FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA

Video Adrian Rus, cu gândul la meciul contracandidatei: „Sper să ne ajute islandezii”

Adrian Rus
Foto: frftv +18   FOTO
Adrian Rus Foto: frftv

Articol de - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 19:00 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 19:57

Adrian Rus (25 de ani), fundașul central al naționalei României, a fost prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu Liechtenstein.

  • Duminică se joacă Liechtenstein - România (ora 19:00) și Macedonia de Nord - Islanda, în ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar.
  • România prinde barajul pentru Cupa Mondială din 2022 doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câștigăm în Liechtenstein.

Fundașul celor de la MOL Fehervar nu și-a ascuns dezamăgirea după egalul cu Islanda, dar își îndeamnă colegii să fie uniți și să continue să spere la calificare. Totodată, acesta a spus că speră ca nordicii să ne întindă o mână de ajutor și să o încurce pe Macedonia de Nord.

Mirel Rădoi, întrebat direct de jurnalistul GSP: „Dacă ați fi șeful FRF acum, ați insista ca antrenorul să continue?”. Ce a răspuns selecționerul
LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA
Mirel Rădoi, întrebat direct de jurnalistul GSP: „Dacă ați fi șeful FRF acum, ați insista ca antrenorul să continue?”. Ce a răspuns selecționerul

VIDEO Raed Krishan (GSP)

„Este o situație dezamăgitoare, ne doream să învingem, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să fim uniți indiferent de situație, să ridicăm capul și să mergem mai departe. 

Nu pot spune că nu mă voi gând la meciul din Macedonia, dar cei care vom intra în teren trebuie să fim concentrați 100% pentru a câștiga, suntem obligați să câștigăm, iar islandezii sper să ne ajute cu un rezultat bun. Este o echipă tânără cu jucători tineri care vor să se afirme și sper că ne vor ajuta”, a declarat Rus la conferința de presă.

Referitor la faptul că deși mai mulți fotbaliști de la echipa de tineret care a făcut performanță la Campionatul European din 2019 au fost promovați la prima echipă, dar rezultatele nu au fost la fel de convingătoare, Rus a răspuns: 

„Eu zic că este o diferență între echipa de tineret și cea de seniori, pentru asta îl avem și pe Mister lângă noi. Ne motivează și încă sper că vom ajunge la baraj”.

+14 FOTO

Adrian Rus: „Îmi doresc ca Mister să rămână”

Fundașul central a comentat și el anunțul plecării lui Mirel Rădoi, afirmând că încă speră la calificarea la baraj, unde să rămână tot Rădoi selecționer.

„Ne-am pus și noi un semne de întrebare, îmi doresc ca Mister să rămână, să câștigăm mâine, în Macedonia să fie o minune. Până la urmă este alegerea dânsului ce va face”, a concluzionat Rus.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Liechtenstein - România

Citește alte știri despre echipa națională:

Lăsat acasă de Mirel Rădoi, Deian Sorescu îi ia apărarea selecționerului: „A reușit să schimbe multe. Ar fi păcat să plece acum”

CTP, atac dur la Denis Alibec: „Nu l-am văzut în formă niciodată pe băiatul ăsta. Nu știu ce caută în fotbal”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
126274606358117
Tony Bryder  •  14 Noiembrie 2021, 08:12

Ori ce tara poate bate Islanda avand in vedere nivelul lor actual ROMANIA ESTE FOARTE LENTA EXTREM DE LENTA CU UN JOC PRÉVISIBIL

1745flo
1745flo  •  13 Noiembrie 2021, 21:08

Adică să tragă alții pentru voi, pacalicilor!÷)))) cred ca nu-i bateți nici pe amatorii din Liechtenstein!

stalky
stalky  •  13 Noiembrie 2021, 20:09

Sa va ajute ca sa ce? Sa mergeti la baraj? Ce sa faceti ma voi la baraj? Ce sa faceti la baraj? Numai daca picati cu o nationala din fotbalul feminin.Si nici atunci nu e sigur.Si cum asta e imposibil,stati linistiti acasa.Nu va mai faceti de ras.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează