FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

FOTO Ianis Hagi, actor sau fotbalist? » Apariția lui la Mogoșoaia a stârnit reacții împărțite: „Hai înapoi!” și „Suntem o nație de ratați!”

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 14:06 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 15:34

Unul dintre „tricolorii” de la care așteptăm calificarea la Euro 2024, mijlocașul Ianis Hagi, 25 de ani, a postat o imagine ce-a devenit virală pe Instagram. În pas cu moda și zâmbitor, fotbalistul a transmis că este gata de fotbal, reacțiile nu au întârziat să apară

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

Ianis Hagi a postat o imagine pe pagina sa personală de Instagram, din momentul sosirii sale în cantonamentul de la Mogoșoaia, iar mesajul este sugestiv pentru clipele pe care le trăiesc tricolorii: „It"s time!". Este timpul, pentru națională, pentru Ianis, pentru români, pentru o nouă calificare la un turneu final al Campionatului European.

GALERIE FOTO. Ianis Hagi, după ultima modă, la sosirea în cantonamentul de la Mogoșoaia

+6 FOTO

În așteptarea performanței cu prima reprezentativă, fotbalistul celor de la Alaves a pozat foarte încrezător. Îmbrăcat casual smart, în pas cu moda, Ianis Hagi va fi unul dintre jucătorii de la care este așteptată calificarea la Euro 2024. Fotografia a strâns în 24 de ore mii și mii de aprecieri, iar comentariile au fost diverse.

27de selecții a adunat Ianis Hagi și două goluri în tricoul naționalei

Chemat la Galatasaray, dorit înapoi la Rangers, dar și mesaje ironice

Hagi a primit feed-back-uri atât pozitive, cât și negative din partea fanilor care-l urmăresc. Cele mai multe erau adresate din partea suporterilor săi de la Glasgow Rangers, care de-abia îl așteaptă înapoi pe Ibrox Park, fotbalistul fiind împrumutat de scoțieni la Alaves, până la finelul stagiunii. 

Pentru spanioli, Ianis a adunat 10 prezențe și a înscris de două ori. Alți „urmăritori" l-au îmbiat să semneze cu Galatasaray, fosta echipă la care a făcut istorie „Regele" Gheorghe Hagi. Ianis este născut la Istanbul.

Nu a lipsit nici un mesaj din partea surorii sale, Kira. Artista i-a trimis trei inimioare, în culorile steagului național, iar fratele ei a replicat, la rândul său, cu o inimioară roșie.

8.773de aprecieri adunase Ianis la ultima lui postare de pe Instagram, la momentul redactării articolului

Au fost și mesaje ironice sau negative. „Ai greșit sportul, tinere" și "Poate mai înveți și tu ceva fotbal", dar și "Baftă, Ianis. Suntem o nație de ratați, lasă-i să vorbească" și "Haide, dă drumul la talent și fă-ne fericiți!".

99de meciuri a adunat Hagi la Rangers, 16 goluri și 21 de assist-uri

VIDE Victor Angelescu, despre neconvocarea lui Iacob la națională: „E decizia selecționerului”

Citește și alte știri:

VIDEO Alex Mitriță a răbufnit la interviu: „Am început din prima cu jocul care nu este...” » De ce se simte mai bine în noul sistem al lui Ivaylo Petev, pe care-l laudă public

EXCLUSIV Experiența unui englez în România » A impresionat în ultima etapă din Superliga: „Românii zâmbesc mult, trăiți ca în Anglia. Sunt însă două lucruri care nu îmi plac aici”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (29)
Nae_4774
Nae_4774  •  15 Noiembrie 2023, 03:00

Cam efeminat pentru un jucător profesionist de fotbal...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează