FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FRF reacționează dur și îl pune la punct pe Gică Popescu: „E ceva în spate! Denotă o frustrare”

FRF reacționează dur și îl pune la punct pe Gică Popescu: „La fel de inoportună precum intrarea lui Vlădoiu în meciul cu Elveţia. E ceva în spate!”
FRF reacționează dur și îl pune la punct pe Gică Popescu: „La fel de inoportună precum intrarea lui Vlădoiu în meciul cu Elveţia. E ceva în spate!”

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 22:47 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 23:17

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a criticat declarațiile făcute după 2-2 cu Elveția de Gică Popescu.

Fostul căpitan al naționalei avusese o reacție dură după ce a auzit discursul lui Edi Iordănescu: „Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun: Doamne ferește! 

Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează. Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția). Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională”.

Andrei Vochin: „Putea să le spună pe un alt ton. Fără acel «Bă, băiatule»”

„Când am citit, mi s-a părut la fel de inoportună precum intrarea lui Vlădoiu în meciul cu Elveţia, din 1994. Într-un moment în care oricum nu mai puteai să faci nimic, să devii atât de violent în a-ţi exprima punctul de vedere mi s-a părut mult prea mult. 

Lucrurile astea pe care le-a spus putea să le spună pe un alt ton. Fără acel «Bă, băiatule». Probabil nici lui nu i-ar fi convenit, la vârsta la care s-a apucat după fotbal, să-i zică cineva «Bă, băiatule»”.

Mi s-a părut o lipsă de respect, care denotă o frustrare. Aici pot să înţeleg, să zic: «Domne, omul are ceva cu personajul». În momentul în care ai o astfel de ieşire, e ceva în spate.

Eu i-am văzut eleganţa în studiourile de televiziune, am stat împreună aici. Nu mi s-a părut genul de personaj care să ia foc la o modul ăsta şi să aibă o astfel de exprimare cu «Bă, băiatule»”. Simt că nu e o înjurătură, dar pentru mine e mai mult decât o înjurătură. E un fel de sfidare: «Tu nu ştii ce înseamnă naţionala». 

+29 FOTO

Ce legătura avea una cu alta? Selecţionerul încerca să găsească nişte lucruri pozitive în toată această perioadă. Dacă erai analist cu adevărat, era bine să le punctezi. Să te duci în zona de echilibru. Dacă nu observi sau nu ţi se pare interesant că - la cât se spunea cât de labilă psihic e România - această echipă a reuşit să întoarcă rezultatul. Cum, necum, au întors. 

Ok. Suntem pe drumul cel bun. Probabil se putea referi la rezultat: opt puncte în patru meciuri. La 40% din campanie nu ne-a bătut nimeni, am avut trei meciuri în deplasare, suntem pe locul 4 după valoarea individuală a jucătorilor, conform transfermarkt.de. Până şi Kosovo este peste noi. Am jucat contra lui Rrahmani, Rashica, Zhegrova”, a declarat Andrei Vochin, la Sport Report de la Orange Sport, emisiune moderată de redactorul șef adjunct GSP, Dan Udrea.

VIDEO Valentin Mihăilă: „Oamenii din România nu au încredere în noi”

Renunțare surprinzătoare a lui Gică Popescu, după ce l-a „mitraliat” în direct pe selecționer!
PLECARE
Renunțare surprinzătoare a lui Gică Popescu, după ce l-a „mitraliat” în direct pe selecționer!
„Nu pot permite așa ceva!” » Edi Iordănescu, răspuns în 4 puncte pentru Gică Popescu: „Ce exemplu oferă limbajul degradant?!”
ROMÂNIA
„Nu pot permite așa ceva!” » Edi Iordănescu, răspuns în 4 puncte pentru Gică Popescu: „Ce exemplu oferă limbajul degradant?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
Johnmoreni
Johnmoreni  •  23 Iunie 2023, 14:41

Ceea ce a vrut să spună Gică Popescu este faptul că jocul a fost execrabil și nu doar acest joc. Am jucat cu echipele cele mai slab cotate dintre toate grupele. Rezultatul este excelent dar jocul execrabil. Nu știu unde a jucat Vochin fotbal dar este clar că habar nu are. Ii periem prea mult pe jucători și antrenori dar de ce aceștia nu se uita și la alte echipe cum se antrenează, începând cu pasa simpla,preluarea mingiei și driblingul. La juniori se învață. Acum este târziu și dacă ne iese ceva este doar întâmplare. Susținem echipa națională dar lasa-i pe adevărații fotbaliști sa vă critice și să vă laude când trebuie. Sunteți prea sensibili pentru că nu puteți mai mult. Da, doream sa aud de la antrenorul băiatul lui tata Puiu care a albit iconițele de la pupat, că își cere scuze de joc și că va schimba strategie pe viitor ,pentru că pentru rezultat apreciam noi fanii fotbalului . Eu cred că dacă așa va decurge calificarea vom termina pe locul 4. Nu înțeleg , nu vă uitați la echipele mari cum se organizează sa joace? Uitați-ca pe net să vedeți cum se antrenează de mici copiii pt fotbal. Vochine nu știu dacă tu poți să dai o pasă de 10m sau sa tragi la poarta de la 15 m și să o și nimerești dar critici fotbaliștii de top. Când îmbraci tricoul echipei naționale înseamnă că ești un războinic în relația cu echipa adversa. Nu uitați acest lucru.

csaba
csaba  •  23 Iunie 2023, 14:16

Cred că vochin a luat ceva halicogene, dacă nu vede pădurea de copacul din fața lui, apoi noroc chior nu poți avea tot timpul, atât FRF cât și judecători ar trebui desființați și pornit pe un drum nou cu oamenii noi care mai cunosc și meserie și nu pot fi șantajati !!!

1cesare
1cesare  •  23 Iunie 2023, 13:39
Postat de imgb pe 23 Iunie 2023, 04:41

Nu stiu daca Vochin e pion sau nu dar omul are dreptate ! Acest Gica Popescu este un neobisnuit cu vocabularul civilizat ca si seful lui de la Faru'... Foarte bine si civilizat punctat dle Vochin !...Doamne fereste sa fie vreodata seful FRF !

... imegb ... face ordine ... 'lozincă' de pe vrenea lui ilici nemutitorul .... cel mai mare *** al'revoluţiei'

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează