FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Ianis Hagi i-a atras atenția lui Gary Lineker: „Unul dintre starurile echipei” + O vede pe România printre outsidere, dar are un sfat: „Asta trebuie să facă”

Ianis Hagi, foto: Instagram
Ianis Hagi, foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2024 11:47 / Actualizat duminica, 16 iunie 2024 12:22

România se pregătește pentru debutul la EURO 2024. „Tricolorii” vor juca luni, 17 iunie, împotriva Ucrainei. Ianis Hagi (25 de ani), mijlocașul lui Glasgow Rangers, l-a impresionat pe marele Gary Lineker (63 de ani), unul dintre cei mai mari atacanți din istoria fotbalului englez.

Lineker a avut un singur remarcat din tabăra României înaintea debutului echipei naționale la turneul final din Germania. Ianis Hagi este considerat cel mai important jucător din echipa lui Edi Iordănescu. El ar putea face diferența în meciurile României de la EURO 2024, cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

Ianis Hagi, remarcat de Gary Lineker: „Unul dintre staruri”

Deși Ianis Hagi, ultima oară la Alaves, nu a impresionat în tricoul formației spaniole, fiind lăsat în general pe banca de rezerve. Chiar și în acest context, fiul „Regelui” i-a atras atenția lui Lineker, cel care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis.

Unul dintre starurile echipei României este Ianis Hagi, care este jucătorul lui Rangers. A fost împrumutat la Alaves. Este fiul lui Gheorghe Hagi, cel care a fost un fotbalist absolut fantastic. Cred că România va fi una dintre outsidere”, a precizat Lineker, în cadrul podcastului „The Rest is Football”.

„Da, aşa e. Cred că trebuie să se apere foarte bine. Au primit doar 5 goluri în preliminarii. Asta trebuie să facă, pe asta se vor baza”, l-a completat Alan Shearer, fost mare internațional englez.

Hagi junior a jucat 22 de meciuri și a reușit o pasă de gol în La Liga, în tricoul lui Alaves. În total a strâns 796 de minute pe teren, însă au fost destul de rare momentele în care și-a arătat talentul. Probabil, cel mai bun meci al său în Spania rămâne cel de pe Bernabeu, unde a avut câteva execuții aplaudate. Atunci, echipa sa a fost învinsă fără drept de apel, scor 0-5, pe 14 mai.

VIDEO. Echipa națională a plecat cu trenul din Wurzburg spre Munchen, pentru meciul cu Ucraina

Citește și:

Gigi Becali anunță un boicot la nivel înalt: „Am vorbit cu Șucu, Varga și Rotaru. Am stabilit”
Superliga
Gigi Becali anunță un boicot la nivel înalt: „Am vorbit cu Șucu, Varga și Rotaru. Am stabilit”
FCSB, la un pas de un nou transfer » Gigi Becali: „Marți vine la echipă”
Superliga
FCSB, la un pas de un nou transfer » Gigi Becali: „Marți vine la echipă”
Cel mai dramatic meci de la EURO 2024! Italia a marcat la ultima fază și e în „optimi”. Croația, aproape OUT!
Euro 2024
Cel mai dramatic meci de la EURO 2024! Italia a marcat la ultima fază și e în „optimi”. Croația, aproape OUT!

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată

Ce crede Cristian Tudor Popescu despre comentatorii de la Euro 2024 » Schimbarea majoră pe care a remarcat-o: „S-a petrecut peste noapte și nu am o explicație”


Comentarii (12)
Mondo
Mondo  •  16 Iunie 2024, 17:50

Ce circ in jurul lui Ianis. Chiar nimen nu iiintreaba pe antrenorii lui de ce nu- l pastreaza ??? Asta nici nu poti sa spui ca a fost nascut talent, cariera lui a fost creata de bezmeticul de tasu care racneste peste tot pt Ianis. Este cam singurul jucator din Europa pt care tati se roaga sa-l bage pe teren.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  16 Iunie 2024, 17:45

Va intrat vaccinul in creier . Ce tot dati de "Print " si rege de tinichea , acestia merg la pachet cu Ciolacu ( nu este moldovean ) si Ciuca cu judetul "Ianca" ... Vai de mama ei de "Romanie " . "PLEAVA " sta in atmosfera deasupra Romaniei ca o bomba atomica ,...o sa cada ........

Ianis.e.varza
Ianis.e.varza  •  16 Iunie 2024, 15:54

Lineker nu a zis nimic de Stanciu ca i a predat banderola lu' Ianis, sau de bătătura lui Alibec ? Nu mai inventați știri doar de dragul lui Ianis. Auzi...jucătorul lui Rangers, pe hârtie poate, el are 2 ani de când nu a mai jucat la Rangers, iar pe 30 Iunie îl lasă liber de contract doar ca sa scape de el, si sa nu i mai plătescă salariu degeaba, o nulitate, asta e Ianis, doar pentru că l a umflat tacsu' asta nu înseamnă că el ar fi fost vreodată un jucător valoros.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează