FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Boloni, noi precizări: „Burleanu s-a răzgândit în avion” + „Cu tot respectul, eu nu sunt Edi Iordănescu”

Ladislau Boloni a dezvăluit, din nou, detalii de la negocierile cu Federția Română de Fotbal. Antrenorul în vârstă de 68 de ani spune că nu ar fi putut accepta un contract identic cu cel al lui Edi Iordănescu (43 de ani).
Ladislau Boloni a dezvăluit, din nou, detalii de la negocierile cu Federția Română de Fotbal. Antrenorul în vârstă de 68 de ani spune că nu ar fi putut accepta un contract identic cu cel al lui Edi Iordănescu (43 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 20:11 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 23:20

Ladislau Boloni a revenit cu detalii de la negocierile cu Federația Română de Fotbal. Antrenorul în vârstă de 68 de ani spune că nu ar fi putut accepta un contract identic cu cel al lui Edi Iordănescu (43 de ani). 

Ladislau Boloni spune că bătuse palma cu Federația într-un anumit moment al negocierilor și a punctat exact unde s-au împotmolit discuțiile. 

Loți și Edi
EDITORIAL
Loți și Edi

Ladislau Boloni: „Nu am văzut niciodată un asemenea contract”

„Eu încă nu am semnat un contract atât de, cum să spun, unilateral cum mi s-a prezentat la Federație. Nu cred că ați văzut un contract care să nu aibă un sfârșit precis”, a spus Boloni, în deschiderea intervenției avute în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Boloni a amintit punctul în care discuțiile s-au împotmolit: „Lucrurile păreau rezolvate, eu chiar răsuflam ușurat că am ajuns la semnarea contractului. Puteam să îmi satisfac setea de muncă. Eram bucuros!

Dar ceea ce a fost valabil la ora 12:00 nu a mai fost valabil la ora 8 seara. Sau nu a mai fost valabil după o călătorie a domnului președinte. A fost valabil la discuția telefonică cu domnul Burleanu, dar în timpul zbourului, până a ajuns la București, nu a mai fost valabil.

S-a întâmplat ceva, nu am mai bătut palma. Am zis OK. Federația a trimis scrisoarea avocatului meu care se afla în Statele Unite. În această scrisoare ne-a înștiințat că închide discuțiile. Era normal să răspunzi cu o scrisoare de politețe. Apoi, directorul tehnic m-a sunat și mi-a zis că nu e chiar așa, că lucrurile se pot schimba”, a continuat Boloni.

Dacă iei și analizezi contractul, poți realiza că acel contract se putea încheia după 6 luni de zile, se putea încheia și după un an de zile. Dacă luăm în calcul doar Liga Națiunilor, sunt 4 meciuri oficiale, nu poți cunoaște echipa ta. Ei au capacitatea deja să se elibereze de tine... Ei iau decizia asta și dacă ești pe locul 3 sau pe locul 2
- Ladislau Boloni

„Edi Iordănescu nu e Boloni! Eu nu-mi permiteam să dau greș”

Edi Iordănescu, actualul selecționer, a acceptat clauzele puse de FRF. Boloni a comentat și acest aspect. 

„Fără să jignesc pe nimeni, dar absolut pe nimeni, vorbesc foarte calm: să dea Dumnezeu ca Edi Iordănescu să ajungă cât se poate de sus, pe urmele tatălui, Puiu. Dar încă am posibilitatea să zic: Edi Iordănescu nu este Boloni. 

Boloni a lucrat 25 de ani în fotbalul european. Nu că s-a uitat la televizor sau s-a dus pe acolo să vadă antrenamente. Boloni a fost în vestiar, a simțit transpirația, cum trebuie să ajungi la aceste meciuri. Îmi permit să spun asta. 

Edi Iordănescu este curajos, este la începutul carierei, îi doresc succes. Dar Boloni nu avea voie să dea greș la această ocazie! Eu nu aveam voie să greșesc, cel puțin față de mine. Exigențele mele erau foarte sus puse. Nu pot să mă compar cu băieții aceștia. Sunt tineri, la începutul carierei lor. Dacă ajungi să lucrezi 25 de ani în fotbalul occidental, vezi altfel fotbalul”, a spus Boloni. 

