar ,AI PRIMIT UN BUMERANG,CARE NU-L VEI UITA NICIODATA !Ia exemplu de la ,cumnatul tau,Hagi,care ESTE INTR-ADEVAR UN OM DE MARE CARACTER !

securinamo89
securinamo89  •  20 Noiembrie 2023, 13:09

Cel mai mult ma bucur ca ne-am calificat în Ungaria pe terenul lui Victor Orban.Daca ungurii nu fac macar sferturi cu mult lăudată lor nationala vor fi în aceeași oala cu noi:)

tivireli
tivireli  •  19 Noiembrie 2023, 19:09
Postat de tororosso pe 19 Noiembrie 2023, 15:13

A făcut găina un ou de aur și acuma ne mulțumesc o planetă întreagă . Să te califici este ok dar să ajungi la un CE pe post de umplutură(outsider) va fi mai de râs de cât nu te-ai fi calificai . Tipic la noi ,după o izbândă de genul încep trompetele să sună și lauda la comandă interminabilă . Probabil că se pregătește în mare grabă o nouă coroană de ”rege Jr.” Vai de ţară în care piticii se dau mari!

“Iarta-l Doamne ca nu stie ce spune!” - Doar venin ai in tine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează