FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN ELVEȚIA „M-ați adus la discotecă?!” » Scenă amuzantă la Lucerna: cine a întrerupt interviul lui Stoichiță

Mihai Stoichiță / Captură GSP Video
Mihai Stoichiță / Captură GSP Video

Articol de , - Publicat duminica, 18 iunie 2023 21:58 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 23:17

Mihai Stoichiță, 69 de ani, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a prefațat, de la Lucerna, duelul pe care „tricolorii” îl vor disputa luni, în preliminariile EURO 2024, împotriva selecționatei „Țării Cantoanelor”.

  • Reporterul special Costin Ștucan și fotoreporterul Raed Krishan sunt corespondenții GSP la Lucerna (Elveția) și transmit toate informațiile care contează înaintea, în timpul și după duelul Elveția - România din preliminariile EURO 2024 (luni, 21:45)

Stoichiță speră la un deznodământ favorabil contra celei mai valoroase echipe din grupă, un rezultat care să le permită „tricolorilor” să viseze în continuare la calificare: 

„Ne trebuia notar!” » Iordănescu ar fi vrut să-l convoace de urgență pe campionul cu Farul, dar nu a putut: „A fost o problemă de procedură”
ELVEȚIA - ROMÂNIA
„Ne trebuia notar!” » Iordănescu ar fi vrut să-l convoace de urgență pe campionul cu Farul, dar nu a putut: „A fost o problemă de procedură”

Întâi rezultat bun în Elveția, apoi calcule: „Obiectiv îndeplinit dacă obținem un rezultat pozitiv”

„Suntem în obiectiv, să vedem dacă vom îndeplini ceea ce ne-am propus. Dar socotelile le facem după meciul din Elveția. Ce e important e că acest punct din Kosovo, oricât de mic ar părea, ne ține în continuare în lupta pentru calificare. Dacă vom obține aici un rezultat pozitiv, ar însemna un obiectiv îndeplinit”, a spus Stoichiță, care a  vorbit apoi despre „potopul” de critici abătut asupra lui George Pușcaș.

„Am spus că e lăudabil ce a făcut Pușcaș. Am stat mult și m-am gândut, a fost ca un rugbyst! Gândiți-vă că fiecare duel al lui a fost ca într-o grămadă la rugby. Plus sprinturile pe care le-a făcut. Realizările tehnice n-au fost extraordinare, dar uitați-vă ce a făcut pentru a nu-i lăsa pe adversari să pună presiune.

I-am spus, l-am felicitat: «Fii în continuare la fel de concentrat, la fel de bătăios și puternic, și sigur vor veni și realizările tehnice».”

VIDEO. Mihai Stoichiță, întrerupt: „M-ați adus la discotecă?!”

Discuția a revenit apoi în jurul șanselor de calificare ale României, nu înainte ca interviul lui Stoichiță să fie perturbat de muzica dintr-un autocar ce staționase în apropierea locului în care federalul era intervievat. Vehiculul aparținea unei echipe de fotbal american.

„M-ați adus la discotecă?”, a glumit Stoichiță. Apoi a continuat:

„Toată lumea a fost de acord că elvețienii sunt favoriții grupei, nu e un secret. Dar orice e posibil și cred că România va încerca să infirme acest statut de favorită al Elveției

Normal că mi-aș dori să fim favoriți, să fim văzuți ca acum 20 de ani. Sper să ajungem din nou, prin determinarea și organizarea acestor copii, la ce am fost odată!”, a încheiat acesta. 

VIDEO. Trimisul GSP Costin Ștucan transmite ultimele informații din Elveția:

Citește și alte știri despre naționala României:

VIDEO Edi Iordănescu, replică pentru Dinu și MM Stoica: „Nu vreau să se termine conferința fără să am și eu o remarcă”

„Ne trebuia notar!” » Iordănescu a vrut să-l convoace de urgență pe campionul cu Farul, dar nu a putut: „A fost o problemă de procedură”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Hcm27
Hcm27  •  19 Iunie 2023, 20:25
Postat de Hcm27 pe 19 Iunie 2023, 09:19

De unde pănă unde i se spune Lippi, ca nu are nimic de a face cu marele antrenor.A fost un jucător obisnuit la Jiul Petroșani și un antrenor "de vreme rea" la Steaua-FCSB.Nu are performante notabile nici ca jucător, nici ca antrenor, dar este director tehnic la Federația lui Burleanu.Omul potrivit la locul potrivit, în zilele noastre.Ceva de genul subinginer metalurg președinte de club sau ministrul agriculturii

Aaaa, am uitat de Panama și Georgia, parca, unde a antrenat de la culesul porumbului, pănă la tăiatul cocenilor!

MIRCEAVULCANESCU
MIRCEAVULCANESCU  •  19 Iunie 2023, 10:18

mai oameni buni politicul dezastruos care a dus România în pragul falimentului și al plecării oamenilor muncitor din țară vor sa distrugă de mai multi ani și acest sport. va dați seama ce dialog a acut loc icre Bölöni și aceste homunculii care numai a inteligent nu poate sa apăra? dacă Burleanu vreți nu nvreti are pregătire de manager nu și de fotbal ar fi nevoie de el în ceea ce tine de marketing de cu totul altele restul sunt papagali . vai de mama lor fără Burleanu care le-a mai dat tuburi de oxigen. dar și lasittile lui Lucescu care spunea ca se retrage din fotbal pe cind i se propunea sa preia nationala așa la sfirsit de cariera el fugind la turci pe care i-a distrus. oricine făcea performanta în locul lui la banii băgați de șefii de cluburi . fiul nu mă zic nimic pentru ca este și Ala paralel. Olaroiu șmecher de smecher prefera sa rafina o speranță pe cind el dor cu arabii cu chinezii se descurca pe bani multi. esta este România care fără bogățiile naturale și sacrificiul cineva al unora iterzisi și uitați prin cimitire nu făceau doi bani. dece Ceaușescu a putut? mai ingidti-va! vorba lui Iorga "valahul are gena slaba."

Hcm27
Hcm27  •  19 Iunie 2023, 09:19

De unde pănă unde i se spune Lippi, ca nu are nimic de a face cu marele antrenor.A fost un jucător obisnuit la Jiul Petroșani și un antrenor "de vreme rea" la Steaua-FCSB.Nu are performante notabile nici ca jucător, nici ca antrenor, dar este director tehnic la Federația lui Burleanu.Omul potrivit la locul potrivit, în zilele noastre.Ceva de genul subinginer metalurg președinte de club sau ministrul agriculturii

Vezi toate comentariile (8)
Comentează