A fost pentru prima dată în viața mea când acceptasem un contract cu un asemenea obiectiv. Obiectivul meu, iertați-mă, este peste obiectivul tuturor. Când ajung acasă, vreau să spun că am făcut tot posibilul pentru reușita echipei mele. Să promit că voi fi primul? Acest lucru nu îl pot face. Să promit că voi promova în fiecare divizie? Acest lucru nu am făcut niciodată! Știu doar că atunci când mă pun la treabă fac tot posibilul
- Ladislau Boloni

1.000.000 de euroera clauza pe care trebuia să o achite Boloni, dacă voia să plece de la națională. Dezvăluirea a fost făcută în aceeași intervenție

VIDEO Ladislau Boloni: „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Victor Pițurcă, intervenție de 30 de minute în direct: „Nu poți să-i ceri lui Boloni asta, e de domeniul fantasticului!”

VIDEO Tamaş şi un coechipier de la Voluntari, propuneri-surpriză pentru naţională: „Merită să fie luați în vizor de Edi!”

Citește și:

L-a refuzat pe Dan Petrescu și continuă la rivala din Superligă: „Am avut multe alte oferte”
Superliga
L-a refuzat pe Dan Petrescu și continuă la rivala din Superligă: „Am avut multe alte oferte”
Rapid, o nouă mutare după instalarea lui Neil Lennon » Anunțul lui Victor Angelescu: „Nu voi fi eu”
Superliga
Rapid, o nouă mutare după instalarea lui Neil Lennon » Anunțul lui Victor Angelescu: „Nu voi fi eu”
Dana, soția lui Iosif Rotariu, a murit » Doliu în familia fostului mare internațional român
Media
Dana, soția lui Iosif Rotariu, a murit » Doliu în familia fostului mare internațional român

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (17)
zoly
zoly  •  03 Februarie 2022, 23:30
Postat de rikiriki365 pe 03 Februarie 2022, 21:34

Ladislau Boloni: „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc!”- aceasta declaratie spune foarte multe despre experienta si obiectivitatea antrenorului Boloni.

This is what Boloni said today about his earlier comment related to the talents : Această expresie a mea a fost o greșeală de exprimare. Numai rău-voitorii n-au vrut să înțeleagă ce am încercat eu să spun. Talente găsești absolut peste tot. Găsim jucători cu talent și la turci, și la nemți, și la români. Sunt copii care au simțul mingii. Now, based on his comment it is very clear to me, You belong to the same group with Vladoiu, Gica Puscariasul etc :)

demolarii
demolarii  •  03 Februarie 2022, 22:23

Dacă România nu termina pe locul 1 grupă din Liga Națiunilor pleacă E Iordănescu,M Stoichita,R Burleanu și Vochin? Asa ar fi corect după poziția intransigentă avută în negocierile cu Boloni. Dar R Burleanu,M Stoichita și Vochin ratează campaniile una după alta, reușind să rateze pana și prezenta la CE desfășurat și in Romania, cu 24 de echipe!!!!!!! Cate echipe trebuie sa fie primite la CE de UEFA sa se califice si Romania???? Cu echipă Burleanu,Stoichita si Vochin, la Frf , Romania ratează prezenta si daca se califica 48 de echipe la CE.....

113492877815998
Vasile Bazil  •  03 Februarie 2022, 21:43
Postat de Neagu Mihai pe 03 Februarie 2022, 20:37

Boloni e un profesionist 100%. Burlanu nu l a vrut nicio clipa,a fost doar praf aruncat in ochii romanilor plus un motiv de a se mai plimba cu valetul Stoichita prin Europa.Cu Burli si Stoichia la carma fotbalului nostru,nu numai ca nu vom mai vede vreo calificare dar un egal cu Lichestein va fi privit ca o mare realizare ! unde e "generatia de aur "? de ce fac ceva sa l dea jos pe activist ?ce sa faca Prunea singur ?unde sunt Hagi,Ilie,Dorinel,Rotariu,Raducioiu, !? cum se simte Popescu cand il vede pe Hagi cum se pupa cu Burli,cand el a facut puscarie si si-a pierdut tatal din cauza activistului ?! cum se simte aceasta generatie talentata dar fara creier,cand stie ca Prodan a murit tot din cauza lui Burli ?! iata cum politicul,poate distruge fotbalul intr o tara europeana...

Din pacate ai dreptate 100% !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează