FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mihai Stoica, vehement: „Cu Săndoi, naționala U21 nu se califica la European din preliminarii!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 07:09 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 09:38

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), este vehement legat de felul cum selecționerul naționalei U21 a României, Emil Săndoi (58 de ani), a pregătit meciurile pe care naționala de tineret le-a jucat la Campionatul European. „Tricolorii” au fost eliminați după două meciuri în grupă. Au pierdut cu Spania, 0-3, și cu Ucraina, 0-1. 

  • România mai are de disputat un meci, împotriva Croației. Partida se joacă diseară, de la 21:45, în Ghencea, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe TVR 1

Oficialul vicecampioanei spune că naționala U21 a României nu ar fi putut participa la acest turneu final dacă România nu era țară organizatoare, alături de Georgia. Mihai Stoica crede că naționala de tineret nu ar fi făcut față în preliminarii, unde nivelul este unul foarte ridicat. 

Rotaru și Becali s-au pus de acord » Propunere revoluționară pentru sezonul viitor din Liga 1
PROPUNERE
Rotaru și Becali s-au pus de acord » Propunere revoluționară pentru sezonul viitor din Liga 1

Mihai Stoica, vehement: „Cu Săndoi, naționala U21 nu se califica la European din preliminarii” 

Mihai Stoica crede că stilul lui Emil Săndoi, unul cu valențe defensive, nu este unul potrivit pentru naționala de tineret.

„Pe mine altceva m-a frapat: faptul că ne apropiam de 0-0 cu Ucraina şi ne apăram. Pe noi 0-0 nu ne ajuta cu nimic, eram eliminaţi, dar şi matematica asta uneori...

Noi suntem în eroare. Vorbim prea mult despre rezultatele naţionalei de tineret. E bine să câştigi, să te duci în fazele eliminatorii, dar am avut o generaţie slabă.

Nu vorbesc despre cei de la 2002 în sus, cum nu vorbeam nici despre generaţia 2000. De ce? Nu existau!

Acum suntem plini de 2002, avem şi 2003. 2000-2001. Nu e o generaţie ratată, dar.... Cu Săndoi, naţionala asta nu se califica din preliminarii. Nivelul este mult prea ridicat pentru echipa asta.

La Rădoi şi la Mutu vedeam un tipar, acum n-a mai fost consecvenţă. Au apărut Bratu, apoi Săndoi”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport. 

VIDEO. Match Preview Croația U21 - România U21

Citește și: 

Pițurcă a comentat în premieră rezultatele naționalei mari din preliminarii: „Chiar nu am înțeles asta. Elveția juca în ritm de tango”

Cum își vede Emil Săndoi viitorul la naționala U21: „N-am fost nici primul, nici ultimul antrenor huiduit”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
concret
concret  •  28 Iunie 2023, 10:03

O intrebare pentru Tepelin. Sunt curios cate articole cu/despre MM Stoica a facut gsp de la inceputul acestui an pana acum? Numarul e cu siguranta alcatuit din 3 cifre, daca nu chiar din 4.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează